felka, זו אחת הנקודות שלעולם לא תיסגר באמת...
אצל שני הצדדים - גם אצל יוזם הפרידה, וגם אצל הצד השני. תמיד, לעולם, בעיקר אם יש ילדים - מדי פעם יצוץ לו שדון קטן שישאל "רגע... למה לא?..." כבר כתבתי מה היה הרקע לפרידה שלי מה-X-ית שלי בעבר, אבל רק בקיצור: היה לה רומן של שנה ו-8 חודשים, הרומן התגלה והם תכננו להפרד כל אחד מבני זוגו ולהתחתן... אנחנו נפרדנו באמת, וכל תחנוני (ואינני מעדן כלום - ממש התחננתי שהיא תחשוב עוד פעם...) נפלו על אזניים ערלות. המאהב שלה, עזב את ביתו ל-4 חודשים אבל חזר לשם... ה-Xית שלי המתינה לו... ואני, אני עוד המתנתי לה יותר משנה שתשנה את דעתה. כמעט שנה לאחר מכן, נסענו לטיול - ה-Xית שלי, הילדים ואני, והאמת? הייתי משוכנע שאנחנו חוזרים. הייתי מאושר עד למבואות גן העדן - אהבתי אותה מאד. הטיול היה נפלא, הכימיה היתה נהדרת ו... היתה הרגשה שזהו - המשבר בדרך לפתרון
. שבוע לאחר מכן, היא הפכה להיות קרה כמו קרח
. ולא הבנתי...
, והיחס הזה המשיך... ולא הבנתי...
לאחר כמה שבועות איכשהו, הבנתי שהמאהב שלה עשה סימנים של "אוטוטו אני חוזר אלייך..." ואז הבנתי שאני בעצם מריונטה לגחמותיו. הכנסתי חוטר לוורידים, ובניתוח לב פתוח הוצאתי אותה מתוכי. גירדתי כל דופן של תא, צרבתי כל תא עצב במוחי שאי פעם רצה אותה והזעתי אותה החוצה כמו חומצה. אין לי מילים מספיקות לתאר את הכאב שהיה שם - אבל אני מעריך שאינני היחידי בעולם שעבר את זה. לאחר שנתיים, מאז אותה תקופה... היא שאלה אם ארצה שננסה לחזור. רגלי כשלו, התיישבתי כאן על המדרגות בביתי ולא יכולתי לקום במשך שעה ארוכה. לא כי רציתי אותה - אלא כי הייתי מבולבל כמו שמעולם לא הייתי. מאז, היא שאלה עוד כמה פעמים, אבל למרות שאני עדיין מאד מעריך אותה, היא חברה מאד טובה שלי, היא עזרה לי לא מעט בשעות קשות ויש לה נקודה מיוחדת שלה בתוכי - אבל לא ארצה לשוב אליה. הכאב היה גדול מדי, והשער אל הלב שלי נסגר בפניה לתמיד. חברים שואלים - אולי... מנסים לרמוז שזה יכול להצליח מאד... אבל לא - בכל פעם שאני רק מהרהר בזה - ואחרי כל "שיחת מוטיבציה" כזו עם מישהו אני תוהה בנקוטדה הזו), התמונה שדימיינתי אותה עם מאהבה (מעולם לא ראיתי אותם במציאות יחד - אבל הדימיון - הוא יודע לעשות מטעמים...) חוזרת ושורפת את הלב מחדש. זה אבוד - זה מת ואינני רואה טעם להחיות את זה. לעולם האמון לא יחזור להיות תמים כפי שהיה כשענדתי לה את הטבעת, ביום שני, 6.8.90... בדיוק היום, בשעה הזו לפני 17 שנה...