לטלי מהקריות - אלה

לי28

New member
לטלי מהקריות - אלה

קראתי את הסיפור והצמרמורת עברה לי בכל הגוף, שישבנו בגן המשחקים עם הילדים וסיפרת לי את הסיפור אולי לא נתתי מספיק למשקלו (הריכוז היה יותר בילדים - סליחה). מאמינה אני כי גיסתך אלה עשתה הכל - קבלה ברכות, נתנה צדקות, הלכה למומחים, לכן אין לי כל רעיון נוסף אשר יכול לעלות לי בראש. את בני הראשון היה לי קשה להביא לעולם, מן חוסר סיבה ואף אחד לא יודע למה, חצי שנה היתי בטיפול סתם ממש סתם (פשלה - תודה לאל שלא המשכתי את הטיפול הלאה) עשיתי הפסקה של מספר חודשים ולאחר מכן החלטתי ללכת לרופא פרטי ושם לעשות את הכל (לצערי כמו תמיד כסף משחק תפקיד), במקביל נסעתי טלי יקרתי לעמוקה בצפת שם יש את הקבר של רבי יהונתן בן עוזיאל (אומרים שהצדיק נפתר בעודו רווק ולכן ברכה מיוחדת במקום במיוחד לרווקות וגם לברכה לילדים) וכן הלכתי לאישה שגדולה בתחום הקבלה - שתתן גם ברכה (כל המוסיף במצב כזה הרי הוא משובח) ואכן תודה לאל אחרי מספר חודשים - 3 חודשים - גיליתי כי אני בהריון - הריון טבעי. לכן טלי יקרתי מאחלת אני לאלה את כל ההצלחה שבעולם, לפעמים כשנאחזים בדברים מסוימים שקצת אולי גם מאמינים בהם אז.... הגוף והנפש יותר רגועים ודברים מסתדרים יותר בקלות. שלך שאוהבת אותך לי28 נשיקה לליאל, וד``ש למוש.

לך לי28 המקסימה שלי.

תודה, ושוב תודה, מאלה. היא כל כך התרגשה לראות שיש כאן גם אנשים נחמדים. ולא כמו ורד סמדר או תומר הזה או הזאת. היא מסרה לך הרבה תודות, את חברה אמיתית, תודה לך לי28 על הכל, אני שמחה שיש לי את החברה שיודעת להקשיב ולתת יד. תודה רבה לך ממנה, וממני. שיהיה לך אחלה של יום ואחלה של שבוע. נ.ב. הוא היה כאן את יודעת מי נכון? את רוצה לדעת יותר פרטים ?....... אז.... את יודעת לאן להתקשר נכון? אחלה של יום. ממני טלי. אוהבת אותך ליאל.

למעלה