לטלומרז ודקל 69

טלומרז

New member
הנטיות שלי הן לדניאל בלבד, על האישיות שלה

והקסם שבה מבלי קשר להצלחתה עם איתן. אני מניחה שאם איתן היה בוחר בקרן, עדיין הייתי מסמסת לדניאל ורוצה שהזוג קרן-איתן ייכשל ויפסיד. מהסיבה הזאת אני לא חושבת שלליהי הגיע פרס כלשהו על הישארותה בזוגיות עם בן, כי את שניהם לא הערכתי, ובמיוחד לא אהבתי את התנהגותה של ליהי לאורך כל הדרך, והזוגיות שלה עם בן, כמה שהיא אמיתית כיום, לא מעניינת אותי במיוחד ולא מושכת אותי לעקוב אחרי התפתחותה. אכן דניאל הזיקה לעצמה בהצמדות שלה לאתי, ומנגד, התנכלות מסוימת לאורטל, שלא הגיעה לה, ועל כך היא שילמה בגדול, כי עד הרגע הזה היא היתה מאד פופולרית ואהובה בקרב הקהל.

gily9

New member
הפרס בתכנית היה טעות חמורה!

זכותך לאהוב את דניאל, בדיוק כמו כל אחד שהתחבר למישהו בוילה, זה עניין אישי לגמרי. זה לא סותר את מה שנאמר כאן, דניאל נסקה למעלה בשלב הראשוני של התכנית, ככל שהתכנית עברה ואנשים מצד אחד הלכו הביתה ומצד שני התגלה האופי והאישיות של מי שכן נשאר, דניאל החלה לאבד את זה. ההתקרבות לאתי, כפי שכבר כתבתי שהתבטאה ברכילות והירידות איומות כלפי קרן ואורטל, צבעו אותה בצורה בלתי מחמיאה, ודמותה הצטיירה החוצה בצורה מאוד לא אהודה, והביטוי היה בהעמדתה להדחה. אין ספק, שהיא הרגישה את ההתחזקות של קרן ושל אורטל, והטעות שלה היתה, לצאת כנגדן, להתחבר לאתי ואפילו לחן, וללכלכך ולהכפיש את קרן, כשהשיא היה במשימת הגמר, למרות שאז זה כבר היה קרב די אבוד. כנראה שהיא פעלה מתוך פחד, מתוך תסכול שהבינה שהם לא הולכים לזכות, עדיין היא יצאה מהתכנית לא הכי אהודה בחוץ, ולמרות זאת בגלל שהקשר שלה עם איתן מאוד יציב וגם הזהירות שלה בראיונות, היא היום נראה לי אהודה יותר בחוץ. בניגוד אלייך, אני סבורה שליהי ובן, עברו תהליך לא פשוט, לא קל ללהיחשף מול מצלמות, דווקא החוסר יכולת שלה, מעמיד אותה יותר באור חיובי ואמין בעיניי.הבעייה שלי הייתה בהתנהגותה כשגב נכנס לבית, אבל חובת ההוכחה בעניין היייתה עליה, ועובדה שבן קיבל את דבריה, והם ביחד מפפגינים את הזוגיות הכי יציבה מבין הזוגות, ללא פרס כספי וללא מצלמות, ולכן היא בהחלט הייתה ראויה להגיע לגמר ואולי אפילו לזכות, יותר ממי שזכה זה בטוח.. לגבי אורטל, ברור שכמו כולם גם היא רצתה למנף את עצמה דרך התכנית, עם זאת לזכותה ייאמר שנותרה בקשרי ידידות עם אורן, ונשמעת מאוד אותנטית בראיונות שנתנה לתקשורת, והיא הייתה מאוד פופלרית בזמן התכנית, כי אנשים התחברו אליה, יש בה סןג של קסם, של תמימות שהרבה התלהבו ממנה. ועוד מילה אחת על איתן, הבחירה שלו בשלוש הבנות היא בחירה מעניינת, כי כולן הגיעו ללגמר, ואחת מהן אפילו זכתה בו... לגבי קרן וגב, אני עדיין מקווה, שמישהו ירים את הכפפה ויסיר את מסך הערפל סביב הדבר הכל כך מוזר הזה, שבני זוג שזוכים במליון שקלים, לא מבלים אפילו יום אחד ביחד, ולמעשה בשונה מכל הזוגות, ובכלל מאנשים שחוו יחד חוויה משותפת, הם נראים עויינים אחד לשני, לא זוכרת מצב כזה מאף תכנית. וכצופה, אני מצפה להסברים מהערוץ שלקח כספים מאזרחים-ילדים וילדות, על מצג שקר. כמי שהתחברה לתכנית, ולחלק מהדמויות שבה, וצפיתי בתכניות ריאלטי בעבר, אני חייבת לומר שתופעה כמו גב לא ראיתי קודם, לא בתוך הבית ביחסים מול קרן ומול שאר הדיירים, ובוודאי לא בהתנהגות המתנכרת מחוץ לבית, כשאת הידיעות על הפרידה העבירו חבריו, הוא עצמו בחר בתשובה לקונית שבעבר לא איפיינה אותו, "פרטיות", ..ודקל בהתייחס למה שאת כתבת כאן, על גב, העבודה שלו בליפתא היא סוג של הגנה עבורו, שלא יתדרדר שוב לסמים, וההתנדבות במסגרות אחרות, כי הוא לא שירת בצבא , קטונתי מלנתח אותו, הוא חידה בעיניי, וכמו רבים נתתי לו קרדיט, עד שגיליתי שהוא שחקן.ראיתי אותו משחק בחן,ומי שמשחק באחת יכול לשחק גם באחרת, קרי בקרן. קרן לעומתו, לא שיחקה, אני מאמינה בכנות רגשותיה כלפיו, וברצונה להמשיך את הקשר איתו בחוץ. עם זאת גם היא זכתה במחצית סכום הפרס, אני חייבת להתייחס לכך, וגם אני כמו שמישהו כתב כאן, חושבת שהיה צריך לדרוש מהם להחזיר את הכספים, או לתרום את מרביתם.אני חושבת שהפרס בתכנית היה טעות, היה צריך להעניק חופשות, אולי מתנות בוודאי לא פרס כספי, כשלא ברור מה הולך לקרות, ואז אולי אנשים מהסוג של גב לא היו מגיעים לבית, והיו מגיעים אנשים יותר איכותיים ואמיתיים. שבוע טוב לכולם.

