דיייייייייייייייי בבקשההההההההההה אל תחשבי אפילו על פרישה. יש ימים שאין לכולנו זמן לענות לחברים. זה לא שאני לא קוראת את הדברים שאת כותבת. אני רוצה להמשיך לקרוא את דברייך... הם מאוד יפים ונוגעים ללב. שיהיה לך חג מלא בשמחה ואני עדיין מצפה לך באורטל אוהבת אהובה
גם אני כותבת הרבה פעמים מהלב ואף אחד לא מתייחס, פרט למנהל (כי הוא חייב)ץ אבל לא חושבת לפרוש. למה שתפרשי?? כי לא מגיבים? זה עדיין לא אומר שלא קוראים. שלא מפנימים. אני יודעת שפידבק הוא חשוב אבל תאמיני לי, פידבק מתבטא בצורות מגוונות. השארי איתנו. את חלק עכשיו. כמוש לא עוזבים חברים, כך אל תעזבי.
את לא זזה לשווום מקום!!! ברור?? אנחנו צריכים אותך פה! (לפחות אני..) וזה שלא מגיבים, לא אומר שלא קוראים.. אני יכולה להעיד על עצמי לפחות, שכל מה שאת כותבת אני קוראת, את הרוב לפחות, וכל דבר מרגש אותי מחדש.. ואת יודעת, לפעמים קורא לי מצב שאני לא יודעת מה לכתוב.. אני לא מוצאת את המילים.. כי התחושה וההרגשה שהעברת לי היא כל כך גדולה.. ואני חושבת שכל מילה שאוסיף רק תגרע.. אז אני מצטערת.. באמת.. ואני חושבת שאת מדהימה.. אל תלכי.. בבקשה.. אוהבת אותך, ספירו`ש
לא מאמינה שאת חושבת כך,,,,איזה,,,,,מבאס,,,,,,את יודעת כמה פעמים רציתי להגיד לך שאני קוראת את הכתב שלך ומתמוגגת??? אבל לא אמרתי...... טעות שלי,,,,, יוניתוש מעריצה נלהבת