לטל50

לטל50

גם אני טס לאירופה. אני טס החודש, בערך ב 21 וחבר מצטרף אלי שבועיים אח"כ הגדרנו מלכתחילה את הטיול כטיול שהדבר העיקרי בו זה לנגן בכל מיני מקומות באירופה וגם דרך אגב לראות מקומות, אבל זה לא הקטע החשוב, העיקר זה האנשים עצמם ולא המראות, בכל טיול נראה לי. קראתי המון מאמרים, אתרים, פורומים, עשרות דפים ששיפרו לי את האנגלית. כולם כותבים שזה אפשרי בהחלט, ורובם גם חזרו למולדתם עם יותר כסף משהיה להם. אם בתל אביב אני מרוויח יותר משכר מינימום, אין סיבה ששם לא, הכל יחסי הרי, רק בניגוד לישראל, מחיר הלינה יחסי לשאר הוצאות המחייה. מה שכן, יש לנו תוכנית גיבוי, אם לא הולך לנו (וגם אם כן) אנחנו טסים משם להודו. ואם כבר מדברים על אירופה, אני אשמח להמלצות לכל מיני דברים מיוחדים, (נמאס לי כבר לשמוע, העיר הזאת והזאת יפות, וגם לא מוזיאונים) בינתיים יש לנו כמה נקודות ציון, בינהן: פראג, נורווגיה כולל איי לופוטן, אמסטרדם, ברוד', ובריטניה ואירלנד בכללי, גרמניה וצרפת גם כלולות, אם הכל יילך טוב, זה יקח לנו 3-5 חודשים (אנחנו עדיין מתווכחים על זה...) אני מבטיח שאחרי שיהיה לי נסיון אני אכתוב פה אם אפשרי להתקיים מנגינת רחוב באירופה. Busking ו Buskers זה אומנות ואמני רחוב, לאו דווקא נגנים, אפשר למצוא המון חומר על זה בגוגל. עופר.

itai80

New member
אני בעד, יש לי תכנון כזה לאוגוסט

אם אפשר להתקיים מנגינת רחוב, מקווה שבאמת תדווחו איך זה ואם זה אפשרי.

natyh

New member
שיהיה בהצלחה

אני לא כל כך משוכנע אבל בברצלונה יש הרבה מאד אמנים ברחובות ומן הסתם חלקם היו נעלמים לו לא היה הולך להם . ברכבות הזמרים לא כל כך הצליחו , בכל מקרה שיהיה בהצלחה .

טל50

New member
שיהיה לך המון בהצלחה, ואתה צודק

אחת המטרות העיקריות זה להכיר אנשים חדשים. ואין סיבה שלא תצליחו, כל מה שנחוץ זה רצון.

sela v

New member
לפי דעתי

צריך ללכת על האחר. כלומר דברים שאחרים עוד לא עשו. כמו לחצות את היבשת עם אופניים ואז אפשר עם לנים באוהל לטייל ממש בזול. נגינת רחוב כמו שאמרת, פשוט צריך להיות יצירתי ולזרום. דרך אגב יש דרכים לחסוך באירופה למשל היום ראיתי אתר שעזור לאנשים לחלוק רכב בעת חציית התעלה מאגנליה ליבשת, ויש עוד הרבה אתרים שמצעים לחלוק נסיעה ועוד. והרי בשביל זה נוסעים, ולא שאיזה תאילנדי שדרך אגב עכשיו עובר לידי ומנסה לנקות את הרצפה של המשרד, יגיש לי משקה אקזוטי בתאילנד.

למעלה