לטום רידל:

shahar1

New member
לטום רידל:

איך שיקמו אותו עם דודאים כאשר רוחות לא יכולות לאכול, ולשתות?

Pottergirl

New member
תהייה לגבי אוכל ורוחות

במסיבת ההאלווין (ליל כל הקדושים) של ניק כמעט בלי ראש , אם זכרוני אינו מטעני, היה כיבוד........... אולי רוחות כן יכולות לאכול ולשתות?

שי 2K1

New member
לפי מה שאני זוכר...

לפי מה שאני זוכר הזכירו משהו על אוכל ושתייה של רוחות... תגידו-אתם/ן יודעים/ות מי רוחות הרפאים של רייבנקלו והפלפאף? אומרים שה-``כומר השמן`` הוא רוח הרפאים של הפאלפאף ושה-``גברת האפורה `` היא רוח הרפאים של רייבנקלו.... בספר הראשון בפרק ``מצנפת המיון`` אנחנו קוראים שה``כומר השמן`` אומר לתלמידים החדשים שהוא היה שמח עם הם/ן ימוינו להפאלפאף-כי הוא למד שם פעם...

Hermione G

New member
רוחות

הכומר השמן הוא של הפלאפאף כי הוא עמד ליד השולחן של הבית הזה ולחץ את הידיים של מי שמוין לבית הזה... והגריי ליידי היא באמת הרוח של רייבנקלו - ג`יי קיי אמרה בראיון. והראש של בית רייבנקלו הוא פלטויק - גם כן ג`יי קיי אמרה בראיון - כי לא היה כתוב בשום ספר. והרוחות לא אכלו את האוכל במסיבה אלא רק עברו דרכו...

שי 2K1

New member
לפי מה שאני זוכר...

לפי מה שאני זוכר הזכירו משהו על אוכל ושתייה של רוחות... תגידו-אתם/ן יודעים/ות מי רוחות הרפאים של רייבנקלו והפלפאף? אומרים שה-``כומר השמן`` הוא רוח הרפאים של הפאלפאף ושה-``גברת האפורה `` היא רוח הרפאים של רייבנקלו.... בספר הראשון בפרק ``מצנפת המיון`` אנחנו קוראים שה``כומר השמן`` אומר לתלמידים החדשים שהוא היה שמח עם הם/ן ימוינו להפאלפאף-כי הוא למד שם פעם...

sarah

New member
כמה טעיות בסיסיות...

כתוב בפרוש שהרוחות לא אכלו הן בסך הכל ניסו להרגיש את הטעם... כתוב שאפילו שאיזה רוח אמרה ששאולו אותה עם היא יכולה לאכול ``כמעט`` זאת אומרת...מריים או משהוא...אבל לא...

שי 2K1

New member
לא יודע...

אני מניח ששיקמו אותו בעזרת הדודאים...אני לא בטוח...את יכולה לבדוק בספר ה-2-אולי שם יש עוד פרטים... והאמת היא שזה גם לא כל כך משנה ומעניין איך...בטח מצאו איזה כישוף...

Hermaione

New member
אבל...

כן, אבל אולי הם לא צריכים לשתות את השיקוי? אולי רק לשפוך אותו עליהם? וחוץ מזה, במסיבת יום המוות שלו אז היה כיבוד והרמיוני אמרה שזה בטח רקוב כדי שהם יוכלו להרגיש את הטעם, אז אולי הוא כן שתה את זה (השתו אותו, זאת אומרת) והוא פשוט לא הרגיש את הטעם?

למעלה