נטע20111

New member
לגילי - ועוד משהו

לגבי דניאל - אני רואה אחרת . קשה לי להגדיר את השיחות שניהלה דניאל עם אתי וחן - רכילות. נכון - שהבטחון שלה התערער , והיא אף אמרה כמה פעמים שהעריכה עצמה כבעלת איניליגנציה רגשית מפותחת, והסיטואציות בבית , מוססו זאת. מאד אמיץ ואנושי להודות , שקשה לה ולא בטוח ! השיחות עם אתי וחן - באו מתוך רצון לאמת או להזים שמועות שדיברו על החתרנות של קרן סוגיית גניבת הסמארטפון -כדי לבדוק התכתבויותיה עם איתן. זו הרי חדירה גסה מאד לפרטיות ! גם לגבי אורטל היא לא הירגישה בטוחה . אני מאד מבינה אותה - לא נעים לי לומר אבל היא תואמת " נחש מתחת לקש". שפת הגוף , המבטים,אינטונציות קול חושניים ( גם אם הם טבעיים) נרתמו אצלה באופן מלא. האמת של אורטל אף פעם לא היתה זו המילולית, אלא זו שנאמרה במכלול תנועות והבעות גופניים. וכן- מול זה דניאל עמדה חסרת אונים ! בעיני רבים דניאל הצטיירה בולדוזר , סלע מוצק ואולי ללא רגש ורגישות. אז גיליתי שדניאל אמנם יש בה עוצמות אבל עם זאת היא רגישה, מבולבלת ואנושית. דניאל - נתקלה בהתנהגויות ובמניפולציות קשות , שהיו זרות לה. דניאל מעולם לא היתה קשורה למעשים או לכוונות זדון כלפי מישהי בבית . להזכירך- דניאל היא זו שתמכה באיילת למרות ההצבעה של האחרונה . וכן - אני אוהבת את דניאל , ומנסה להיות אובייקטיבית!!!!

דקל69

New member
נטע, אני חולקת על דעותייך בקשר לאורטל

אך זכותך ולא נדוש בזאת, ואם כבר ההפקה עשתה הכל ביכולתה בכדי לייצר זוגות, כך קרה גם במקרה של ליהי ובן שבתחילה ליהי לא היתה מעוניינת ואף נגעלה מבן ובן עם ההתעקשות והאהבה שלו סחף אותה וליהי מעט יותר קלה להשפעה, במקרה של אורטל היא ידעה והרגישה שהזוגיות עם אורן קשה ומסובכת אך הדחיפה של ההפקה כולל הדחיפה של משפחתה בלבלה אותה וזה מאוד משכנע ביחוד במקום סגור ומשופע אהבה כמו בוילה. ובקשר לאופיה לא מסכימה לגמרי עם דעותייך לגביה, בעיניי היא מקסימה, בחורה חזקה, באמת ישרה ונכון שצריך להתאמץ בכדי להגיע אליה אך היא בהחלט מעניינת ויש בה רגש רב. ולגבי הפרס, כל אחד זכה בפרס משלו, דניאל וליהי יצאו עם אהבה, וגם לבסוף עם הערכה וכבוד, אורטל יצאה עם אהבת קהל רבה ואולי הזדמנויות שונות שיפתחו לפניה. המופסדת היחידה היא אתי, שהיה ברור שההפקה לא תיתן לה להגיע לגמר ובעזרתה הרבה והנדיבה נתנו לה להיהפך לליצן החצר והפועלת השחורה. וואלה, כמו וואלה מחפשים כותרות וסקופים, זה עובד לשני הכיוונים. כרגע ידיעות רכילותיות זו הדרך של כל המשתתפים להשאר בתודעה מסויימת ואולי להשיג איזה פרסום או קמפיין בעתיד, כאמור מלבד איתן שההצלחה העתידית שלו או עבודה לא קשורה להשתתפותו בתוכנית הזאת.

נטע20111

New member
לדקל 69

דעתנו לגבי ליהי ואורםל חלוקה. את מה שאת ראית באורטל , אני לא ראיתי. לא התחברתי אליה : כי ראיתי בונקר. וכשהעמקתי מסקרנות ראיתי שתי אורטליות : כשאורטל אומרת משהו שפת הגוף משדר ההיפך. זה היופי בריאליטי - כל אחד רואה , מתרשם אחרת. לגבי ליהי- החיבור שלי אליה נבנה הדרגתית. הרשים אותי שמבחורה חסרת ביטחון ואבודה בתחילת המשחק היא לאט התאוששה וחזרה לעצמה עם ביטחון עצמי ,אומץ ובעיני אפילו קסם. אישית- החיבור שלי לבנות , אינו מותנה באם הן בזוגיות או לא.

למעלה