לטיטי~!

yellow cheese

New member
לטיטי~!

אהלן בובה! ממצב????? אצלי הכל סבבההההההה.... חוזרים לביצפר והלב שלי מלא בהתרגשות!!! כיתה חדשה, מחנך/ת חדש/ה..... בנים חדשים.... :))))))) אבל הכי מבאס שמתחילות לי השנה בגרויות... גררררררררררר.... פחדדדד!!!!!!!! מה איתך חמודה?! מה חדש? מה ישן? (כאילו שאנחנו לא מדברות ברגע זה באיי סי...חחח) יאללה מתוקה.....שתתחיל לך השנה ברגל ימין!!!! לאב יו סיסטר!!!!! *שירלוש*

אחותי!!!

אהלן ווסהלן הכל טוף אצלי.. ("בסיידר") חוזרים לביצפר... חסר לי קצת (אל תגידי שאמרתי) לי אין בגרויות... thak god אני רק עולה לח´ אותה מנכת מפחידה! (מתן יזדהה איתי) מה חדש? אין ממש... טוב... שתהייה שנה הכי סבאבה אל תזנחי את הפורום לטובת הלימודים... כאילו שללמוד זה חשוב.. יאללה בה ביי טלטאביז אביב מלך!

yellow cheese

New member
טיטי טיטי....מה אני יעשה איתך?!!

ללמוד זה מאוד חשוב... ואני מצטטת משהו שאחת המורות היודעות דבר אמרה לי פעם... : "אם לא תלמדי לא תהיה לך עבודה, אם לא תהיה לך עבודה לא יהיה לך כסף, אם לא יהיה לך כסף תתחילי לגנוב, אם תתחילי לגנוב תיכנסי לכלא, אם תיכנסי לכלא תסתבכי עם טיפוסים, אם תסתבכי עם טיפוסים תתמכרי לסמים, אם תתמכרי לסמים תמותי...." בשורה תחתונה.....לכי תפתחי ספר ומחברת ותתחילי ללמוד!! שתהיה אחלה של שנה.. לאב יו סיסטר!!! *שירלי*

אופטימי

ממש אופטימי כמוך! בסדר בסדר אני אלמד... אבל אני כבר על סמים... סמי החיים... זה אומר שאני אמות..? או תיהיו לי בעיות נפשיות קשות יותר מעכשיו... שנה טובה שתהייה לך שנהייה למיצי ולא לעכבר (מה???) לאב יו טיטי

yellow cheese

New member
טיטי-כולנו על סם החיים.....

פעם ששאלו אותי מה הדבר הכי מטורף עניתי "אהבה" ו"החיים".... אהבה הופכת את החיים למטורפים... אבל גם הפסיכופטיות שלנו.... בעצם... על מה אני מדברת?! אויי...התחרפנתיה!!!! חחחחחחחחחח שתהיה לך ולכולנו שנה מדהימה!! שנהייה לטיטי (קיצור של טימטום...חחח) סתם סתם.. לאב יו סיסטר!!!! משירלוש~*

אהבה...

זה באמת הופך אותנו ליותר מטורפים תראי מה אהבה עשתה לי מצד שני היא מחייה אותנו ולכן אולי הטירוף הוא התרופה שלא רק ללב ולנפש אלה לחיים בכלל אני אומרת הטרוף הוא הדרך הנכונה לחיות על כן אהבה בחיינו היא החיים הנכונים הסתבכתי??? או שסתם התפלספתי יותר מדי אביב גפן מלך=הצרצר מקפץ בדשא=הדרך לשלמות פנימית (מה??????????????) לאב יו טיטי

yellow cheese

New member
TITI.....השתגעת...

מה עובר עלייך בובה?? מושפעת מהחום??? מושפעת מהחזרה לביצפר???? מושפעת ממני???? חחחחחחח חולה עלייך... שירלי (כשהצרצר פגש את שירלי וטיטי).... (וואטטטטטטט????) חחחחח התחרפנתיייייי......

