לטלומרז ודקל 69

נטע20111

New member
לטלומרז ודקל 69

לדעתי - אם ניתן היה לחלק מחדש את הפרס אני הייתי בוחרת ,דוקא, את דניאל וליהי - לא את אורטל. ליהי עברה תהליך אישי מרשים בתוכנית , יצאה מחוזקת ובזוגיות . אורטל - לא הצלחתי להבינה לאורך כל התוכנית. סגורה ומבוצרת ,לא פתחה אפילו סדק כלשהו לסביבתה ( אולי לאתי ) אבל ציפיות מפרגנות רצתה מכולם . למעשה כך נשארה עד הסוף ! אני גם לא קונה את הזוגיות עם אורן : בעיני ניסיון מניפולטיבי נוסף של ההפקה ליצור קונספט של " תיבת נח /זוגות זוגות " בתוכנית. ניסיון שהיה שקוף / מלאכותי / לא אמין ורק משום ששני השחקנים פטפטו ללא הרף על המצב ההזוי שנדרש צהם . מה שכו , בוואלה ממשיכים בפנטזיה : ממשיכים לפרגן ולעדכן על זוג וירטואלי ! נו באמת , גם פה עושים אותנו אידיוטים ?

gily9

New member
אין ספק ששני הזוגות היציבים היו יותר ראויים

מבלי להיכנס לכל הניתוחים המאוד מעניינים שלכם כאן, ואני קוראת אתכם כל הזמן, רק בחרתי לקרוא מבלי להגיב..בכל מקרה, כמי שצפתה והתאכזבה, חייבת להסכים עם העובדות...אין ספק ששהזוג שניצח, היה זוג שעבר מסך בצורה הכי טובה, כל אחד מהם זכה בפופולריות גם מבלי להיות בזוג, והעריכה ההפקתית קידמה את זכייתם. למען האמת, גם אני נשביתי בקסם הזוגי, למרות שהיו לי כל הזמן ספקות בקשר לגב, ולאמינותו.בניגוד אלייך דקל, אני חושבת שקרן הייתה אותנתטית ברגשותיה כלפיו, והיא די השתתנתה במהלך התכנית מבחינה אישיותית, ודי הצטערתי בשבילה, כי בניגוד למה שאת חושבת, לדעתי היא לא שיחקה, היא לא שיחקה לילות שלמים כשישבה ובכתה, באמבטיה, ובחר, לא כשישבה אחרי הפוטבול עד אור בוקר. היא פיתחה אליו רגות אמיתיים, ולדעתי היא חשפה את פרצופו האמיתי במוצאי השבת שלפני הגמר, היא בכתה על הספסל, היא בכתה בחדר, ומחרת היתה מאוד עצבנית, וניכר עליה שהתאמצה להחזיק מעמד. זה היה שלב שאני מניחה שאם היתה נחשפת אליו שבוע קודם, לא היתה מגיעה עם גב לגמר! הוא הגיע חדור מטרה, גם האגו שנפגע, גם הכסף שנגזל ממנו..קרן היתה אופצייה מבחינתו והוא גם אמר לה זאת בדייט הראשוני...עם זאת הוא ייבש אותה, המתין לראות מה יהיה עם החדשות, וכשהבין שאף אחת מהן לא אופציה, נתן לקשר איתה יותר, וגם זה לא היה ממש חזק, עד שהגיעה חברתה נועה מצד אחד וחברו דניאל מצד שני וניערו אותו.למען האמת, משחק ברמה שלו, באמת מצדיק כוכב קולנוע, הכי נורא זה המשחק ברגשותיה, כשהבטיח לה שלא יפגע בה..אבל מהן מילים ליד הכסף..שניהם שותקים מאז שיצאו מהבית, כנראה במצוות ההפקה...אחד הרכילאים דיווח שהוא יוצא עם סיון מהאח הגדול, דקל את בזמנו כתבת שהוא לא נפרד ממיכל,מה שזה לא יהיה, להתאהב בקרן כמו שכולם האמינו הוא לא התאהב, וידיו לא היו נקיות כשנכנס לבית לכאורה כרווק. הוא ניצל את הידע מבחוץ, כדי לפלס דרכו לזכייה. קרן, ואורטל זכו בחסינויות כמעט לאורך כל התכנית, הציבור האמין ופירגן להן. קרן זכתה במשימת הכלבים, מול שלושה זוגות, ומול שאר הבנות,. אורטל זכתה גם היא לאהבת הקהל מסיבות אחרות. כך שכל אחת מהן יכלה לזכות גם ללא בן הזוג, רק שההפקה בהחלט כיוונה את הזוגיות הלא אמיתית, כי זאת היתה התכנית, כזוג , איתן ודניאל ובן וליהי, מציגים זוגיות חודשיים אחרי, וכזוג לכל אחד מהם הגיע לזכות, רק שהם לא עוברים מסך, כמו קרן וגב, זוהי הסיבה היחידה! הציבור התחבר לקרן, וגם לאורטל יותר מאשר לדניאל ולליהי, זה עניין אישיותי-תקשורתי, וקשור גם להתנהגויות בתוך הבית ומול האנשים בוילה, ומול בני זוגן. דניאל איבדה נקודות מההתחברות עם אתי, ליהי בגלל הזיגזוג ההתחלתי. מעבר לזה, הכל היסטוריה, אולי יקום מישהו ויבקש לחקור את האמת על מה שקרה שם, כי מבחינתי האמינות של הערוץ הזה ירדה לחלוטין, וזה נכון לגבי תכניות אחרות שההפקה הזאת מעורבת בהן ובכלל.

leeee2

New member
גילי9...

