לטיול יצאתי....

• פותח הנושא lb22
  • פורסם בתאריך

lb22

New member
לטיול יצאתי....

אה לא כ"כ טיול אבל בערך , עכשיו אני יוצא לכיוון באר שבע למילואים שלי...... אז כן אני חוזר היום בלילה בערך עוד24 שעות אבל עדיין זה ממשיך גם שבוע הבא... בכל מקרה אם אפשר להחזיק אצבעות , ולא לא בגלל המילואים....... סתם אני צריך קצת מזל היום .. אז צה"ל.......קבל אותי חזרה (בפעם ה 6 בשנתיים וחצי....)

bulb

New member
שניצלו"ש: קיבלתי מעטפה חומה בדואר רשום

טוב, אז מעטפה חומה זה לא צו (במיוחד בהתחשב בעובדה שרק לפני שבועים חזרתי ממילואים). פתחתי את הדואר ובפנים נחה לה סיכה קטנה ומבריקה לכבוד המלחמה ההיא. אז אם מישהו רוצה סיכה של מלחמת לבנון II... (בקרוב ב-ebay הקרוב למקום מגוריכם).

ניצם

New member
אני מוכן

לתרום לך את המילואים שלי.אני מתאר לעצמי שאתה אוהב בסיסים נידחים ברחבי הארץ.

lb22

New member
ינעל העולם איזה קור בבאר שבע!!!!!!!!!!

קפאו לי כל האיברים הפנימיים שהיו לי ... מזג אוויר חרא!!! מגעיל!! אני עכשיו חולה (והייתי עם מעיל , והכל ארוך ובעע...) כל הזמן משתעל , מרגיש לא משהו .... אבל היה כיייף :) אין כמו האוכל של בסיס חצרים .... ועכשיו לעוד 4 ימים אי שם בירושלים לקור היותר גדול. :)

נהההההה ליכלכת!!!!!!!!!

א. ב''ש לא ניתנת לליכלוך! אהובתי גרה שם. והיתי שם יותר מידי פעמים בזמן האחרון. [אוחח צומת גורל...:)] ב. אני תופסת ממך אינטליגנט.. לא אמרו לך שבמדבר תמיד הרבה יותר קר מאשר במישור החוף וכל איזורי הארץ האחרים?? ג. הרבה תה וקולדקס-והכל עובר
רק בריאות גבר
בהצלחעעעעעעעעעעע ~לין~

lb22

New member
אני חייב לציין

שאני אישית מאוד אוהב את המילואים.... רק מרפי הזה דווקא ביום היחיד שאני מגיע לבאר שבע בחורף עושה אותו כ"כ קר, מחניק ומגעיל... לא נורא עכשיו יומיים בבמיטה :)

lb22

New member
אממ לכי תקראי

את ההודעה השניה שלי.... את הקור והכיף שהיה :)

למעלה