רק שתחייכי

עוד מסקנה הצחוק או החיוך גורמים להרגיש טוב? האם? או שהאהבה שהיא דרך חיינו היא הצחוק שהוא חלק בלתי נפרד האם זה שבן אדם צוחק ואין לו אהבה בחיים אומר שב´מת אין לו אהבה בחיים? לכולנו יש אהבה בחיים כי לכולנו יש את החצי השני כנראה שהידיעה הזו בתת מודע גורמת לחיוך לצחוק די עזבו אותי אני סתם מושפעת מהחברה שלי מיטל לא יפה תראי מה עשית לי אני התחרפנתי מהאהבה... טיטי (לאב פסיכו) שחף

yellow cheese

New member
אויי טיטי....

את משוגעתתתת...... אבל פסיכית חמודההההה...... צריכה ייעוץ?? אני מתיימרת להיות פסיכולוגית..... חחחחחח.... :) משירלי (פסיכי לנצח...)

הממ...

הפסיכולוגית נפטרה אתה שוב בצרה זה בא... תחליפי את שפרה הפסיכולוגית שלי ז"ל וואו איזה מאמי כמה לוקחת לשעה הפרופ´? לאב יו

nanaaviv

New member
היי טיטי!!!

גם אני עולה לכיתה ח´,ואני מירושלים,מאיפה את?ד"א,באמת תודה לאל שלנו עדיין אין בגרויות,אבל לנו(בביצפר שלי לפחות)יש בסוף השנה מבחני הדסה

nanaaviv

New member
לטיטי

איך לאשמעת על מבחני הדסה? זה המבחנים שקובעים אם תהיה לך אפשרות לבחור מגמה מסוימת:לדוגמא,אם תרצי לעשות בגרות בצרפתית אבל את חרא בשפות,אז לא יתנו לך לעשות את הבגרות הזאת. אבל המבחנים האלה לא חובה אז ככה שלא כל ביצפר משלב אותם בתוכנית לימודים שלו

כל הקטע

שבר"ג לומדים עד כיתה ח´ בביצפר וט´ עוברים לתיכון לכן לנו אין מבחני הדסה.. או מגמות עד כיתה י´... אנחנו וכ"ס לומדים בצורה הזו... צורה דפוקה.. אין חטיבת בייניים

xflil

New member
אוווווו כמה שמתן מזדהה איתך!!!!

שוב שרה המפחידה הזאת... (ועכשיו אני כמעט קורא לה שושנה, היא עשתה פן, אלוהים איזה פחדדדדדדדדד היא כמעט תלתה אותי....) תקשיבי איזה קטע! עושים לי לפני כמה ימים מתן בוא בעשר בבוקר לביצפר (באמצע החופש!) לבדוק ת´מערכת! באתי! המנהלת השמנה הזאת עושה לי לחבר אותה, לבדוק את כל החוטים, הטייפ, הכל בשביל יום ראשון! (מחר) ושתביני כל החוטם בתוך שקיות קשורות! בתחת בדקתי הכל, חיברתי אותה לחשמל, ראיתי שיש אור אדום, וחזרתי הביתה, עכשיו אם מחר יהיה משהו חסר, אז עירית תתלה אותי חי.... אבל קודם היא תתעלל בי מול כל הביצפר... באהבה, מתן... מוניקה סקס שולטים!~

מתני

הכל הלך בסיידר בבצפר עירית המפחידה הזאת עם הבלונים שלה גם כן מנהלת אמאלה כיתה ח´ עוד מעט תיכון...אהההה סתאאאם שאני אלחץ מבצפר טוף מאמי... שנה טובה טיטי (לאב מתן) שחף

hadarosh16

New member
אולי אני לא טיטי אבל.......

היי שירלושית..... סוף סוף הפורום הזה התעורר... הגיע הזמן שמישהו יכתוב פה באמת... מה המצב אצלך? גם את כמוני לחוצה לקראת התיכון? כל הבגרויות ובית ספר חדש? אני כבר ככה עוד לפני שהסתיימו הלימודים האמת... אבל זה עבר ונשכח....ויותר לא יחזור... בכל אופן רציתי לאחל לך שנת לימודים טובה והמון המון בהצלחה... LOVE YOU... הדרו´ש... נ.ב:את תשלחי אי מייל מתישהו?(הכתובת ליד השם שלי! אז יש לך אותה)... ביי בינתיים...

למעלה