לטיפולכם הנאמן

shon86

New member
חווד של המומחה מחו"ל-

אתה בוחר להגיע לפרום כזה ולהציב אתגר למנתחים שבפורום אןלם למעשה אתה בחור מאוד אינטיליגנטי אל חסום מבחינה רגשית זקוק להמון יחס אך פוחד מקירבה עצם פנייתך לפורום הזה היא כמיהה עצמית לדעת על עצמך מה שאתה יודע אך מתקשה להפנים לשנות בפועל אתה חקרני אך מתבונן ומרוחק , לעיתים סנופי לאחרים אך עלייך אסור לדעת חייך הרגשיים תקועים עמוק אתה לא תלך לטיפול כי אתה מושלם??. למעשה די נואשת ממצבך מנגנון ההגנה שאתה משתמש בו אידיאליזציה של מצבים, שמשמעותו לא לחוות רגש אלא רק לנתח שכלית יש מעוף שכלי דחפים שלא מקבלים ביטוי ביחד עם רגשות מעט פרברטי חריג אבל בסתר! אימפולסיבי מיללוית, אך בו זמנית מרצה אחרים חשוב לך מרחק מאנשים אבל אתה מאוד מתעניי באנשים ועולמם הפנימי כשרון אומנותי ורגישות גבוהה יצרת לעצמך שני עולמות המעשי והיציב ובמקביל הבעיה הרגשית טוב אבל בטח אתה מחייך איך אפשר שמישהו יספר לך על עצמך? לכאורה אתה הוא זה שמכיר את עצמך הכי טוב אז בבקשה הנה הרמז שיש מומחים אם החלטת לנסות קיבלת את הפתח לעצמך לא לדעת אלא ליישם ולחוות שינויי אם זה מדבר אלייך והחלטת לצאת להסגירות תודיע ונעזור לך אוי לעזור זו מילה קשה עבורך לקבל עזרה כן לעבודה שלך המומחה שביקר כאן במקרה

שלום שון

לא יודעת מדוע אבל מרגיש לי שאני מכעיסה אותך וחבל זו ממש לא הכוונה. באתי לפורום מתוך סקרנות, ענין וכל מיני כאלה. אני אומר לך את האמת אני מאד מאמינה בגרפולוגיה ולמיטב הבנתי הכתב שלי מביע את התפישה שלי את עצמי-לא כך? אמרת אינטלגנטי, זה מענין כוון שאיני טופסת את עצמי ככזאת ולו בשל בעיות זכרון שיש לי. זה נכון שאני מאד רוצה לדעת על עצמי בכל מני ערוצים וגם נכון שקשה לי להשתנות. בטיפולים למינהם הייתי, נמצאת ואף כנראה אהיה וזה מוסיף רק טוב
הענין הפרברטי מענין
על מה מדובר? בנוגע להרצאות לאחרים זה נכון, אם אני מבינה את כוונתך אני הרבה פעמים דטרמניסטית. דרך אגב זה חסרון בעיני. בנושא 2 העולמות לא ברור לי אנא פרט. וזה נכון שקשה לי לקבל עזרה מאחרים אני מבקשת דקה לפני הנפילה מהמצוק. זהו מענין ותודה

Ramie

New member
נתוח לעיונך

שלום ? אז איך קוראים לך? בטח לא ´לטיפולכם´. למרות שהפורום הוא פורום ציבורי, אנני חושב ששם פרטי יכול לגרום לחשיפה מופרזת. בכל אופן, אני לומד גרפולוגיה, ובמסגרת זו מתייחס לכתב ידך כאל תרגיל. אי לכך, אנא קחי את הנאמר להלן בערבון מוגבל. אשמח לקבל התייחסות לנאמר על מנת ללמוד על טעויות ולשפר בעתיד. אגב, ההתייחסות שלי לכתב אינה ראשונה, אולם על מנת לשמור על ראש פתוח לא קראתי את הניתוחים הקודמים. אני מקוה שיהיה לי מה להוסיף על מה שכבר נאמר. ולאחר הקדמה מייגעת זו, נעבור לעצם העניין: אינטליגנטית, מציאותית, פרקטית ופרגמטית. מחשיבה מאד ייחסים בין-אישיים. מתעניינת באנשים, ומעוררת בם אמון כלפייך. מרגישה צורך ליצור אוירה הרמונית סביבך. אינך אוהבת מריבות, נכונה להקשיב (ולהסכים) עם דעות מקורבים. קשה לרצות תמיד את כולם. מרגישה טוב בפגישות עם אנשים רבים. אם את מרצה במסגרת עבודתך, הרצאותייך תהיינה מעניינות ופופולריות.נראה לי גם כי את נוטה להיות מושפעת מפרסומות למינהן, ומדעות של אחרים. בהקשר זה, את כנראה רגישה לביקורת. את גם נזקקת לאישור חיצוני על פעולותייך. מצד שני, אין את מהססת להביע את ריגשותייך. זיכרון טוב, ואבחנה בפרטים. תחביב אפשרי הוא איסוף דבר מה. יציבה ומתמידה. לא תשתמטי ממטלה מונוטונית. אינך נוטה להחליף מקומות עבודה או תחומי עניין לעיטים תכופות. מלאת חיים ופעילות. הינך בעלת הערכה עצמית גבוהה. (כנראה מוצדקת אם להתחשב בכמות המחמאות שהרעפתי עלייך זה עתה). בדרך כלל אין אני קןרא את הכתוב בכתב שאותו אני מנתח. למרות זאת, שמתי לב שאת מדברת על תפנית כלשהיא. אנני רואה סימנים לתפנית כזו בכתב ידך.