יש לי מס' דברים לומר לך: ראשית,קרן וגב לא היו הזוג שעבר מסך בצורה הטובה ביותר הם פשוט היו היחידים על המסך.. באופן די קבוע (מלבד אולי 2 תוכניות אחרות) זמן המסך של קרן היה ארוך באופן משמעותי מכל אחת אחרת (מישהי אפילו בדקה את זה..).. וכמובן שהראו את הצדדים היפים שלה.. ותאמיני לי, כאחת שראתה 24/7 24 שעות, לא היו הרבה כאלה.... איפה הריכולים שהיו כל לילה? איפה החיקויים? הלעג? הרוע? את כל האיכסה הסתירו.. דוגמא לעריכה מגמתית: היו לדניאל הרבה קטעים שיצאה בוכה ומרוסקת מאיריס, אממה - הראו רק את הקטעים שהיא מבסוטה.. אצל קרן לעומת זאת הראו רק את החלקים הקשים יותר, את הבכי.. רצו לעורר את חמלת הקהל... הצליחו.. יכול להיות שקרן היתה אותנטית ברגשותיה.. וזה עוד יותר עצוב.. דבר ראשון בגלל שברור שזה לא היה הדדי ולא היתה משיכה ולא היה כלום.. דבר שני, בחורה שלפני רגע "נזרקה" ועוד אחרי הדייט הידוע לשמצה וכל כך מהר מפתחת רגשות אותנטיים לאחר, תסלחי לי, אבל כנראה שיש פה בעיה...ועוד להגיד לגב "אני אוהבת אותך" פחחחחח... פשוט השפילה את עצמה... אני מסכימה איתך שקרן לא שיחקה אבל מהרגע שהיא הועמדה להדחה על ידי הקהל היא היתה יותר שקולה, מחושבת, ופחות היא עצמה..וזה לא יצא לה טוב.. היא התאפקה והבליגה וזה הרגיש מזויף כמו כל הקשר שלה עם גב... לגבי משימת הכלבים - קרן זכתה במרמה!!! אני ניסיתי להצביע וזה היה בלתי אפשרי אבל לקרן תוך רגע קפץ אחוז ההצבעות ממספר אחוזים בודדים ל 50% וזה לא השתנה לאורך כל ההצבעות.. מוזר, לא? את אומרת שדניאל איבדה את הציבור בגלל אתי - וקרן?? חודשיים אתי ניהלה אותה.. אז למה בכל זאת הצביעו לה במשימת הכלבים? איך היא לא עמדה להדחה כל הזמן? דניאל רכלה?? אם היא רכלה אז קרן היא האמא של הרכלניות.. דניאל כל כך שמרה והתתרחקה מזה.. כמו שהיא בעצמה אמרה ברור שבתקופה כזו לכל אחד יוצא קצת לדבר על האחר אבל במינונים שהיא עשתה את זה... אפשר לספור על כף יד אחת... דניאל הכי לא רכלנית והכי אמינה בוילה, ועל זה העידו הדיירים והדיירות עצמם.. לא סתם!! דרך אגב.. שמת לה מה אמרו כל הבנות שיצאו מהוילה (מלבד אולי ענבר)? כולם אהבו את דניאל ואיתן ודברו על דניאל רק דברים טובים ועל קרן ממש לא.. אז מה יש לך להגיד על זה? ואיך זה שלרוב הבנות מהוילה אין קשר איתה? אני חושבת שקרן וגב עשו משחק, ההפקה רצתה לפצות את גב על השרדות ואת קרן על כך שלא זכתה במלכות היופי... ההפקה בנתה את התוכנית בהתבסס על זה שקרן ואיתן יהיו זוג.. קרן בעצמה אמרה שהמפיק רדף אחריה על מנת ללהק אותה ושהיא לא נרשמה בעצמה לאודישנים... לשמחתנו מהר מאד איתן הבין מי מתאימה לו באמת ומי הכי אמינה ואמיתית בוילה, הוא קבל על זה המון חיזוקים מחבריו ולקראת הסוף גם מהבנות בוילה, והסוף? סה"כ סוף טוב, קרן וגב קבלו מה שרצו (כסף) איתן ודניאל קיבלו מה שרצו (אהבה) וערוץ 10 קבל את מה שמגיע לו (הרבה הפסדים)....

דקל69

New member
מסכימה איתך לי, קרן היתה המוקרנת ביותר

על המסכים בתוכנית הערוכה. ההפקה חיפשה תסריט שיצטלם טוב עם דמעות, כאב, שיקום ואהבה וקרן הסכימה לקחת חלק בזה ולספק להם את הסחורה ומבוקשם. ואת גב רצו לתגמל על ההפסד שעליו לא הפסיק להתלונן ולקטר בכל אמצעי ובכל כלי, מעניין שעל ההפסד של איתן שלא בצדק אין לו הרהורים ומחשבות. והכשלונות של ערוץ 10 ממש לא קשור בתוכנית הזאת, ניהול כשלוני לכמעט מההתחלה, פרוייקטים ותוכניות ברמה נמוכה, חוסר אמינות, חברות הפקה כושלות הקונות פורמטים מוצלחים והורסים את תכינהם והאמינות שלהם עד היסוד וגרעון תקציבי שהולך וגודל מדי שנה. וזה צויין כבר, יש להפקה את המזל שאיתן הוא זה שהיה המתמודד והפסיד ולא דיבר מילה רעה נגד איש, שפשוט קיבל את ההחלטה והמשיך הלאה, בספק אם היה מתמודד אחר והיה צופה בפרקים וברוח ההפקה לגבי המתמודדים והזוגות ואיך שודרו ולא היה מדבר נגדם.

