לחצי האמיתי שלי

לחצי האמיתי שלי

אני בן מזל בתולה די ביקורתי מאוד אוהב לפנק ולפרגן במערכת יחסים אני בכלל חושב שהרבה אנשים כלל לא יודעים מהי מערכת יחסים אמיתית יש המון ריגושים במערכות יחסים שאנשים כלל לא מתייחסים אליהם אני באופן אישי חושב שרומנטיקה היא חלק בלתי ניפרד מקשר רציני אני מאוד מקווה שאני יוכל להגשים את הפנטזיות והריגושים ולחלוק קשר אם מישהי אמיתי שיודעת קודם להקשיב ולדבר שמעוניינת להיסחף אל תוך קשר מרתק זיכרו תמיד להעריך ולא להיתרגל להרגל באהבה אריק

לחצי השני שלי

אחרי שקראת את ההודעה שלי ואת מעוניינת להכיר אז כמה דברים על מראה חיצוני : אני די גבוה 1.83 נראה באמת טוב מאוד מבטיח לא לאכזב אותך ואני בטוח שלא תתאכזבי את יכולה לכתוב לי ARIKLEVINETVISION.NET.IL ואני אשמח להכיר אותך מתוקה

חוקו

New member
לקבל בתחת

לחצי השני שלי, האם סןף סןף הגעת? אחרי תקופה קשה של עצירות.. בבקשה עזור לי להשתחרר ולרוקן מצברים ולחץ פיזי ומיני שמלווים אותי כבר זמן רב. אם גם אתה מרגיש כך ואתה מעוניין בקשר סוער שלא תשכח אני כאן ממתינה לך בקוצר רוח אז אנא עזור לי לעזור לך. שלך החצי השני של הישבן. חוקן.

brezner1

New member
הי

שלום לך אריק! אני מאוד התרשמתי ממה שסיפרת על עצמך ואני הייתי רוצה להכירך טוב יותר. אתה מוזמן לכתוב לי. ביי

למעלה