לחץ רציני.

לחץ רציני.

תראו מה השעה. פאקינג 6 בבוקר.
לא הצלחתי להירדם הלילה. אז קראתי, עשיתי שחור ופתור, וראיתי שוב את הפרק ראשון של פיירפליי, אבל הפסקתי כשהגיעו לריברס, כי זה מפחיד מדי לבד באמצע הלילה.
אז התחלתי לראות ת'ור. ואחרי 20 דקות הפסקתי. אז קמתי ופתרתי סימולציה של המבחן. כי גם ככה הייתי מרוכזת, אז למה לא?.
ועכשיו כבר 6 בבוקר.

אז בעצם מה שאני רוצה להגיד זה שאני לחוצה מהמבחן. וזה מפתיע אותי מאוד, כי מעולם לא הייתי לחוצה ממבחנים. גם מבחנים גדולים.
בטח שלא לחוצה עד כדי כך שזה היה מפריע לי לישון!! אני לא מכירה דבר כזה!! אצלי זה תמיד היה Mind over Body כזה.
מה עושים?? יש לי עוד שבועיים עד המבחן, וכדאי מאוד שאצליח לישון בלילות!!

מהי עצתכן בנושא??

o0Invisible0o

New member
אמ.

אני לא מגיבה פשוט כי אין לי עצה. :|
אני ממש גרועה, כל דבר קטן שמדאיג אותי משאיר אותי ערה כל הלילה..אני בדר"כ פשוט רואה סרטים מהנים בלילה כדי להעביר את הזמן בכיף אבל אין לי עצה.

LemonLimeLilach

New member
תזכירי לעצמך

שאת בכלל לא רוצה להיות עורכת דין? לא??? אפשר לעשות את המבחן כמה פעמים? אז אין ממה להילחץ!!

חלב חם?

אבל אני לא רוצה

פרט שולי.
אפשר לעשות שוב, אבל זה סיוט. לא אופציה בכלל.
וחלב חם זה רעיון טוב!

RenanaD

New member
הממ גם לי אין ממש עצה, כי כשלי יש מבחנים

אני מלכתחילה לומדת בעיקר בלילות והולכת לישון (אם בכלל) רק מאוחר בבוקר כשהציפורים כבר מצייצות, אז...

אבל ברצינות עכשיו: את קורעת לעצמך את התחת, שזו כבר דרך התמודדות נפלאה ולא מתחמקת! תחשבי על כל האנשים שחרדה רק גורמת להם להדחיק ולדחות את הקץ. את לא כזאת, תני לעצמך את הקרדיט. וחוץ מזה, תרגיעי את עצמך שיש לך עוד טון ימים עד המבחן ותמשיכי לנצל את הזמן כמו שצריך. כך שכשיגיע מועד המבחן - תוכלי להזכיר לעצמך שהתכוננת כ"כ טוב עד עכשיו שאין יותר מוכנה ממך, וזה כבר ירגיע אותך אוטומטית

dans girl

New member
לי יש עצה. אבל לא סטנדרטית. בתקופות מבחנים לחוצות כשידעתי שאני מתקשה להירדם, הלכתי לישון כל לילה אחרי מדיטציה. בייסיקלי כל מה שצריך זה שיר מרגיע, ולהתאמן כל לילה במהלך השמיעה של השיר (עד 10 דקות, בד"כ פחות) על לנקות את הראש ממחשבות ולהתמקד במוזיקה. אפילו לא צריך איזשהו דימיון מודרך ברור, פשוט צריך לא לחשוב על דברים. אני יכולה לספק לך שירים כאלה, אם בא לך לנסות.
אם לא בא לך, תנסי לעשות דברים שמרגיעים אותך אחת ליום, רצוי לקראת הערב. ספורט, אפיה, סריגה. מה שזה לא יהיה. דברים שעושים לך טוב ושבמהלכם את מתנתקת מהמבחן לפרק זמן מוגבל. זה אפילו לא צריך להיות הרבה זמן, רק מספיק כדי שתתרגלי את העניין של לא לחשוב על זה כל הזמן ולהילחץ. זה אולי יקל עלייך להתנתק מהמבחן כשאת צריכה לישון.
בהצלחה! אנחנו מאמינות בך ומחזיקות לך אצבעות!

dans girl

New member
יצירות אינסטרומנטליות שונות אני משתמשת במה שמשתמשים בו בbody balance שזה הספורט שאני עושה שהוא שילוב של יוגה, פילאטיס וטאי-צ'י. זה תמיד נגמר בטרק הרפיה אחר אז אני בוחרת את החביבים עליי ומוצאת באינטרנט. את רוצה שמות?

RenanaD

New member
יותר טוב - תביאי לינק או שניים

מסקרן אותי על מה מדובר...

Tom1909

New member
לי אין עצה, אבל יש לי משהו אחר

לצערי גם לי יש חרדת מבחנים מטורפת! ומה שבטוח זה שאני אקח את הרעיון הזה של היוגה/מטידציה (אבל זה מתאים גם לגברים?)
בכל מקרה, תקראי את הפוסט הזה שגם מישהי שלחוצה מהפסיכומטרי מספרת על איך היא מקבלת ציונים בסימולציות וכמה זה משפיע לה על כל החיים.
אולי תקחי משם עוד כמה טיפים טובים.

והכי חשוב, בהצלחה!!

למעלה