רמי

קוראים לי טל וניתן לראות זאת כוון שברח לי
מענין מאד כוון שלגבי אינטלגנטית אני לא בטוחה. נראה לי שאני טופסת דברים יחסית מהר אבל מאבדת את הידע כוון שאני לא זוכרת היטב. מציאותית ופרקטית מוזר בתחושה שלי על עצמי אני אדם עם חלומות המתקשה לישמם, ואף מרגישה לעיתים קרובות פספוס בשל כך. לעומת זאת אם ינתן לי משימה מוגדרת ואפשרות כן אוכל ליישם אותה היטב. יחסים בין אישיים אין לי הרבה אבל אלו שיש לי הינם ארוכים וקרובים. אני עוסקת במקצוע טיפולי ואולי לזה התכוונת. אני מרצה במסגרת עבודתי וזה מענין אני יוצרת תגובות קיצוניות או שאוהבים או לא. בכל אופן אני מאד אוהבת להרצות. ביקורת הרבה פעמים סוגרת וזורקת אותי כתגובה ראשונית אבל אח"כ...לגבי אישור חיצוני כן אני זקוקה לכך מאד אבל גם נבוכה מכך. זכרון טוב בחיים לא, בעצם אני זוכרת את הדברים המוזרים ביותר... אבחנה בפרטים בקיצוניות או שמאד או נטיה ל"אוטיזם"... מטלות מונוטוניות תלוי עבודות בית כן בעבודה לעולם לא. תחום העבודה המשכי אומנם אבל לצערי משתעממת מהר
תפניות זה ענין של תחושה וזה ממש בהתחלה, נראה. לגבי הערכה עצמית - כמו מניה דיפרסיה...שוב בקיצוניות או שמאד בטוחה בעצמי או לא תלוי בנושא כמובאן בכל אופן תודה ניסיתי להתייחס לנקודות שהעלית בכנות חן חן

new user

New member
היי טל

קוראים לי רן, וגרפולוג אני בהחלט לא, האמת שזו הפעם הראשונה שאני מנסה לנתח כתב יד, אני עדיין בשלבים שאני מסתמך יותר על האינטואיציה מאשר על מחקרים ועובדות, על כל מקרה... ה"ל" וה"נ" משקפים את ההורים, אצלך הם יחסית גבוהים אך לא מפותלים מה שמצביע על ציפיות גבוהות מהם, לפי אינטואיציה אישית הייתי אומר שההורים גם משקפים את החברה, מהם את מצפה הרבה התייחסות ותמיד רוצה להיות מרכז דאגתם, לפי הצורה הכללית של הכתב הייתי אומר שיש לך חוש אומנותי, הוא מאוד זורם וניראה כמו איזה ציור מודרני, הזרוע הארוכה של ה"ת" מצביעה על צורך לקשר אם הזולת, זה גם התאים לי מכיוון שהכתב באמת ניראה לי כאילו הוא מחפש להתבלט, שישימו לב אליו. הרווח בין המילים הוא בין גדול לתקין מה שאומר לדעתי שאת אומנם רוצה ושואפת לקשר עם הזולת אבל לעיתים, ברגעים חלשים יותר שלך, את תלכי יותר בכיוון הביישנות ותעדיפי להתבודד יותר. לפי השוליים (שבקושי השארת
) הייתי אומר שאת בעלת שיקול דעת ומשמעת פנימית גבוהה, יש לך ביקורת עצמית, יודעת לתכנן, מקפידה על פרטים, בעלת כושר אירגון וחסכנית (לא הייתי בטוח לגבי אנוכיות ושמרנות) אני יסתכן טיפה וישווה את ה"תודה" ששמת בסוף הדף לחתימה, מה שאומר לדעתי שלעיתים, ברגעים חלשים יותר, את שמה סביבך חומת מגן ולמעשה חוסמת את העזרה שאת צריכה לרגעים הללו. זהו, אני מקווה שפחות או יותר קלעתי

למעלה