לטיפולכם הנאמן

לטיפולכם הנאמן

אודה לכם אם תנתחו את כתב ידי שכחתי לכתוב בנושא ההשכלה, שיש לי תואר 2 חן חן

ליטן א

New member
זה כל הדף, או ש"חתכת" חלק?

(למשל, את הקצוות בצדדים). בהסתכלות זריזה של מקסימום חצי דקה - את ככה מאוד "ממהרת", עושה הכל ב"חפיף", לפעמים אפילו קופצת מדבר לדבר, אפילו באמצע.... אחרי שתעני לי, אני אוכל לנתח יותר לעומק, ולא בעזרת ה"גרפולוגיה האינטואטיבית" הקלילה הזאת שעשיתי הרגע

ליטן א

New member
מה את אומרת על ה"צ"..?

אבל מצד שני, ה"ה", ה"ל", ה"נ" ועוד כמה אותיות, פשוט כתובות בקטע של "חפיף".. עדיין לא העמקתי מספיק בכתב בשביל לנתח אותו, אבל הדבר הראשון שראיתי היה שהוא כתוב ככה בהינף יד

עטרה ב ט

New member
הינף יד מתוכנן, כמו רישול אלגנטי,

כמו הינף יד של המלכה אליזבת בזמן מירוץ הסוסים באסקוט. אבל גמני צריכה להתעמק בו יותר
.

ליטן../images/Emo4.gifזהו זה

זאת אומרת לא חתכתי את הדף... אמנותי יש משהו בזה למרות שתמיד אני מרגישה לא מספיק יצירתית ולכן לא עוסקת באומנות פרסיי. אלא מתבטאת בכיף במטבח, בתחפושות פורים וכו´. ...חפיף ומהיר אני לא בטוחה, אבל גם בטוח שאני ממש לא שיכת למשפחת המלוכה
! מחכה זה מענין

דברים כאלה קורים לי לפעמים

אבל לדעתי ליטן לא בגלל שאני ממהרת אלא כוון שאני עושה מלא דברים במקביל.

ליטן א

New member
תראי ../images/Emo104.gif

שאלתי האם חתכת את הדף (או, ליתר דיוק, סרקת רק את חלקו), מכיוון שהרבה זמן לא ראיתי שוליים ימניים כ"כ קרובים לדף, ורציתי לראות אם "הוטעיתי" (שלא במתכוון) או שככה זה באמת אצלך בדף... עכשיו חזרתי ממשחק כדורסל, אז היום בערב או מקסימום מחר בבוקר אני אשמח לנתח לך (עד כמה שאני יודע ויכול.. אני "עוסק" בגרפולוגיה כתחביב בלבד..) ביי בינתיים ליטן, שקורא לכולם להפגין תמיכה במדינה, בהוספת דגל בכל כותרת..

שמע לוטן

א. ברור שזה תחביב והכל נלקח בערבון מוגבל OK ב. אומר לך סרקתי את כל הדף אבל אתה כבר יודע שהמחשב לא חבר טוב שלי אז ככה. המילה הראשונה נמצאת במרחק של 1.7 מהקצה המילה מכירה שנמצא במרכז הדף + - נמצא במרחק של 1.7 מדובר על הקצה העליון של ה"מ" המילה בבקשה שורה לפני אחרונה נמצא במרחק של 2.2 מהקצה מקווה שזה עוזר תהנה

עטרה ב ט

New member
מאוד פתוח וספונטני קצת אפילו טיפונת

אימפולסיבי, אבל בעיקר כתב של מישהו שמודע לעצמו ויודע איך לפעול ככה שהוא ייראה ספונטני. כלומר......לא ממש ספונטני על אמת
. מאוד מאוד מסוגנן ונאה, הרבה יצירתיות ואינטלגנציה, פוטנציאל אמנותי, אולי בעיקר בציור אבל לא בטוח. תקשורת פתוחה עם אנשים. את מרגישה אוטיסטית עם בדיחות וזה, בגלל משהו אחר, זה בגלל שאת קצת נעולה לפעמים על הגישה לדברים, בקטע הזה לפעמים הגמישות מתפספסת. חוצמיזה את אדם מאוד חברותי וזורם. אחלה כתב, מאוד מעניין וגם מאוד נעים.

חן חן לך עטרה

את צודקת בהחלט לגבי הנעילה והאימפולסיביות ספונטניות....הייתי רוצה ואולי אפילו פעם הייתי. אבל במצבי
לא נראה לי שזה יקרה בקרוב... היה נעים לבקר אצלכם ושוב תודה טל

אריק!

