לטייל עם אסמתה

eytan_l

New member
לטייל עם אסמתה

היי, אני מתכנן טיול במונגוליה, סין, הודו, יפן ותאילנד לשנה. יש לי בעיות עם ביטו הבריאות(בעייתי מבחינתם לטייל יותר מחצי שנה בתור אסתמטי, ובכלל אחרי 90 ימים אני צריך לחדש דרך מישהו בארץ).. מישהו עשה טיול בתור אסתמטי והתנסה בבירוקרטיות? ואם אני כבר פה, יש למישהו רשימת תרופות מומלצות?(שמעתי על זריקת אדרנלים 1מ"ג בתור קו ההגנה האחרון של התקף שלא עובר). תודה!

sela v

New member
אני מציע

לך לנסות את פורום ביטוח. הם יוכלו לתת לך תשובות יותר מדויקות בנוגע לביטוח.

shaishoo

New member
יותר פרטים

כמה חריפה האסתמה שלך ?? אתה חייב תרופות על בסיס קבוע...יש לך התקפים באיזה תדירות? משאף ??

eytan_l

New member
עוד פרטים

אני מטופל בצורה קבועה בטיפול מונע - סימבוקורט(משאף טורבו מסתובב אדום), התקף בתדירות של אחד לחודש(התקף קל מאוד, לפעמים עובר בלי משאף). חוות דעת של רופא ריאות מטפל היא שאני במצב יציב וטוב(לאחרונה אפילו הורד לי בחצי המינון של הטיפול המונע). אני מקווה שזה מספיק פרטים - יש עוד משהו? תודה רבה! איתן.

jeshu

New member
היכן אתה גר? כבר שמעתי על סיפורים של כל מיני אסמתים שנוסעים למקום עם מעט מאוד זיהום אוויר ו"פתאום" האסתמה נעלמת להם.למשל,תושב חיפה שנוסע לסופ"ש בעמק בית-שאן.

jeshu

New member
יש לת"א צד נקי? תראה אם תסע לאריאל (עוד לא צריך ביטוח בריאות חו"ל בשביל זה) אז תוכל לראות את העננה החומה ששורצת מעל גוש דן.אני אישית גר ברחובות ומרגיש את ההבדל (בייחוד אל מול הקיץ האחרון שבו הייתי במקומות עם אוויר נקי יותר.

למעלה