ההתנהלות הבלתי הולמת של קרן וגב בתכנית..
אני קראתי את התגובות של כולכן לדבריי, ואני אשתדל להתייחס במידת האפשר. אני סבורה שכולנו כאן תמימיי דעים לגבי התפקיד הבלתי אמין של ההפקה בתכנית, מניפולטיבית, וחסרת אמינות, התכניות היו ערוכות גרוע ביותר, ולכן גם לא סחפו את הציבור בגדול\ הטענה שלי היא לגבי הרמייה שנעשתה במכוון, ולדעתי הפרס בתכנית קרי-מליון השקלים היו אלמנט שצריך היה לוותר עליו, אין מקום בתכנית על אהבה וזוגיות לפרס כספי. אני יכולה להשוות את התכנית הדי מושמצת של ערוץ 2 שלוש, שגם עסקה בזוגות, אולם ללא פרס כספי, וההתנהלות בסופה של התתכנית, היום התפרסמו באתר מאקו בלוגים אישיים של שלוש הבנות שבהן הן פרסמו את מה שקרה להן מאז,..לעומת זאת ההפקה של ערוץ 10, עוטפת במיסוך את ה"זוג הזוכה", בפועל כנראה הם אינם יכולים להתראיין, כדי שלא יחשפו בטעות את האמת, וכפי שמישהי כאן כתבה, הדף פייסבוק של קרן עדיין מאמין בזוגיות הזאת, דבר שהוא בלתי סביר, אבל כנראה שלהפקה שמתפעלת את הדף יש אינטרס לעשות זאת.שוב, המסקנה לגבי חלקה של ההפקה בהטעייה, ברמייה, וביצירת מצג שקר בעינה עומדת, מבחינתי, לערוץ הזה במתכונתו אין זכות קיום, לגבי טענותיכן על קרן, אני לחלוטין מסכימה שקרו עברה שינוי במהלך התכנית, אין ספק שהחיבור לאתי גם של קרן וגם של ליהי לא היה לטובתן, אישית לא הבנתי את החיבור הזה, ודי שמחתי כשהוא התפרק. כולנו בני אדם ועושים בחירות מוטעות בחיים, על אחת כמה וכמה, כשנמצאים בתוך מציאות של תכנית טלויזיה מאוד מבלבלת, ועם כוחות שמכוונים, כגון איריס מצד אחד, וההפקה מצד שני. לזכותה של קרן, אפשר לומר שלמרות הפגיעה מהדחייה מאיתן, היא השכילה למצוא את הדרך לחזור ולעמוד על רגליה. ואני מאמינה שגם ללא גב, היא הייתה שורדת וזוכה לתמיכת הציבור. אני לחלוטין לא מסכימה לגבי מה שנאמר על זמן המסך, כל הפרקים של ערוץ 10 ממש לא נתנו לקרן זמן מסך ארוך משל אחרים, להיפך. ואפילו טל ברמן ואביעד קיסוס, לא הבינו מה קורה בינה לבין גב, כשונינה ומור הודחו כשבועיים לפני הגמר, הם חשבו שלא קורה ביניהם כלום, ודווקא מור היתה זאת שסתרה אותם. גם היוזמה להגיע לאיריס לטיפול הזוגי הייתה מצד ההפקה, שפנו לגב וגב אמר זאת לקרן, שממש לא התלהבה מהעניין.קרן, ואני יכולה להמשיך עוד ועוד, כי צפיתי בערוץ 29, 24/7, לגמרי אמיתית ברגשותיה כלפי גב, ולא לצורך התכנית ולא לצורך הפרס.היא האמינה ביכולת של הקשר לשרוד בחוץ, וגם גב, בשיחות שניהל עם בני הבית, כגון אורן ,הביע את רצונו בהמשך הקשר. כך שבהחלט נראה היה אמיתי. אני מסכימה עם מה שכתבתן, שרוב הבנות במשימת הגמר לא פירגנו לקשר שלהם, וזאת הנקודה שגם אני התחלתי לחשוד בגב, לאור השאלות שהעמידו אותו כמי שבא למטרות הכספיות ולא מכנות רגשות.