New member
לפני הג´חנון והקפה - לא אחראי לתוצ´

יכולת קליטה מופשטת - עיסוק שמצריך הפעלת תאים אפורים - פיתוח, שיפור וגילויים בתחום הבחירה. שילוב נתחנות מפרקת, מבררת תוך ירידה לפרטים לתוך יסודות הדבר, לבין בקרנות אינט´, חקרנות, חיפוש הנסתר ותגליות שלא נראו בהתבוננות התרשמותית. גם אחריות ומצפון, עבודה קשה וניקוז עול רב על כתפייך. שאיפת לימוד ורכישת עוד ידע והכשרה. עקרונות נכונים בעבודה מקצועית. דיוק. תכנון. סבלנות ושקידה. אי שביעות רצון ובקורת כלפי עצמך, אולי גם נטיה להאשים את עצמך ולקבל שלא עשית/נעשה די. ערכים. שימוש במונחים מדוייקים לתאר מצב. זמינות לסייע. בנקל מחפשת דופי בעצמך, ממעיטה מעצמך. חרדה קלה. מעריכה את עבודת אחרים יותר משלך ? ולא בצדק ? מחמירה עם עצמך ? צנועה ביחס להישגיך. חוסר בטחון חבוי שמקורו ( אולי ) בסביבת ילדות שתבעה המון אך לא נתנה במקביל מספיק בטחון רגשי וקרבה אינטימית. מעט מחנק רגשי חברתי, ביישנות מה כאשר זה מגיע לקטע אישי יותר, היסוס וקושי. בורחת ללימודים/עבודה ? טאקט ורגישות לאחר, פגיעות אך גם בגרות לא לתת לכך לנצח. רצינות תחת מעטה מרוכך מחויך. השקעה ומסירות. מנוצלת ברצון ? סליחה על הבלגן. לקחת הכל בעדינות.

יוווו אריק, כנראה שאתה קם מוקדם../images/Emo8.gif

כי הספקת הרבה לפני הג´חנון והקפה. אישית לפני הקפה אני לא מתפקדת... בכל אופן מאד מענין. ומאד נכון לרוב. אף על פי שאני לא ממש בטוחה שהכל הבנתי.. למשל אינט´ = אינטנסיבי או אינטואיציה? וגם אני לא חושבת שזה נכון שאני מסוגלת לתאר מצב באופן מדויק (אם לזה באמת התכוונת)יש לי איזה בעיה שפתית (אמיתית, מאובחנת) זה מתבטא בשפה מדוברת וכתובה ואגב גם בקריאה. לעומת זאת נדמה לי שכן אני מבינה דברים יחסית מהר והתסכול
בא בין מה שנדמה לי שאני מבינה כל כך טוב למה שיוצא מזה.... חן חן וסוף שבוע שקט

אריק!

New member
הי. מה שלומך ?

הכונה - אינטואיציה. סתם שאלה, ציינת איזה בעיה שפתית שאני לא בדיוק מבין את טיבה, אבל הבנתי שזה משבש את השפה ? א. מדוע זה גם משבש את הקריאה/כתיבה ? ב. כיצד זה מסתדר עם העובדה שאת מרבה ואוהבת להרצות ? שבוע טוב.

על בעיות שפתיות ועוד

כן אינטואציה זה מתאים בנוגע לבעיות
יש לי איזשהי בעיה אורגנית. עכשיו, בילדותי זה נראה כעצלנות והתבטא במלא שיעורי עזר ולחץ מההורים למלא את הפוטנציאל וכאלה. טכלס אני מדברת וכותבת עם שגיעות, וקוראת לאט עם אצבע על המילה. הזכרון לא משהו. וגם יש לי כתב גדול בשל כך ופתאום חשבתי שאולי בגרפולוגיה יש לזה משמעויות??! אני לא יודעת אם זה קשור אבל נדמה לי גם שאין לי מיומנוית חברתיות טובות (נו קצת אוטיסטית בהבנת בדיחות וכוונות של אחרים)
. אני נותנת הרצאות עם השגיעות וקורה לי שמהקהל מתקנים לי שקפים ודבור. אני נהנית מהספק כוון שיש לי מבטא (לא נולדתי בארץ אבל לצערי גם באנגלית הבעיות מתבטאות) ואני מודה שאני מנצלת את זה על מנת שיסלחו לי. למרות הכל אני לא מוותרת לעצמי יש לי 2 תארים משפחה מקסימה ותמיד גם עבדתי. היום אני מאמינה שהקושי בעצם לימד אותי להתמודד לוקח לי יותר זה זמן פשוט. זהו ושוב תודה מאד נכון מה שכתבת טל

ועוד דבר אם זה חשוב או ומענין

חשבון
אפילו בסיסי על הפנים... אפילו חישובים עד 10 עם אצבעות... טל

למעלה