לטל ביצוע קאטה בחלום צלול

שריר

New member
לטל ביצוע קאטה בחלום צלול

לא ידעתי לאיזה פורום לשייך אבל אתה יותר נכנס לפורום הזה אז רשמתי פה כמה זמן אתה נמצא בחלום צלול רוב האנשים בפורום לא מצליחים לחלום דקה עד התעוררות והביצוע של הקאטה לפחות שלי לוקחת יותר מדקה אז אם אתה יכול לפרט יותר על הנושא

היי, שריר! לגבי קאטה בחלום צלול - ../images/Emo2.gif

יכול להיות שזה יהיה לך קלי-קלות, אבל אני חושב שלרוב האנשים זה לא כ"כ קל. אתה לבד יכול לראות: אם קאטה מסויימת לוקחת לך לביצוע 5 דקות, נניח, אז אתה צריך להיות צלול בחלום במשך 5 דקות לפחות, ולא סתם "צלול", אלא ברמה כזאת שאתה רואה את סביבתך בצורה יציבה לגמרי, מרגיש את גופך בצורה יציבה לגמרי ותופש באופן רציף לגמרי - והכל במשך חמש דקות רצופות! אז אם הגעת לרמת צלילות שמאפשרת לך לטייל בתוך החלום במשך זמן סובייקטיבי של עשרות דקות, זו לא בעיה בשבילך לבצע קאטה בחלום!!! כמשימה בפני עצמה, זה קצת בעייתי. קודם כדאי להגביר את רמת הצלילות בחלום! שלך באהבה, בן

שריר

New member
אני מבין את כל זה פשוט בפורום

של החלומות הצלולים אין מישהו שעבר את הדקה בחלום ואני עוד לא בטוח אם חלמתי חלום צלול או לא אז השאלה האם אתה מצליח להחזיק בערך 10 דקות איך? כי תרגול קאטה באמת לוקח לי לפחות 5 דקות ואיך זה יעזור לי שאני אבצע אותה

טוב, אם אתה צודק, אז...

גם אני צודק - וזה אומר שהגישה שם, בפורום, לעיסוק בחלימה הצלולה, הנובעת ממחקרים מדעיים עדכניים על חלומות צלולים, היא גישה שטחית ולא מספיק יעילה. אני מעולם לא שמעתי על המושג "חלום צלול" לפני הפורום (טעות, כן שמעתי, אבל קלושות... לא זוכר ממש איפה... אולי באיזו כתבה בעיתון...). כל מה שקראתי באתר של אלון ברמן וכל השיטות המודרניות להשגת חלום צלול הן נהדרות, כאשר מבינים איפה לשבץ אותן ומה משמעותן. המדע לא באמת מבין עדיין מה זה חלום ומה אפשר לעשות איתו. בטח ובטח שלא עם חלום צלול. אני למדתי נושא זה כחלק מהעיסוק באמנות התפישה. למדתי מהו חלום ומהי תפישה (היינו הך) וכל הכיוון של העבודה הוא שונה ומתחיל מהרבה הרבה הרבה מדיטציות בערות. הצלילות היא לא רק בחלום, אלא גם בחלום וגם במציאות. והתרגיל הראשון: מציאת כפות הידיים בחלום! בהמשך, לומדים להיכנס למצב של מדיטציה בתוך החלום. זוהי אמנות שלמה ומורכבת... אז אני מקווה שאתה טועה ושאנשים שם בפורום בכל זאת מצליחים להיות צלולים בחלום במשך זמן סובייקטיבי של כמה דקות (נדמה לי שזה המצב), אבל אם אני טועה, אז קאטות עדיין לא רלוונטיות לענייננו: שריר, המטרה הראשונה שלפניך בחלימה צלולה היא לחלום חלום צלול כדלקמן: 1. יותר בקלות; 2. למשך יותר זמן; 3. בעל רמת צלילות גבוהה יותר. עד אז, אין מה לדבר על קאטות בחלום. אבל אל ייאוש, זה יכול להיות הרבה הרבה יותר קל ממה שנדמה. כאשר תגיע לכך סופסוף, לא תבין מה היה כל כך קשה! אבל זה כמו שתנסה עכשיו לרוץ 50 ק"מ לפני שיש לך כושר מתאים. זה יהיה נורא קשה! וסתם! לא ייתן לך כלום! אז תעזוב ת´קאטות בחלום (עשה אותן הרבה במציאות! זה ייתן לך, בטח, הרבה!... אני חושב...) ותתרכז בחלימה צלולה הנוכחית שלך, תהנה ממנה, תשכלל אותה - ותהנה מההישגים הנוכחיים שלך והקרובים שלך. ושהיה בהצלחה ובמזל. ויש לי הרגשה שקצת בלמתי אותך וייאשתי אותך בהודעה. אם אני צודק, אז תזרוק את ההודעה המחורבנת הזאת לפח, כי אף אחד לא יכול להגביל אותך או לעכב אותך בהתקדמותך! רק אתה תחליט מתי באמת תחלום חלול צלול ובאיזה אורך! רק אתה!!! שלך באהבה, בן נ.ב. קאטה בחלום צלול לא נותנת למיטב ידיעתי איזה תועלות מדהימות, או משהו כזה. סתם שטויות. טוב, ברור שזה יכול להיות אימון מצויין, אבל לא מעבר לכך. זה לא שווה בשביל זה לשפר את הצלילות של החלום. אבל אם כבר אתה צלול למשך דקות ארוכות, זה אחד מהדברים הקטנים והנחמדים שאתה יכול לעשות באותו חלום... מובן?!?

שריר

New member
לא ייאשת אותי עד הסוף אבל תמיד

טוב שמעמידים אותך במקום וכן הבנתי את הקטע של הקאטה וגם לי נשמע פשוט כיי ףלעשות אותה בחלום צלול דבר שני אז איך אתה אני עמדיף שתכנס יותרל פורום של החלומות אבל אני אשאל פה יסלחו לי איך אתה הגעת לחלומות ארוכים ומה זה התרגלי למציאת כפות ידים בחלום?

טוב, עוברים פורום...

אני עובר עכשיו לפורום חלומות צלולים ונמשיך שם, טוב?!?! ואל תעשה לי שרירים!... (סתם הערה מפגרת [בן יורד על עצמו בחינניות] אל תשים לב)

למעלה