תשובות קצת מצומצמות
טוב כל הזמןאני מתבלבל בין השמות שלך, תגיד זה מה שההורים נתנו לך? לא ניו להם רחמים על משתמשי פורום עתידיים?
אני לא יכול לענות על כל השאלות שלך כי: א.אני לא מוסמך ב.עברתי קורס בסיסי מתוך משהו כמו 10 קורסים ג.ישנם דברים שלא ניתן להעלותם על דפי פורום זה ושם כך אגב אתה מוזמן לפנות אלי במייל שלי בעבודה
[email protected] אבל מהמעט שאני כן יכול להשיב לך בוא נראה זה הולך ככה א.הוא מוטמע בתוך הלב האנרגטי, איך? וואלה לא יודע אני לא מורה של השיטה ב.על איזה צאקרות הוא משפיע? ככל הידוע לי הוא משפיע על הכול כולל הכל
כמובן תלוי בכוונה ברצון ובמודעות של המשתמש וגם בהשפעה ובדינמיקה של הטיפול עצמו ניתן לכוון את הטיפול על צאקרה מסויימת חלק מסויים בגוף או בנושא מסויים. ג.תחושות סובייקטיביות, משתנות מאדם לאדם מטיפול לטיפול, אדם אחד לא ירגיש כלום, אדם שני יקיא את נשמתו אדם שלישי יצא מגופו ואפילו יהיו לו זיקוקי דינור וגלידות בסוף
אגב זה גם תקף לגבי בנאדם אחד בתקופות שונות ובמצבי מודעות שונים. ד. לגבי תחזוקה האפקטיביות הגדולה של הגלגל היא בשימוש. מה קורה אם לא משתמשים בו. לא יודע אני לא חושב שהוא נעלם אבל אם אני לא עושה שימוש בכלי אז אני לא מרוויח ממנו כמו שיכולתי אם השתמשתי בו(אבשלום רע אבשלום רע) לגבי סימנים על הגלגל, לא יודע אני לא חוויתי אותו ככה אבל כאמור אני לא יודע. מקווה שעניתי לך על כל השאלות (אתה מזומן גם לשלוח במייל) אתה גם מוזמן לטיפול אם אתה רוצה לחוות את הוורטקס ואני מדגיש עוד פעם למדתי קורס בסיסי בתחום שהוא יחסית חדש לי אני בשום פנים ואופן לא סמכות בנושא! אני ממליץ לך גם להיכנס לאתר הבית של הוורטקס VortexHealing.com שים לב לאותיות הגדולות באנגלית בתחילת הכתובת בברכה אבשלום