לחצים

lalosh00

New member
לחצים

אני רק בת 22 ואני לחוצה מכל דבר שקורה או שאפילו לא קרה בחיים שלי. אני בחורה יפה שנראית טוב אומנם יש לי קצת רגשי נחיתות לפעמים אבל אני מנסה לעבוד על עצמי. כל החלטה הכי פשוטה שיש לעשות בחיים הקצרים שלי לוקחת אצלי המון משאבים ואנרגייה אני מרגישה חסרת מנוחה שינויי מצבי רוח ושינויי דעות קיצוניים. אפילו אם זה דבר טוב שאני צריכה לעצמי כמו נסיעה לחו"ל לתקופה נלקחת אצלי כמו עניין של חיים או מוות זה או שחור או לבן אני כבר לא יודעת מה לעשות אני כבר אוכלת את עצמי זה תקופה כבר ואני יודעת שהחיים לא קלים אבל למה אני לא יכולה פשוט לזרום עם החיים ולפחד מכל דבר ולדאוג תמיד לרע ביותר. אני רוצה להיות מאושרת אבל כל עוד אני חייה עם הפחד הזה לחזור על דברים שעשיתי שוב בצורה שונה או מערכות יחסים הכל נורא קשה וסה"כ זה אמור להיות מאוד פשוט. אין לי ילדים אין לי בעל ואני מרגישה כאילו כל העולם תלוי לי על הכתפיים ואני לא מצליחה להשתחרר מזה. אני אתן לך דוגמא שכבר דיברתי עליה בעבר בפורום: אני חייתי שנה בניו יורק ושם היתה לי חברה מאוד טובה שבסופו של דבר גרמה לי את הפחד הזה מניו יורק כי אני פשוט הייתי מאוד תלויה בה והיא ניצלה את זה. אני מאוד נפגעתי ממנה וכיום אנחנו לא בקשר . אני רוצה מאוד לחזור לשם ואכן הזמנתי כבר כרטיסים לתחילת פברואר רק בגלל שאני מפחדת ואני בן אדם מאוד עצמאי באמת אני פשוט נסחפתי שם לדברים שלא היו תלויים בי. אני אוהבת את העיר הזאת אבל משום מה כל פעם שאי חושבת על החזרה לשם אני נתקפת כאבי בטן ופחד וזה משהו שאני חייבת לעצמי. אני מקווה שהבנת משהו מההודעה המבולבלת הזאת תודה

גרא.

New member
ללוש,התחושה שלי מקריאת דברייך,

כאילו שפכת בבת אחת את הכל או רוב הדברים המעיקים, מציקים לך..לבטח חשת הקלת מה אחרי שכתבת הכל בנשימה אחת..אבל אני, באמת מבולבל..כדי שאוכל להתייחס,רציתי שתנסי להתמקד בדברים הכי חשובים לך...הבנתי שאת מאד לחוצה מכל ובכל מיני מצבים..אבל לא הבנתי לאן את חותרת..ואני פשוט זקוק לעזרתך כדי שאוכל לעזור לך..OK?

למעלה