לטובתכם האישית

מיטל+

New member
לטובתכם האישית

לדעתי הפורום הזה מזעזע ובושה שמישהו הקים אותו בכלל מה כל הקטע האנטי שלכם ? אלוהים קיים לא באתם לפה לבד הוא שומע אתכם ומריח טוב טוב את מה שהולך פה , תרחמו על עצמכם ותיסגרו את ההשפלה שמתבצעת כאן אתם כופרים כלפי עצמכם , מסתבר שהדרך לגיהינום קצרה יותר ממה שחשבתי ...

_יובלל_

New member
אלוהים שלי

אלוהים שלי קיים בי ובכל אדם. הוא מלא באהבה ולא באיומים והפחדות. הוא לא מתעניין במה אני אוכל ומתי, וגם לא נכנס לי ולילדי לתחתונים. הוא לא חושב שיש עמים נבחרים יותר ופחות, והוא מכבד את כל האמונות. הוא לא זקוק לשליחים שיעוותו את דבריו, יעשו מעשי זוועה ואלימות בשמו, ויקחו מונופול עליו. אלוהים שלי מעוניין שתהיה שמחה בעולם. אמן.

רב פוסק

New member
צודקת במאת האחוזים

חבל על הזמן שלכם פורום זה מטופש לאאלה. מה אני עושה פה? רק רוצה שתפסיקו עם השטויות שבראש שלכם. ואין לכם ממה לחשוש תוכלו לקיים סקס גם אם הפין התקצר במספר מילימטר-כי מי שנגד בטח דואג רק בגלל זה.

מיטל, מתי דברת לאחרונה עם האל?

מה, שמעת ממנו שהוא אמר לחתוך לילדים את הזין? הרגע שמעתי שאחמד יאסין אומר שהוא שמע מאלוהים שצריך להרוג יהודים, כל אחד נהיה פה ``איש קשר עם אלוהים`` ואת מותק, סתם פטי שמאמין בכל דבר

ירון@ר

New member
עזוב, היא שומעת קולות.

תיכף היא תספר שבצרי הוציא ממנה דיבוק.

יניב כ.

New member
תגובה למיטל+

מי את בכלל שתקבעי מה רצון האל???מספיק כבר לשווק את השקר הזה שמה שאלוהים רוצה זה השחתת איברי המין של תינוקות.כל אחד כאן הופך להיות סניגור של אלוהים.הגיע הזמן שתבינו כל תומכי החיתוך.אהבה לאלוהים יכולה להתבצע באלף דרכים שאינן פוגעות ומשחיתות את גוף האדם.בתפילה,חגים יהודיים,חתונה יהודית ובר מצווה ועוד דרכים מכובדות ולא פוגעניות שבאמצעותן ניתן לשמור על הזהות היהודית.קריאת התיגר על עצם קיומו של הפורום מצביעה על ניסיון נבזי לסתימת פיות,ניסיון שייכשל לחלוטין.

אורית ג.

New member
שאלה בקשר לאלוהים

לדעתך הוא שומע ומריח (אם הבנתי נכון) טוב טוב את מה שהולך בפורום. אם כן אלוהים מודע לקיומו של הפורום (שקיים אגב כבר כ-8 חודשים). אם כך כנראה שהריח העולה בפורום אינו מפריע לאלוהים כך כך. או (אולי) הייתכן שאלוהים עצמו אפשר את פתיחת הפורום? מה דעתך?

למעלה