לחץ........לחץ......לחץץץץץץץ

7נתי7

New member
לחץ........לחץ......לחץץץץץץץ

אז סיפרתי לכן השבוע שאני בהריון,אפילו דיווחתי על תוצאת הבטא הנפלאה התחלתי היום שבוע שישי,ופתאום דימום קל כשהתגלה באחת מאלפי הפעמים שרצתי לשרותים. כבר יומיים שאני שוכבת בגלל כאבים,התרחבות רצועות הרחם וכאלה. דיברתי עם הרופא והוא אמר לשכב מחר ולהיות איתו בקשר מחר. הדימום הופיע רק כשניגבתי אחרי הפיפי ולא הגיע עדיין לתחתונים (סליחה על התאורים) האם מישהיא נתקלה בתופעה כזו?? האם זה מעיד על הפלה שמתקרבת? ככה התחיל גם הכאילו מחזור שלי שאחריו גיליתי שאני בהריון. אנא הושיעו, נתי שפוחדת נורא

צוקה1

New member
היי נתי לא להיכנס ללחץ. פליז../images/Emo24.gif

אני נכנסת בתכיפות לפורום הריון לאחר טיפולים שם למדתי שזו אחת השאלות -החששות הנפוצות של הריוניות חדשות.וכפי שלמדתי משם הדימום הקל הוא תופעה שדי חוזרת על עצמה ואין טעם להיבהל! מציעה לך להיכנס לפורום הריון לשאול, להתעדכן,להיעזר, להיתמך ולהרגע. נתי חמודה המשך הריון תקין מחזיקה לך אצבעות
- צוקה.

7נתי7

New member
../images/Emo51.gifאוי נהדרת,ככ מקווה שאת צודקת,

שאלתי גם שם. הצלחת להרגיע אותי קצת. תודה

ליאור01

New member
קצת להרגיע

יכולה לעודד אצלי בהריון, בשבוע 14 ,היה לי דימום , יותר מטיפה , קצת נלחצתי . נתבקשתי לנוח מס' ימים וכך עשיתי והיום יש לי ילדה מקסימה . בהצלחה ושהכל יעבור בקלות

נועם@בת

New member
דימומים קלים בתחילת הריון הם

תופעה ידועה ולא מדאיגה. כל זמן שהדימום לא מתגבר את בעצמך מבינה שאין שום שינוי במצב. אז תצאי מהלחץ, כי זה יעשה לך שערות לבנות וקמטים
.
נועם

orname

New member
בדיוק בשביל זה קיים השירשור של

ליאורי המקורית, שדיווחה על דימום אבל בדיקה הראתה שהבטא ממשיכה לטפס. (ואין לי מושג איך לקשר לשם... מישהי?!) שיהיו בשורות טובות גם אצלך

נכון ,נתי, תהיי אופטימית

אני יודעת שזה קשה. כי כל הזמן חושבים על זה, רוצים ללכת לבדוק בשרותים כל דקה אבל מצד שני פוחדים ללכת. כל כאב או תחושה באזור הבטן מקפיצה אותך... כל כך מבינה את זה. אבל בסופו של דבר אין לנו מה לעשות. צריך לקבל את זה שמה שיקרה... יקרה ומה שנותר לנו הוא להיות אופטימיות ולחשוב מחשבות טובות ושמחות. בכל מקרה דימום קטן שלא מלווה בכאבים הוא ברוב המקרים שום דבר. ובאמת בשירשור שלי תראי כמה סיפורים על דימומים שהסתיימו בתינוקות חמודים. אז אנחנו ביחד - גם אני נכנסת מחר לשבוע 6. הלוואי,הלוואי, הלוואי שהכל ימשיך בסדר

7נתי7

New member
בוקר טוב,

הלילה עבר לו בקושי,יש מעט דימום לפעמים,אך עדיין כזה שלא מגיע לתחתונים. עזרתן לי המון ונראה לי שבזכותכן הצלחתי קצת לישון. לא הצלחתי להכנס לשרשור ששלחתן לי אבל הבנתי את התמונה... זה כלכך עוזר שיש מי שמבין על מה אני מדברת ויודע מה אני מרגישה... שיהיה לנו יום טוב נתי

אמאשלהם

New member
יש לי ילדשה מדהימה בת 8 מהריון

שדימם במשך כארבעה שבועות ואני שכבתי בבית ללא תזוזה כמעט - אז אופטימיות בבקשה - מאחלת לך ילדה כמו שלי !!!

7נתי7

New member
אוקי אוקי...מורידה לחץ...אמשיך לשכב

ןלקוות לטוב... תודה

7נתי7

New member
חזרתי מהרופא...

הכל בסדר,יש שק הריון,עוד אין דופק רק תחילת שבוע שישי,נראה בשבוע הבא. אומר ש30% מהנשים מדממות במהלך ההריון,ויש לי סיכוי של 50 50 לסיום ההריון עם תינוק חמוד. תודה לכולכן, נתי

נתי, לא ראיתי את הודעת הדימום שלך

אבל מחזיקה לך אצבעות ל- 50% של ההריון עם תינוק חמוד (או תינוקת חמודה, לא?)

osi28

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

למעלה