לטל שביט

gradar

New member
לטל שביט ../images/Emo124.gif

נו מה עם השוואה, KTM 400 LC4 מול KTM 400 רייסינג. בשביל מה הייתה בטיול ?

TShavit

New member
על בסיס מטר-וחצי נסיעה? נו, טוף...

אז ככה: הרייסינג יותר: חזק, קל, קשה, חד, רועש, מלהיב, מדרבן לתת גז, מתאים לעמידה - אולי התנוחה הכי טובה לעמידה בה נתקלתי, בגלל כידון גבוה וקדומני. מהיר בטירוף. היו כמה קטעים שנדהמתי מהמהירות שלי, עם תחושת בטחון מוחלטת. תגובות סופר-מיידיות לגז. תחום הסל"ד היעיל רחב במפתיע - כמעט בכל מהירות אפשר לבחור בין 3 הילוכים, לפי רמת האדרנומיצין... ה-LC4 יותר: נוח, כבד, רך, מעודן, שקט, חלק, מאד מתאים לישיבה. המנוע מגיב יותר לאט. ועדיין האופנוע מספיק בשביל לתפור את הנקרות בקלילות ובמהירות. צריך למשוך את המנוע ליותר טורים, לתכנן מראש החלפות הילוכים. לגבי עמידה - קשה לי לחוות דעה כי הכידון היה מאד נמוך לי. ה-LC4 הרבה יותר מתאים לטיול שעשינו, אולי יותר מכל אופנוע אחר, בכלל. לעצמי זה מה שהייתי קונה. אופנוע שלא צריך להתאמץ בשבל לרכב עליו, ועדיין יכול לעשות ה-כ-ל. העליות הטכניות היו קטנות עליו (אני יודע כי העליתי גם 400 וגם 640 בקטעים שהיו קצת קשים לחבר´ה היותר מבוגרים). אבל לאטרף מוחלט... הרייסינג עוצר נשימה. זהו. אולי בהזדמנות אקח סיבוב נוסף, קצת יותר רציני, על ה-LC4... אולי גם נביא DRZ400? נשמע כמו רעיון מעניין... טל עדיין בהיי

gradar

New member
טוב, וספר..

מה דעתך על הסט-אפ של הילד לאחר כיוון המיתלים, החלפת האגזוז וכיול הקרבורטור? לגבי ה DRZ מבחן בקרוב (נשמח עם תשתתף) אבל אין סיבה אמיתית לבחון אותו מול ה- LC4 שכן הפסיקו לייצר אותו בשנת הדגם הנוכחית, מה שאומר שאין מבחר לרוכשי דו"שים עד 500.

gradar

New member
כמובן לגבי הסט-אפ ההשוואה הנה מול

כמובן לגבי הסט-אפ מתבקשת גם השוואה מול ה- LC4 המקורי להחריד שהיה שם. וגם עליו נחה זרועך....

TShavit

New member
עכשיו אנחנו ממש מדברים על הגזמה...

להשוות על בסיס נסיעה של קילומטר בתוך הנקרות מצד אחד, ועליה או שתיים (וגם זה רק מהאמצע שלהן) מצד שני? צ´מע, נכון שאני יכול לנתח אופנועים במהירות הבזק ולדעת בדיוק איזה שסתום לא מכוון, ולזהות שהריבאונד-דמפינג בצד ימין של המזלג קצת פחות מבצד שמאל כשפוגעים באבן במהירות של 86.7 קמ"ש, אבל... לא צריך מגזים. האופנוע שלך, על כל פנים, מרגיש מצויין. אם זה מה שרצית לשמוע. אבל שמת לב שהקיקסטרטר בצד הלא נכון?
טל

sentinel

New member
drz400

יומיים היה לך את ה-DRZ400 של בן מסתובב בין הרגליים. לא יכלת לקחת סיבוב?
תום, שמת מקנאה!

TShavit

New member
אהלן, בנשל...

זה לא שאני לא מכיר את ה-DRZ... כך שלא היה צורך. חוצמזה, אתה מקנא ב-צ-ד-ק! טל

למעלה