בן הזקונים הגבוה שלנו התגייס וחזרתי הביתה ופתאם הבית ריק. נכון שהוא כבר היה מחוץ לבית כמה שנים בישיבה תיכונית ובישיבה גבוהה אך מאז פסח הוא היה בבית והתרגלנו לכך. אז עכשיו זה מוזר. בנוסף לכך הוא הוריד את הזקן ואת הכיפה ונסע להתגייס כחילוני גמור ואנו עדיין לא יודעים מה בדיוק עובר עליו אך מכבדים את דרכו. הוא נראה לנו יותר מאושר עכשיו כאילו רוצה להכיר את החיים האמיתיים. הלואי שיהיה לו טוב בצבא ויכיר רק חבר'ה טובים כמוהו, הוא כזה תמים והכי חשוב שהוא וחבריו יחזרו תמיד בשלום הביתה. עכשיו נשאר לגמור את הסידורים לחתונה ובעוד כשבועיים נהיה אחרי הכל והבית יחזור להיות שקט וגם קצת משעמם. אך נתנחם כשיחזרו ויבואו לשבתות יחד תודה לחברות על הברכות, המון חיבוקים, טובה
שוב ברכות שיהיה בשעה טובה.אני גאה בך איך שאת מקבלת את הדברים.אצלי זה היה הפוך בני חזר בתשובה וגם קיבלתי את הדברים בהבנה ובאהבה.אני מתרגשת יחד איתך גם חתונה וגם גיוס.אני מצפה בקוצר רוח לראות אותך מתגעגעת ואוהבת מחזיקה לך אצבעות להצלחה תמי
כל ילד יש לו את הדרך שלו בחיים וצריך לכבד אותו. במיוחד שאצלנו הוא בן זקונים שהיה מפונק על ידי כולם ועכשיו הוא מתחיל לגלות את העולם ואת עצמו ללא פחד או חשש. אני מתפללת שתמיד יהיה מאושר ושבע"ה יפיק את המכסימום מהיכולות הרבות שלו. תודה על הברכות נשיקות וחיבוקים גם אני מתגעגעת לראות אותך, טובה
את הכיפה והתגייס אך שפגש את תמי במכללה לאחר הצבא היא הודיעה לו חד וחלק אם אתה רוצה שנהיה חברים תלבש ציצית וכיפה ואכן הוא עשה זאת, אז אל תדאגי זה יבוא עם הזמן, העיקר שיהיה בהצלחה וילך לשלום ויחזור לשלום ב"ה השנה את מלאה במזל טוב בשורות טובות
מה שאני מאחלת לו בעיקר שיהיה מאושר ובריא ויחזור בשלום, השאר בידי הקב"ה. מאחלת לך שבקרוב אליעזר חיים יתעורר ויפתיע אותך המון חיבוקים ונשיקות להתראות טובה
המון בהצלחה בכל מה שיעסוק בצבא. לגבי החזרה בשאלה זו בחירתו ואותה יש לכבד. אם טוב לו כך והוא מאושר בדרכו אז טוב גם לך. שילך בשלום וישוב בשלום. זה דרכו של עולם הילדים עוזבים את הקן כמגיע העת. מאחלת לך אושר ונחת ושהחתונה תעבור בהצלחה . נשיקות וחיבוקים זהבה