לטובת הכלל

חנוך617

New member
לטובת הכלל

מאחר ואין לי את שמות הפצועים בפיגוע, מתבקש הציבור להתפלל עליהם בכללות. נבקש משרה שגם כאן תחבר תפילה מיוחדת הזועקת מקירות הלב.

sarav55

New member
ברכה לבקשת רחמים על הפצועים

אל מלא רחמים יהי רצון שתחוס ותרחם על עמך ישראל ובפרט הפצועים בפיגוע הנורא אנא ה' הקדוש תרפא את חולי עמך ישראל ברמ"ח אבריהם ושס"ה גידהם אל נא רפא נא להם אנא בזכות ה' הגדול והנורא תרחם עליהם ותעזור להקל מעליהם סיבלם הקשה והכאבים הנוראים שהם כרגע סובלים כל אחד לפי ענינו ה' יתברך שלנו אנא תחום ותרחם על הפצועים והפגועים בהלם מהמראות הנוראים שראו אל מלא רחמים תחון ותחוס ותרחם על כל אלה שנפגעו בפיגוע הנורא אבא תרחם תעזור ותושיע ותשלח מרפא לפצעיהם וירפאו מהר ביותר אמן ואמן כל המחלה אשר שמתי במצרים לא אשים עליך כי אני ה' רופאך יברכך ה' וישמרך יאר ה' פניו אליך ויחונך ישא ה' פניו אליך וישם לך שלום ושמו את שמי על בני ישראל ואני אברכם. אנא ה' ישתבח שמך תמלא את בקשת הרחמים שאנחנו מבקשים מאיתך יתברך כי אתה רופא כל בשר ה' יתברך שלנו כתוב אין איש בארץ אשר יעשה טוב ולא יחטא מבקשים אנו בבקשה מחילה וסליחה וכפרה עלינו ועל כל עמך בית ישראל שתשלח את משיח צדקנו לגאול אותנו גאולה שלמה ברחמים אבל לא על ידי ייסורים וחוליים רעים ה' יתברך רוצים אנו לעבוד אותך בשמחה ובתום לבב תעזור לפצועים ותשלח רפואה ומרפא לפצועים אמן ואמן

חנוך617

New member
אומיין. בקשה נוספת

אנא, שרה, צדיקת הפורום, תחברי תפילה למניעת פיגועים. אולי חבל שלא עשית זאת אתמול...

sarav55

New member
זה יצא קצת ארוך אבל מכל הלב

אנא ה' הגדול והקדוש ברך את עמך ישראל בברכת שלום וברכה אבא שבשמים בבקשה אל תתן למשטינים ולמקטרגים לקטרג על עמך ישראל ותתן לעמך ישראל חן וחסד לפניך ואל תדון אותנו לכף חובה ותעזור ותרחם על עמך ישראל בכל מקום שהם שלא יפגע בהם דבר רע והצל את עמך ישראל בכל מקום שהם מכל מיני פיגועים ומכל מיני צער ומרעין בישין וכל מיני ייסורים ומכאובים אנא ה' הקדוש עמך ישראל צדיקים ורוצים את משיח צדקנו אבאלה רוצים לראות בנין בית המקדש אבאלה שבשמים תעזור תושיע תרחם אבא השכינא בצער כולנו בצער תאמר לצרותינו די די די כמה אפשר לסבול יותר כולנו רוצים כבר משיח "ואל תתן לשטן להשטין עלינו זעום בו וידום ויעמוד מליץ טוב לצדקנו זכור כי עפר אנחנו" אבא הרחום והחנון תן בלבינו כח לעשות חייל ולעובדך בלבב שלם ותשכין בעם ישראל אהבה אחוה שלום ורעות ותצמיד לכל בן ישראל בכל מקום שהוא מלאכים טובים לשמור עליו אנא אל תיתן למשחיטים לחבל בעמך ישראל ותנקה אותנו מחטאינו כי עמך הסליחה תודה בורא עולם היקר שלי מבקשת בקשת רחמים ומצפה ומקוה שתענה לי בתפילתי ובתפילות כל אנשי הפורום היקר שעונים אמן אחרי התפילה הזו שנועדה למנוע מעמך ישראל סבל צרות וייסורים תבנה את ביתך בקרוב ותשלח משיח צדקנו אמן ואמן ואמן ואמן

חנוך617

New member
אולי יש לך איזה קמיע לתת למעונינים?

אולי איזה יין או שמן מהציון של הבבא סאלי?

למעלה