נטע20111

New member
LEEEE 2

מסכימה עם כל מילה !! דניאל אחת הבודדות שלא ריכלה. אם כבר - רבות אחרות שעשו זאת כדי לפגוע , מחוסר פירגון וכדי להוציא אותה משלוותה ולערער את ביטחונה ! לא פלא שנבחרה לאמינה ביותר. והיתה אשת סוד, שיח של הבנים ושל איתן. לגבי גב - ההפקה הצניחה אותו לקטוף את הפרס. עבורו - המטרה מקדשת את כל האמצעים : משחק, הונאה שקר כבר עם כניסתו - אמר לבנים , שכנראה לא יבחר מישהי כי לא מצא באף בת אתגר אינטלקטואלי .ההפקה כיוונה אותו לקרן ! ברירת מחדל עבורו - ואת כל ההתנהלות ראינו. בקיצור שחצן ושקרן.

gily9

New member
ההתנהלות הבלתי הולמת של קרן וגב בתכנית..

אני קראתי את התגובות של כולכן לדבריי, ואני אשתדל להתייחס במידת האפשר. אני סבורה שכולנו כאן תמימיי דעים לגבי התפקיד הבלתי אמין של ההפקה בתכנית, מניפולטיבית, וחסרת אמינות, התכניות היו ערוכות גרוע ביותר, ולכן גם לא סחפו את הציבור בגדול\ הטענה שלי היא לגבי הרמייה שנעשתה במכוון, ולדעתי הפרס בתכנית קרי-מליון השקלים היו אלמנט שצריך היה לוותר עליו, אין מקום בתכנית על אהבה וזוגיות לפרס כספי. אני יכולה להשוות את התכנית הדי מושמצת של ערוץ 2 שלוש, שגם עסקה בזוגות, אולם ללא פרס כספי, וההתנהלות בסופה של התתכנית, היום התפרסמו באתר מאקו בלוגים אישיים של שלוש הבנות שבהן הן פרסמו את מה שקרה להן מאז,..לעומת זאת ההפקה של ערוץ 10, עוטפת במיסוך את ה"זוג הזוכה", בפועל כנראה הם אינם יכולים להתראיין, כדי שלא יחשפו בטעות את האמת, וכפי שמישהי כאן כתבה, הדף פייסבוק של קרן עדיין מאמין בזוגיות הזאת, דבר שהוא בלתי סביר, אבל כנראה שלהפקה שמתפעלת את הדף יש אינטרס לעשות זאת.שוב, המסקנה לגבי חלקה של ההפקה בהטעייה, ברמייה, וביצירת מצג שקר בעינה עומדת, מבחינתי, לערוץ הזה במתכונתו אין זכות קיום, לגבי טענותיכן על קרן, אני לחלוטין מסכימה שקרו עברה שינוי במהלך התכנית, אין ספק שהחיבור לאתי גם של קרן וגם של ליהי לא היה לטובתן, אישית לא הבנתי את החיבור הזה, ודי שמחתי כשהוא התפרק. כולנו בני אדם ועושים בחירות מוטעות בחיים, על אחת כמה וכמה, כשנמצאים בתוך מציאות של תכנית טלויזיה מאוד מבלבלת, ועם כוחות שמכוונים, כגון איריס מצד אחד, וההפקה מצד שני. לזכותה של קרן, אפשר לומר שלמרות הפגיעה מהדחייה מאיתן, היא השכילה למצוא את הדרך לחזור ולעמוד על רגליה. ואני מאמינה שגם ללא גב, היא הייתה שורדת וזוכה לתמיכת הציבור. אני לחלוטין לא מסכימה לגבי מה שנאמר על זמן המסך, כל הפרקים של ערוץ 10 ממש לא נתנו לקרן זמן מסך ארוך משל אחרים, להיפך. ואפילו טל ברמן ואביעד קיסוס, לא הבינו מה קורה בינה לבין גב, כשונינה ומור הודחו כשבועיים לפני הגמר, הם חשבו שלא קורה ביניהם כלום, ודווקא מור היתה זאת שסתרה אותם. גם היוזמה להגיע לאיריס לטיפול הזוגי הייתה מצד ההפקה, שפנו לגב וגב אמר זאת לקרן, שממש לא התלהבה מהעניין.קרן, ואני יכולה להמשיך עוד ועוד, כי צפיתי בערוץ 29, 24/7, לגמרי אמיתית ברגשותיה כלפי גב, ולא לצורך התכנית ולא לצורך הפרס.היא האמינה ביכולת של הקשר לשרוד בחוץ, וגם גב, בשיחות שניהל עם בני הבית, כגון אורן ,הביע את רצונו בהמשך הקשר. כך שבהחלט נראה היה אמיתי. אני מסכימה עם מה שכתבתן, שרוב הבנות במשימת הגמר לא פירגנו לקשר שלהם, וזאת הנקודה שגם אני התחלתי לחשוד בגב, לאור השאלות שהעמידו אותו כמי שבא למטרות הכספיות ולא מכנות רגשות.עקבתי אחר התנהגותו בימים הבאים, וראיתי את השינוי ככל שהתקרב יום הגמר, ובמהלך השבת גם קרן כנראה זיהתה את מה שקרה והתעמתה איתו.אני חושבת שאפילו היא האמינה שייתכן המשך בחוץ, אבל המצציאות הוכיחה שלא היה ביניהם קשר בכלל, ושהוא לא היה מעוניין בשום קשר איתה.ברור שגב הגיע, עם מטרות מאוד מרוכזות, להחזיר לעצמו את האגו ואת הכסף..ובטוח לא למצוא אהבה...הרכילות טוענת שהוא כלל לא נכנס רווק, וזה עוד חטא עם פשע, של הערוץ שאיפשר לו את הנוכלות הזאת, ואיתן התעמת איתו ביום שלישי אחרי התכנית הלפני אחרונה בנושא הגעתו. אני מאוד מבינה את מי שתומך בדניאל כאן, אבל אני שוב חוזרת על מה שאמרתי, זמן המסך שניתן לדניאל גם בערוץ הפתוח וגם בערוץ 10, היה ארוך לעין שיעור משל קרן, ללא מקום להשוואה בכלל. דניאל לא שידרה אמינות, גם כשטל ואביעד פנו אליה מהאולפן, היא לא עברה מסך, התתבלבלה, ולעומתה קרן וגם אורטל כבשו את הקהל , וזכו לתמיכתו. הזכייה של קרן כאישה האידאלית על ידי תושבי הבית, מלמדת על התמיכה שהייתה לה בתוך הוילה, והדבר מלמד על הפופלריות שלה גם בפנים. אם כבר, גב היה זה שהרחיק אותה מהאנשים בוילה, בבחינת "הפרד ומשול", אני בהחלט לא חושבת שהגיע לקרן ולגב לזכות כזוג, לקרן לבד, בהחלט כמו גם לכל אחת מהבנות האחרות שהגיעו למעמד הגמר, אבל כזוג, אני חושבת שייתכן שהיה צריך לחלק את הפרס בין איתן ודניאל ובן וליהי, רק שמרגע שאת הפרס קובעים הצופים, יש עם זה בעייה, והזוג שניצח, היה זוג שלמרות חוסר האמינות , עבר מסך בצורה ההכי טובה, ואיתן ודניאל בעקיפין "סייעו" להם לזכות, בהתנהלות שלהם גם כשחזרו מייון וגם במשימת הגמר, ועל טעויות, משלמים, אני אישית, לא הצבעתי גמר, אבל הצבעתי לקרן בפעמים שהיא הועמדה להדחה, וגם לליהי. וביניגוד למה שנאמר כאן, לא היתה כל בעיה בוואלה במשימת הכלבים להצביע, וגם לא בהצבעה של משימת הזקנים. שוב, לגיטימי שכל אדם מתחבר לאישיות אחרת, אנחנו אנשים שונים, אבל אפשר לבור היום חודשיים אחרי, וכמו שאני מפרגנת לאיתן ולדניאל, לפרגן גם לאחרים. אני חושבת שההתתנהלות של אורטל ואורן מכובדת מאוד, נשארו ידידים טובים ונותרו בקשר. ובן וליהי בכלל סיפור אהבה, שאני ממש מפרגנת. לגבי הזוכים, ברור שאני כועסת , מאוכזבת, ואפיךו זועמת על כל ההתנהלות שלהם מול ציבור שלם שתמך וסימס להם. לפעמים יש דברים שהם הרבה מעבר לכסף, וזה הבנאדם, אין לי ציפיות מערוץ 10, שעבור עגל הזהב של הרייטינג עשה דברים איומים, אבל היתה לי ציפיה מהם, להתנהגות אחרת, אבל זה מה שייש., כנראה, נכון להיום...

