לטלל

לטלל

טל אתה יכול בבקשה להתחיל לעלות את הפרקים לאתר שלך אחד אחד לא צריך את כולם ביחדד בבקשהה כולם כבר רוצים ועוד מאט מתחילה שנת הלימודים ולא יהיה לי זמן וגם לך ולכולם אז תתחיל עכשיו פרק פרק בבבקששההה

אוףף

זה כל כך מעצבן כל פעם אתה אומר תאריך אחר אתה לא יכול לבינתים את הסרטל הביא אוו את הפרק 123

B o N u s

New member
נכנסים לאתר שלי לא בגלל הפרקים, בגלל המידע.

הפרקים לוקח זמן, אני עושה את זה הכי מהר. זה עולה לי כסף, ואני מקבל את הכסף מהאתר. עוד כניסות עוד כסף. אני מחכה לעוד כניסות, אני מקווה שבחודש הבא יהיו יותר כניסות ואז אני אוכל לעלות את הפרקים לשרת טוב. דבר יפה, בן אדם. אתה לא יודע איזה מאמץ זה. =.='

לטל

סליחה אחי לא ידעתי שזה עולה לך כסף אבל אני סתם לחוץ לפני תחילת שנה רציתי לראות את הסרט איך אני יכול לעזור כדי שיהיה יותר כסף לאתר שלך

tttooo444

New member
שמע..

טל עושה מלאכת קודש..מבחינת המומינים,בישראל. הוא מפוצץ את הפורום בדברים טובים, הוא מפוצץ את האתר שלו בדברים טובים, בטונות של מידע. חוץ מזה הוא לא חייב לך או אף אחר שום דבר, בנתיים תגיד תודה ותשתוק. הוא עושה המון מאמצים להביא את זה, אז תחכה קצת.

Witchcrafts

New member
הי, שמרו על שפה נאותה. ../images/Emo11.gif

אפשר לנהל דיון גם מבלי להכנס לגידופים, העלבות, הטחות והשמצות - ולא משנה מי התחיל או כיצד זה נגרם.

למעלה