לחץ!!!!!

דפנה גק

New member
לחץ!!!!!

כנראה שארועי מרתון תל אביב והחום עוד חקוקים בו, אבל פיתחתי לחץ רציני לקראת יום שבת.... לא רק שאני בעממי, אני גם מעל גיל 45, מה שאומר שאנחנו מזנקות ב- 9:00. שיא החום! מחכה לשמוע שההזנקות הוקדמו..... בבקשה תתחשבו בבוגרות שבינינו.....

לפי הלוז שמור פירסמה את מזנקת ב8:20

מקווה שיהיה טוב, שנה שעברה אמור היה להיות שרב כבד ובסוף היה בסדר גמור

כמה צפירות הרגעה. הזינוק הוקדם ל8:20

הזינוק של עממי ושלשות 45+ הוקדם ל8:20 http://www.women-tri.com/?categoryId=17109

בשבת ה18.5 היה יום חם במיוחד. יצאתי לריצה בסוף האימון של יערה, לפחות ב9:30 ורצתי את כל מסלול הספרינט+עוד קילומטר. היה בסדר גמור בזכות חליפת הטריאתלון שהיתה עדיין רטובה מהים והבריזה שיש על המסלול. בסימולציה בפלמחים התגעגענו לבריזה הזו כי שם המסלול חסום לרוח בגלל הדיונות שליד החוף...

אני לא מזלזלת לשניה בהשפעה של חום על הגוף (ואני רגישה לו מאד) אבל אירועי מרתון תל אביב לא אמורים להלחיץ אותך כך. זכרי שא. במרתון תל אביב לא היה עומס חום. סביר להניח שהאנשים שפונו במצב קשה (כמעט כולם גברים בגילאי 30-40 לפי דיווח ממד"א), פשוט לא היו מוכנים למרוץ שאליו נרשמו וגם שלא ממש הקשיבו לגופם כי יש אותות אזהרה לפני שמגיעים למצב קשה.

מי שהתאמנה לטריאתלון נשים כבר מתאמנת זמן מה בתנאי חום שלא היו לפני מרתון תל אביב והיא מאוקלמת יותר לטמפרטורה חמה. באופן כללי יצא לך לשהות במקומות חמים בשעות חמות גם אם לא התאמנת.... את בודאי יותר מאוקלמת היום מאשר בסוף מרץ...

כרגע בשני אתרים שמצאתי, שיא החום בשבת יהיה 27-28 מעלות (בתקווה שהתשקיף לא ישתנה...). עד שעת טקס הסיום עוד לא נגיע לטמפרטורת המקסימום, כלומר, שיהיה פחות חם מזה בטריאתלון עצמו.

שיהיה
ובהנאה

|

למעלה