קונדור10

New member
לגילי 9

בתור צופה אדוק ואחד שנקשר מאוד לתוכנית אני חייב להודות שהניתוח שלך את העניינים הוא הכי שקול הגיוני ומאוזן ובתוך כל הבלגן שממשיך אחרי התוכנית הוא מרגיש הכי מעוגן. אני מאוד מזדהה עם מה שכתבת על התנהלות ערוץ 10 באכזבה רבה כי תמיד ראיתי בו אלטרנטיבה חשובה ואהובה יותר מערוץ 2 והשאלה שלי מאוד פשוטה : מה כל כך יש להסתיר?? אפשר לבוא ולהגיד או קי היתה אהבה בבית ואמיתית ובנוסף חוויה לחיים שלא תשכח אבל אחרי חודשיים בחוץ ניסינו ולא הלך אז תודה לכולם והמשך טוב בחיים! זה היה משאיר אותם סבבה וטבעי ומובן לרוב האנשים נראה שמישהו פוחד שכשזה יקרה יאבד העניין לחלוטין ויש עניין גדול וזה ברור גם כי ממשיכים ללכלך. חבל

gily9

New member
חודשיים?!הם לא היו יחד אפילו יום...

ההתנהלות הכושלת של הערוץ התבטאה בכל המובנים, כולל ערב גמר ברמה של ערב סיום חובבני, מבלי לציין מי סיים באיזה מקום, ללא ישיבה מסודרת, עם ראיון מגוחך ללירון ויצמן בתכנית חדשות..הכל היה פארסה אחת גדולה, וזה על קצה המזלג...הזוכים הגיעו למחרת לוואלה צ'אט כשני זרים גמורם, והיה ברור שהם לא ביחד גם מהתשובות שנתנו. כל מילה שאוסיף בעניין מיותר, הכל היה בדיחה של ערוץ 10 על חשבון הצופים, על חשבון המסמסים, ובמידה רבה עיוות של המציאות בתוך הוילה, בתכנית שעוסקת במציאות...אני מקווה שהצופים יסיקו את המסקנות מתכנית והפקה וערוץ כל כך כושלים וחסרי אמינות.

leeee2

New member
גילי.. סליחה, ארוך...

