לטרוזול פרמוז

danak213

New member
לטרוזול פרמוז

שלום לכולם
כאחת שחווה בעיות בכניסה להריון (לאחר הפלה טבעית בשבוע 5), קיבלתי מהרופא כדור בשם לטרוזול פרמוז שאמור לסדר את הביוץ החודשי (מחזור לא סדיר)
האם מישהי מכירה את הכדור והאם הוא עזר לה?
כרגע אני כחודש אחרי ואין הריון...
אשמח לעזרה

mika1985

New member
אני מכירה

אני גרה בחו"ל וכאן נהוג לתת כדורי פמארה ( לטרזול) להשארת ביוץ, זה על אותו רעיון כמו איקקלומין אבל לא אותו חומר פעיל. אני לא יודעת אם זה בדיוק מה שאת מקבלת.
בכל מקרה אני מגיבה לזה ממש טוב אבל עוד לא בהריון...

danak213

New member
תודה רבה על התגובה

כמה זמן את כבר לוקחת אותה? את יודעת האם היא אמורה לסדר גם את המחזור החודשי, כלומר אם הביוץ התרחש על פי מה שהרופא אמר ואני עדיין לא בהריון, היה אמור להופיע לי כבר המחזור ולצערי לא זה ולא זה...

mika1985

New member
עונה

היי זה החודש השלישי שלקחתי, בימים 3-7 למחזור ואז באתי למעקבים ובסוף עשיתי הזרעה.
אם בוודאות היה לך ביוץ ועברו שבועיים ועדיין אין מחזור, לכי תבדקי. יכול להיות שאת בהריון אבל זה עוד צעיר מדי מכדי להתגלות בשתן.
אם מאחר לך רק בכמה ימים הייתי מחכה קצת, לפעמים יש עיכובים בלתי צפוים.

napit

New member
לטרוזול (פארמה)

אני גרה בארה״ב וכאן התרופה היא מאוד פופולארית. השתמשתי בה בתקופה של ההזרעות, אמנם לא נכנסתי להריון (בגלל בעיות שלא קשורות ללטרוזול), אבל הלטרוזול עשה את העבודה נהדר.
היתרונות שלה על איקקלומין:
1. לא מדקקת את הרירית.
2. ניתן להשתמש בה יותר מ-3 חודשים (הרבה רופאים לא ממליצים יותר מ-3 עם איקקלומין)
3. במידה ואת פוליצסטית, אז עם איקקלומין בקלות ניתן להגיע ליותר מזקיק אחד, ועם לטרוזול לרוב מתפתח זקיק אחד מוביל.

בהצלחה :)

טוליתי

New member
אני גרה בארץ, והשתמשתי בתרופה.

כתבו לך כבר כמעט הכול עליה,
רק אשלים משהו שחוויתי בעצמי וחשוב לי ליידע, שיתכנו לתרופה תופעות לוואי קשות כמו: דיכאון, בכי בלתי נשלט ועוד. אני לא הבנתי מה קרה לי, ואיך בתוך יומיים הפכתי מאישה אופטימית ביסודה לבכיינית סדרתית
. ברגע שקראתי בעלון לצרכן על התופעות האלה, הוקל לי, ולאחר שהפסקתי עם התרופה הכול נעלם, תודה לאל.
חשוב היה לי לציין זאת, כדי שאם חלילה תחווי, תדעי שהתרופה היא המקור לכך.
&nbsp
בהצלחה

danak213

New member
אשמח לשמוע עוד

בעיקרון אני כבר לקחתי את התרופה החודש ובאמת היו לי יוצר מצבי רוח ופרצי בכי נוראיים שעברו לאחר חמשת הימים ההם לקחתי את התרופה. האם הם עזרו לך מבחינתך הביוץ?מבחינת הריון? זאת פעם ראשונה שאני לוקחת אותן כבר עברו מעל חמישה שבועות ואין הריון וגם אין מחזור, אני קצת באפלה

טוליתי

New member
נטלתי לטרוזול לא בגלל בעיית ביוץ

אלא בשילוב עם גונדוטרופינים כי יש מחקר שהראה שהשילוב יכול לסייע לתגובה השחלתית. אצלי השילוב לא הועיל. אגב, תופעות הלוואי נעלמו מייד כשהפסקתי.
כדי לדעת באיזה שלב את נמצאת את יכולה לבדוק הורמונים (אסטרדיול, פרוגסטרון ובטא).

למעלה