לטלי משעמם אז טלי מחפשת תמונות
מ מיצי007 New member 15/7/03 #2 טלי רעה,טלי גורמת לאנשים לפתוח קישור ולבהות בתמונות במקום ללמוד. טלי צריכה ללכת לישון אם משעמם לה,היא לא יכולה לגרום ככה סתם נזק.
טלי רעה,טלי גורמת לאנשים לפתוח קישור ולבהות בתמונות במקום ללמוד. טלי צריכה ללכת לישון אם משעמם לה,היא לא יכולה לגרום ככה סתם נזק.
G g a g a New member 16/7/03 #19 פתאום שמתי לב למשמעות הנסתרת שלך בטפט!!! את מנסה לרמוז שגייל זקן??? איך את מעזה??? לדעתי, את סתם מקנאה בכך שלגייל יש תאריך לידה ידוע ולפיטר לא. לאיה. הלילה עושה את שלו. אבל בחייאת. תגדילו את הטפט. נכון שהיא ניסתה לרמוז שם משהו?
פתאום שמתי לב למשמעות הנסתרת שלך בטפט!!! את מנסה לרמוז שגייל זקן??? איך את מעזה??? לדעתי, את סתם מקנאה בכך שלגייל יש תאריך לידה ידוע ולפיטר לא. לאיה. הלילה עושה את שלו. אבל בחייאת. תגדילו את הטפט. נכון שהיא ניסתה לרמוז שם משהו?
A ayaliar Well-known member 16/7/03 #20 הא?../images/Emo12.gif לא רמזתי כלום...איך הסקת שרמזתי? הוא זקן בשבילכן אולי, בשבילי לא כ"כ
G g a g a New member 16/7/03 #21 כי כתבת את השם גייל הרולד בצבע מסויים ורק את האותיות old בצבע אחר עזבי. אני רואה יותר מדיי סרטים בלשיים
כי כתבת את השם גייל הרולד בצבע מסויים ורק את האותיות old בצבע אחר עזבי. אני רואה יותר מדיי סרטים בלשיים
A ayaliar Well-known member 16/7/03 #23 חחחחחחחחח אוי איריס איריס את רואה פרופיילר? אני לא כתבתי את זה ככה, זה יצא ככה בגלל התמונה...זה השתקפות. פסיכית
חחחחחחחחח אוי איריס איריס את רואה פרופיילר? אני לא כתבתי את זה ככה, זה יצא ככה בגלל התמונה...זה השתקפות. פסיכית
G g a g a New member 16/7/03 #24 חח אני לא רואה פרופיילר אבל דברים אחרים... את חושבת שהדיוטה כמוני מבינה מה זו השתקפות בפוטושופ? את טועה ובגדול. אבל צדקת בדבר האחרון שכתבת עליי. מודה באשמה
חח אני לא רואה פרופיילר אבל דברים אחרים... את חושבת שהדיוטה כמוני מבינה מה זו השתקפות בפוטושופ? את טועה ובגדול. אבל צדקת בדבר האחרון שכתבת עליי. מודה באשמה
Q Queen From Mars New member 15/7/03 #7 ../images/Emo51.gif טלי ../images/Emo13.gif התמונות ממש יפות...
ר רינת4 New member 15/7/03 #9 עדי! מזל"ט!!!!! ../images/Emo65.gif ןאתם פשוט חייבים להיכנס לכאן. לא מומלץ לאוהבי מייקל... האמת שזה מה שהיה רשום בכניסה לדף. יש שם סיפורים אבל עוד לא קראתי.
עדי! מזל"ט!!!!! ../images/Emo65.gif ןאתם פשוט חייבים להיכנס לכאן. לא מומלץ לאוהבי מייקל... האמת שזה מה שהיה רשום בכניסה לדף. יש שם סיפורים אבל עוד לא קראתי.
Q Queen From Mars New member 15/7/03 #10 תודה רינת ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif חשבתי שבחיים לא יגיע היום המיוחל... המורה שלי חשב שבחיים הוא לא יפטר ממני.
תודה רינת ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif חשבתי שבחיים לא יגיע היום המיוחל... המורה שלי חשב שבחיים הוא לא יפטר ממני.