אני לא מבינה איך אפשר לומר "לזכותה של קרן אפשר לומר שלמרות הפגיעה מהדחייה מאיתן היא השכילה למצוא את הדרך ולעמוד על רגליה" הרי זה מצב לא הגיוני! יש במצב כזה שתי אופציות: 1. שלא היה לה כלום לאיתן, היא סתם שיחקה איתו משחק, שכבה איתו כי היא חשבה שזה יקדם אותה או השד יודע למה (איך התעצבנתי כשהיא אמרה בתוכנית דמו של הגמר שזאת היתה טעות וכולנו עושים כאלה בחוץ... חחח כולנו... אולי כל המכרים שלה עושים טעויות כאלו...שלי דווקא לא). 2. היא התאהבה באיתן אבל החליטה לשחק את המשחק עד הסוף ואז כביכול התאהבה בגב וכו׳. סליחה, יש אופציה נוספת, ההפקה רצתה שהיא תנצח (הרי זאת היתה המטרה מלכתחילה) ולכן הכניסה את גב עבורה אז לא היתה לה ברירה. אין שום אופציה שיא תצא מהאופן ההתנהלות שלה בוילה בצורה טובה.. הדבר הטוב והיחיד שהיא היתה צריכה להשכיל לעשות אחרי שאיתן זרק אותה הוא לצאת מהתכנית או לשבת בשקט ולחכות מה יקרה.. אפילו הבנים התפלאו מאיך שהיא זרקה את עצמה על גב... לגבי דניאל, אני לא חושבת שבכלל אפשר להשות ביניהן... זה כמו להשוות נמלה לפיל... חוץ מזה ששניהם חיות אין ביניהם שום דבר משותף... את אומרת שדניאל התחברה לציר הרוע... אני אומרת שציר הרוע היה קרן שגררה אחריה גם את ליהי חלק מהזמן... אתי היתה רכלנית, צבועה אבל לא רעה.... ודרך אגב, היא בין היחידות שאמרו את האמת הכואבת לפעמים... הרבה דברים שאמרה היו נכונים... אבל היא אדם ברוטלי והיא עשתה את זה בצורה מגעילה ולא נעימה ובגלל זה היה עדיף לדניאל לא להתחבר אליה... אם שמת לב דניאל לא שיתפה איתה פעולה בריכוזים והפסיקה אותה לרוב... דניאל לא אלשידרה אמינות????? את בטוחה שראינו את אותה תוכנית? דניאל היחידה בוילה ששדרה אמינות... היחידה... ולא סתם בחרו אותה בתור האמינה בוילה... אל מי אילת הלכה לפני שעזבה? לקרן חברתה שלה הצביעה לשייט הארור ההוא? לליהי? ענת? לא, לדניאל... למה לדעתך? האמת הייתי מאד מופתעת מבחירתה של קרן לאישה האידאלית, זה ממש לא ברור לי... אבל את יודעת, גם אם שלושה שמו אותה היא עדיין יכולה להיחשב לאידאלית.... אבל מודה שזה ממש מוזר.... במשימת הכלבים היתה בעיה בהצבעה והגישו תלונות אפילו לוואלה, המון אנשים שמו לב לזה... ואותו דבר לגבי יוון... לא יכול להיות שבכל המשימות היא זכתה (כלבים, יוון, דייט) כאילו רק היא בתוכנית... היו יותר מידי מוסרים מכדי שזה יהיה נכון... אבל מה שהיה היה, לשמחתי הסוף הטוב הוא שאיתן ודניאל באמת אוהבים כמו שחשבתי מההתחלה והם רק יצאו מחוזקים מהתכנית... קרן וגב קבלו כסף (העיקר שהיא אמרה שגם אם הם יזכו הוא לא יקבל) ואני מקוה שהם מבסוטים... את אומרת שדניאל ואיתן עזרו להם בעקיפין כי התמרמרו עליהם? אני חושבת שזה היה בלתי נמנע... היתה להם סיבה טובה מאד להיות ממורמרים.... ההפקה היתה לגמרי לטובת קרן והשידורים היו כמעט רק על קרן (ואני אומרת לך שזה בדוק...) וכל המטרה של התוכנית למצוא אהבה לאיתן/גב התפספסה... וחבל... אם היה משהו, אפילו קטן, בין קרן לגב הם היו מוצאים את הדרך להמשיך יחד לפחות לשבועיים הראשונים, לפחות כדי להצדיק את הכסף שבזבזו עליהם בהצבעות....

gily9

New member
חולקת על דברייך ביחס לקרן...