עקבתי אחר התנהגותו בימים הבאים, וראיתי את השינוי ככל שהתקרב יום הגמר, ובמהלך השבת גם קרן כנראה זיהתה את מה שקרה והתעמתה איתו.אני חושבת שאפילו היא האמינה שייתכן המשך בחוץ, אבל המצציאות הוכיחה שלא היה ביניהם קשר בכלל, ושהוא לא היה מעוניין בשום קשר איתה.ברור שגב הגיע, עם מטרות מאוד מרוכזות, להחזיר לעצמו את האגו ואת הכסף..ובטוח לא למצוא אהבה...הרכילות טוענת שהוא כלל לא נכנס רווק, וזה עוד חטא עם פשע, של הערוץ שאיפשר לו את הנוכלות הזאת, ואיתן התעמת איתו ביום שלישי אחרי התכנית הלפני אחרונה בנושא הגעתו. אני מאוד מבינה את מי שתומך בדניאל כאן, אבל אני שוב חוזרת על מה שאמרתי, זמן המסך שניתן לדניאל גם בערוץ הפתוח וגם בערוץ 10, היה ארוך לעין שיעור משל קרן, ללא מקום להשוואה בכלל. דניאל לא שידרה אמינות, גם כשטל ואביעד פנו אליה מהאולפן, היא לא עברה מסך, התתבלבלה, ולעומתה קרן וגם אורטל כבשו את הקהל , וזכו לתמיכתו. הזכייה של קרן כאישה האידאלית על ידי תושבי הבית, מלמדת על התמיכה שהייתה לה בתוך הוילה, והדבר מלמד על הפופלריות שלה גם בפנים. אם כבר, גב היה זה שהרחיק אותה מהאנשים בוילה, בבחינת "הפרד ומשול", אני בהחלט לא חושבת שהגיע לקרן ולגב לזכות כזוג, לקרן לבד, בהחלט כמו גם לכל אחת מהבנות האחרות שהגיעו למעמד הגמר, אבל כזוג, אני חושבת שייתכן שהיה צריך לחלק את הפרס בין איתן ודניאל ובן וליהי, רק שמרגע שאת הפרס קובעים הצופים, יש עם זה בעייה, והזוג שניצח, היה זוג שלמרות חוסר האמינות , עבר מסך בצורה ההכי טובה, ואיתן ודניאל בעקיפין "סייעו" להם לזכות, בהתנהלות שלהם גם כשחזרו מייון וגם במשימת הגמר, ועל טעויות, משלמים, אני אישית, לא הצבעתי גמר, אבל הצבעתי לקרן בפעמים שהיא הועמדה להדחה, וגם לליהי. וביניגוד למה שנאמר כאן, לא היתה כל בעיה בוואלה במשימת הכלבים להצביע, וגם לא בהצבעה של משימת הזקנים. שוב, לגיטימי שכל אדם מתחבר לאישיות אחרת, אנחנו אנשים שונים, אבל אפשר לבור היום חודשיים אחרי, וכמו שאני מפרגנת לאיתן ולדניאל, לפרגן גם לאחרים. אני חושבת שההתתנהלות של אורטל ואורן מכובדת מאוד, נשארו ידידים טובים ונותרו בקשר. ובן וליהי בכלל סיפור אהבה, שאני ממש מפרגנת. לגבי הזוכים, ברור שאני כועסת , מאוכזבת, ואפיךו זועמת על כל ההתנהלות שלהם מול ציבור שלם שתמך וסימס להם. לפעמים יש דברים שהם הרבה מעבר לכסף, וזה הבנאדם, אין לי ציפיות מערוץ 10, שעבור עגל הזהב של הרייטינג עשה דברים איומים, אבל היתה לי ציפיה מהם, להתנהגות אחרת, אבל זה מה שייש., כנראה, נכון להיום...