אני עומדת על דעתי, ואם תרצי אפרט אחת לאחת את טענותיי.זה שהתחברת לדניאל, זה ברור, זכותך ולגיטימי בעיניי, אבל מכאן ועד להשמיץ את קרן וליחחס להפקה כוונות בקשר אליה, המרחק רב מאוד.ההפקה תמכה בגב, זה ברור לחלוטין לכולם, אבל קרן לעומת זאת נבחרה על ידי איתן כאופצייה, והוא אף הודה שלו היתה מראה יותר יחס כלפיו דברים היו שונים, קרן ובמידה רבה גם אורטל, לא רצתה להיות עדיפות שנייה, ולכן לא שיתפה פעולה עם המשחק של איתן, גם אורטל הסכימה עד שהבינה שזה לא מתאים לה. לגבי הדייט, קרן בפירוש הודתה שמבחינת זה היה ניסיון לראות לאן הדברים יגיעו ביניהם כשהם אחד על אחד, ומה שקרה קרה, ואין מה לחזור, איתן היה מעוניין בדניאל, הטעות שלו היתה היחס המאוד לא בוגר כלפי קרן, כשייבש אותה ולא אמר לה את הדברים בצורה גלוייה. אני מסכימה שהחיבור של קרן לאתי בתחילת התכנית היה טעות, לא הבנתי את החיבור של קרן=ליהי=ואתי, ושמחתי כשהתפרק, טעויות נעשות בחיים כל יום, אני יכולה להעיד גם על עצמי, שקרה שגיליתי דברים על חברות ובחרתי להתרחק מהן, על אחת כמה וכמה בתכנית שאתה לא מכיר את האנשים מקודם, בהחלט מובן שיחולו שינויים, ובוודאי טעויות. לגיטימי בעיניי שקרן התאהבה בגב, זה לא קרה לה מיד, אבל נוצר שם חיבור שנראה לעין מהצד שלה, וגם מהצד שלו, את דעתי על על גב ועל הסיבות לקשר עם קרן כבר כתבתי, אני לחלוטין מאמינה שקרן התתאהבה בו, והאמינה שהוא התאהב בה, גם מול החברה שבאה לבית, היא אמרה את הדברים, וגם אמרה לו. קרן נחשפה בצורה הכי שאפשר להעלות על הדעת בתכנית טלויזיה, ואני לא יודעת מי בדק לדברייך את המקום שקרן זכתה לו בתכניות הערוכות, אני יכולה להעיד, שהמקום שקרן ומשלב מסויים קרן וגב קיבלו היה קטן יותר מאשר כל האחרים, ואת מוזמנת לצפות ולספור דקות, אני עשיתי זאת, תתפלאי לגלות שדניאל ואיתן זכו להרבה יותר חשיפה, ובוודאי בערוץ הפתוח.אז אם להיות הוגנים, זאת האמת. איתן שגה בהתנהגות שלו כלפי קרן במשימת הגמר , וגם קודם. מרגע שקלט את ההתחברות של קרן וגב, הוא פעל מעמדת התגוננות, במקום לשמור על מה שיש ולחזק אותו, זכותך לחשוב אחרת ממני, זה בסדר, אבל אמרתי כבר שלדעתי איתן ודניאל היו יותר ראויים לזכות ולו רק בגלל שהם שורדים כזוג מחוץ לוילה, וכך גם בן וליהי. לגבי קרן וגב, זוהי התנהגות מבזה של ההפקה ושל הערוץ שאיפשרו את הזכייה, וכנראה כיוונו אותה, ולאפשר בכלל פרס כספי על זוגיות היתה טעות שאיפשרה את ההטעייה.ועדיין ציפיתי להתנהלות אחרת מצידם של קרן וגב, גב אפילו לא טרח להודות לתומכיו, ובהחלט ההתנהגות הזאת פוגעת ומעליבה, מעבר לתחושת הרמייה שהצופים והמסמסים חשים. יש לי השגות לגבי דברייך על אתי, אבל איני מוצאת לנכון להיכנס לדיון בעניינה. היא הזיקה יותר משהועילה, והתועלת היחידה שהייתה בה היה ליצירת רייטינג לתכנית, זאת היתה גם הסיבה שאיתן השאיר אותה עד לשלב מאוד מתקדם בתכנית.מעבר לזה,עדיף שלא להיכנס לדיון.מוטב היה לדניאל שלא להיכנס לשיחות עם אתי, גם על עצמה וגם בשיחות ריכול על אחרים, אני חושבת שזה לא הועיל לה, ושוב זכותך לחשוב אחרת, אבל אני עדיין אחשוב ככה, ומתוך שיחות שלי בעניין, רבים שמאוד אהבו את דניאל, לא אהבו את ההתחברות לאתי... אני חושבת בכללי שהתכנית נכשלה כתכנית, היא לא סחפה ציבור של צופים, השינויים במהלכה, כולל הכנסת גב והזכייה המפתיעה שלו, יצרה חוסר אמינות, במיוחד לאור העובדה שהלא זוג זכה בפרס.מבחינתי, לקח חשוב, שלא לצפות בריאלטי מהסוגים הללו....לילה טוב לכולם..

leeee2

New member
גילי

קודם כל זכותך לחלוק עליי... אני באמת מאד בעד דניאל ואני גם באמת ממש נגד קרן (אבל אני באמת מאחלת לה המון הצלחה ושתמצא אהבה אמיתית)... הקטע שההפקה קידמה את קרן והיתה בעדה מההתחלה דובר רבות בהמון פורומים והרבה התלוננו בפני ערוץ 10 וואלה על כך במהלך התוכנית.. הפרקים שבהם הראו יותר את איתן ודניאל היו האחרונים. דרך אגב, היה נראה לך שגב מנסה לפתח קשר עם מישהי מלבד קרן? (רמז: לא, הוא הוכנס בשבילה, שיקחו יחד את הפרס) יש לי שאלה - את חושבת שכל הפעמים שדניאל היתה אצל איריס הכל היה happy and joy? וכל הפעמים שקרן היתה תמיד היה בכי? ראית את הפרק של הדמו live? שמעת שם מה קרן אמרה על כך ששכבה עם איתן? זה היה משהו כמו כדי להתקדם במשחק.... אני מסכימה איתך שדניאל לא היתה צריכה להתחבר לאתי אבל ברגע שנשארו מי שנשארו היא היתה הטובה מבין הגרועות ודניאל היתה מאד בודדה ומספיק חכמה כדי לדעת למה להקשיב ומה להגיד... בקיצור, המשחק היה מכור לדעתי, אני חושבת שאיתן ודניאל יצאו ענקיים מהתוכנית ואיתן ממשיך להוכיח את זה בראיונות שונים... דניאל לדעתי היא בן אדם נדיר עם אופי מיוחד... קרן לדעתי למרות הניצחון יצאה באור שלילי מהתוכנית.. ואולי בגלל זה מאז מתחבאת... בכל מקרה מאחלת לכולם אהבה ואושר!

נטע20111

New member
לגילי

בשעה טובה ! עכשיו את ברורה כשמש !!! את כועסת על עצם העובדה - שגב היה שותף של קרן למליון. לפי קו חשיבתך - המסקנות שלך הן רטרואקטיביות / בדיעבד : אילו הזוגיות קרן/גב היתה מתקיימת מחוץ לווילה, כי אז הכל היה כשר ותקין . ואולי גב גם לא היה שקרן,רמאי ... ומבחינתך קרו בכל מצב ראויה לפרס ! בקיצור - מצאת את הפורום הזה , ללמד סניגוריה על קרן. לגיטימי !!!! אבל למה ללכת סחור-סחור ? למה לא להביע את דעתך , מלכתחילה ? למה כדי ללמד סניגוריה , את משתמשת בשיפוט קטיגורי ולא נכון ( ואני מתעקשת - שגוי) כלפי דניאל ? למה ללכלך על דניאל , תוך שימוש עיקש בטענות קלושות "היא אמרה... ככה... עם אתי... עם חן ...." ? נו באמת - את אמיתית !? לדעתי - באופן גלוי - ישיר ולא סחור-סחור לקרן לא היגיע , אפילו לא שקל בודד !!! ולמה ? ( בואי נניח לרגע להפקה) א. כי הרכלנית , הזדונית , רוקחת המזימות הגדולה של הבית זו קרן . המוח - קרן ופחות אתי. השתמשת בביטוי "ציר הרוע " לגבי אתי וחן .טעית ! זו קרן-אתי-ליהי ! ב. אני מוותרת על הניסוח המעודן עד כה ( שנועד , כדי שלא להוסיף לפגיעה בקרן ) קרן עשתה כמה טעויות איומות ובלתי נסלחות. בדייט 24 השעות היא ביזתה את עצמה , אך בעקיפין את כלל הבנות . בין אם היא הרגישה אליו רגש כלשהו ( והיה לה מחסום רגשי בהבעתו ) ובין אם לא הרגישה כלפיו מאומה - משמעות המעשה תדמיתית חמור. " לראות לאן הדברים יגיעו ..אחד על אחד " כתבת , ובאמת את מאמינה שזו דרך הבדיקה ? לדעתי - ואני לא שמרנית עד כדי כך - זו התנהגות זולה וטיפשית. בהתנהלות עם גב - איפה הכבוד העצמי ? הרי הוא השפיל ורמס אותה , ותגובתה : גיחוך. עבור קרן - " המטרה מקדשת את האמצעים " והמטרה היתה ברורה : לא גמר אלא כסף ,ואולי את צודקת : היא שאפה למלוא הסכום. גילי, למה לא כתבת לנו לפני חודשיים ? כי אז היית שבויה באופורית הניצחון , ובתמונות הפאפרצי של קרן/גב כזוג מחוייך ומאושר ? ( לכאורה)

leeee2

New member
נטע, מסכימה איתך על הרוב..

לא חושבת שקרן ביזתה את כלל הבנות במה שעשתה... היא בזתה את עצמה בלבד.. כמו שאמרה בדמו "זה מסוג הטעויות שכולנו עושים בחוץ" אז זהו שלא.. אבל אסור לנו לשכוח שצריך שניים לטנגו, בייחוד טנגו מהסוג הזה, והאמת שיש בי כעס גדול על איתן שלא הצליח להתאפק למרות הלחץ של ההפקה שיקרה שם משהו דרמטי.. היה צריך לשמור על עצמו ולו רק בשביל אהובתו הבוכיה שנמצאת מרחק יריקה משם... אני הייתי שמחה לדבר איתו על זה ולהבין מה בדיוק קרה שם אבל כנראה שלעולם זה לא יקרה... גילי, קרן היא היתה המנג'ר של ציר הרוע... שיחקה בכולם שם.. צבועה, רכלנית וסכסכנית. הסיתה בנות כנגד אחרות.. את ראית פעם את דניאל רוקמת מזימות? מתכננת תוכניות על אחרות?דניאל היא זהב טהור לעומתה.. אני לא מצליחה להבין איך אנשים התחברו לדמות הרעה של קרן?? לא מצליחה להבין ואולי בגלל זה זה נראה לי קנוניה... וגילי, רציתי לומר לך לגבי בחירתה של קרן לאישה האידיאלית, חשבתי על זה היום: אם בחרו בדניאל כבחורה הכי אמינה בוילה וכאחת שבאה באמת לחפש אהבה אז מעניין מה זה עבורם אישה אידיאלית (לא אמינה/לא באה ממקום של אהבה..), תחשבי על זה... להת' לי

נטע20111

New member
leeee 2

בסוגיית איתן - דעתך דעתי, אלא שאני לא יכולה בשרשור אחד להעמיס כל כך הרבה מלל. בעניין איתן - לא הייתי בכלל סגורה כעסתי וכאבתי עבור דניאל לא רק בדייט ההזוי אלא גם בהעדפתו פעמים רבות את חברת הבנים,מאשר לארח לה חברה , שעה שהסתובבה בודדה למדי בבית. גם לא הבנתי בזמנו " התאהבתי באופי שלה ..." בקיצור - הענין לא היה סגור להבנתי. היום- אני מניחה שזו דרכו ושקשה לו להביע רגש בפומבי , דרוש לו זמן !!! כך אני רוצה ומשכנעת את עצמי !

gily9

New member
לחלוטין לא מסכימה איתך!!!!

אני דבקה בדעתי על קרן כבחורה שהתפתחה במהלך התכנית, התמודדה עם הכי הרבה מול כולם, ואכן גגם היא וגם אורטל היו ראויות כרווקות לזכות.לגביה ולגבי גב, רב הנסתר על הגלוי, מקווה שביום מן הימים תיחשף האמת לטובת כולנו. דניאל בהחלט היתה ראויה לזכות כזוג, הבעיה שכמו שכבר כתבתי, היתה לה בעיה מול הצופים, אחרת היתה זוכה. אני מוחה על השימוש בשפה שבו השתמש ובכינויים כלפי קרן, אני לא אנקוט בשפה כזאת כלפי אף אחד, ולא משנה מה דעתי עליו. לא מכובד בעיניי לצאת בצורה כזאת על מישהי שאת מכירה דרך המסך, ובכלל, אף אחד שלא היה שם לא יודע מה קרה, אנחנו רק יכולים לפרשן, ולהיזהר בלשוננו, בצורה מינמלית. לגבי אתי, אמרתי שאיני רוצה כלל להיכנס לסוגייה, כבר אמרתי שהגיעה לאן שהגיעה בזכות איתן, ובגלל הריטינג, מעבר לזה ראינו את התנהגותה מחוץ לבית, כולל מה עשתה לליז...וזה מספיקץ מציעה להפסיק את הבוטות בשפה, זה לא מכובד ולא מכבד.זה פורום שנועד להחלפת דיעות, כל אחד והבחירות שלו, אבל ממש לא מתאים הירידות הללו. אני לא כתבתי לפני חודשיים, ובחרתי לכתוב בהווה, דווקא כי עברו חודשייים והאמנתי שאפשר לנהל דיון נטול אמוציות, כנראה שטעיתי...נקודת המוצא שלי, היא לא לפסול את הבנות בוילה,וצר לי שלקחת את זה לכיוון כזה. ערב טוב.

leeee2

New member
גילי, לא מצליחה להבין על איזה כינויים את

מדברת... באילו מילים לא מכובדות השתמשתי? להבדיל ממך אני כותבת הרבה בפורום ואף אחד לא חשב שהדברים שלי לא מכובדים וכו'.. אני באמת לא מבינה על מה את מדברת.. זו דעתי על קרן, כמובן על סמך מה שראיתי... קרן נחשפה לעיני כל הציבור בידיעה שיהיו כמה שיעבירו עליה ביקורת.. זו זכותי כמו שזכותך לכתוב דברים לא יפים על גב או על אחרים... זו דעתי עליה!! זה לא קשור לכבוד/חוסר כבוד, לא קיללתי.. לא השתמשתי במילים לא יפות ולא אמרתי את הדברים האלה לה אלא כתגובה לדברייך! איש איש באמונתו יחיה, זו דעתי וזו דעתך ואל לנו ליפול לפסים אישיים אחת כנגד השניה.. נראה לי שלחנך אותי כבר לא תצליחי (אני לא כל כך צעירה) אז אם יש לך דברים לומר על העניין שבו אנו דנים אשמח להמשיך לשוחח איתך, אם לא - היי שלום!! נקודת המוצא שלך לא לפסול בנות בווילה.. האם זו חייבת להיות גם נקודת המוצא שלי על מנת שנשוחח?? ודרך אגב, לגבי מה שאמרת על האופן שבו דניאל דברה מול המצלמות כשנשאלה על ידי טל ואביעד - נכון שהיא קצת גמגמה ולא הצליחה להעביר מסר כמו שצריך.. אבל אל תשכחי שקרן וגם אורטל מנוסות מול מצלמות.. לדניאל זו היתה חשיפה ראשונה ונראה לי שזה נובע מזה.. זה לא מראה דבר וחצי דבר עליה ועל האופי שלה (לדעתי) להת' לי

נטע20111

New member
גילי - שמוש בשפה

ההתיחסות שלך הפעם אינה עינינית , ואת מנסה לייחס לדברי פרשנות שאינה תואמת את הכתוב . השפה שבה כתבתי ,בפירוש, מכובדת . בחלק מהמילים אפילו את עשית שימוש ( אלא שהיו מכוונים לדניאל / אתי) ! להזכירך - רכלנית , זדונית, רוקחת מזימות ,ציר רוע התנהגות זולה , הן מילים שגורות בחיי היומיום. לא בוטות ולא חריגות. וכשכתבתי אותן בהקשר של קרן - זה מעיד עליה , כפי שראיתי על המסך. מילים אלה במדוייק מתארות את התנהלותה הלא ראויה ! אין מילים אחרות , לצערי, שיכולתי לעשות בהם שימוש. זדונית , רוקחת מזימות - לא מתארות את חלקה המשמעותי של קרן ביחס לליז ! שמת לב למה שכתבת ? את מטילה את כל האחריות על אתי, ומה עם חלקה של קרן ? מה את משכתבת את ההיסטוריה כדי להוציא את קרן נקייה ? ואחרי זה כותבת לי על שפה בוטה ? ( כן, גם אני צפיתי בערוץ הפתוח) !!!!!!! גילי, אלה לא המילים שהפריעו לך אלא הסגנון שלי בתגובה. כתבתי ישיר, מכוון וברור - לא הלכתי סחור-סחור. את הישירות פירשת ,לצערי, כבוטות . כי את נוטה , לעטוף את הפואנטה של דבריך בשורות - שורות של מלל! לכאורה - זה נראה מרוכך !

למעלה