לחץ חברתי עצום

kerenhen

New member
לחץ חברתי עצום

מעולם לא הייתי רזונת, שנים של האבקות במשקל ! גם כשכבר הצלחתי ממש לרזות המחיר היה לא לאכול כלום ולהיות עצבנית כל היום ,ואז כבר כמה שנים שהעליתי שוב במשקל כהרגלי, אני מנסה לעשות ספורט לא זוללת כמו מטורפת וחיה בשלום עם עצמי אבל זאת הסביבה שלא נותנת לי לחיות בשקט, היום באתי לקנות כיסא למחשב ולמוכרת היה ממש חשוב להעיר שמעל משקל 80 כי כך היא קבעה שאני צריך כיסא אחר כדי שלא ישבור אותי, בלימודים אישה אחת טרחה לומר לי שאני יפה אבל צריכה להרזות קצת כי אני בטח רוצה שתהיה לי זוגיות, כל הזמן עקיצות ועקיצות ועקיצות,נדמה לי שהעולם השתגע שיש נשים שלא אוכלות אז הן רוצות שכולן לא יאכלו ואם אני כן אוכלת אז יאללה לעקוץ, והבאסה הרצינית היא שגם כשהכי רזיתי משהו בסביבות 60 קילו אמרו לי שאני רחבה , אם אני לא 90 60 90 אין לי זכות קיום?

harel87

New member
זה לא שיש נשים שלא אוכלות

יש נשים עם גנים טובים שיכולות לאכול מלא ולהשאר רזות לא חסר אנשים כאלה ויש כאלה עם גנים לא הכי טובים שצריכים להאבק במשקל כל חייהם

bikingstudent

New member
צרם לי.. "גנים טובים"

למה אתה כותב על גנים(מבנה גוף רזה) "גנים טובים" ,
וגנים(מבנה גוף רחב) "גנים לא טובים" ?

לא מעט גברים יעדיפו לבלות עם בחורות בעלות מבנה גוף מלא !

neophile

New member
למרות כל מה שהתקשורת מנסה למכור לנו

אישה היא מושכת יותר במלאות שלה , כמובן שזה לא סותר חיטוב אבל חיטוב לא בהכרח אומר רזון .
חיטוב זה אומר עור מתוח ויפה וגמישות וגם כוח .
אפשר לראות אצל הרבה נשים רוסיות שהן מלאות וחטובות בשילוב נכון .
אני לא מדבר על מצב של השמנת יתר שזה מצב חולני של חולשה .

אני מניח שבמקום מסויים נשים מלאות הן מאיימות יותר בגלל שהן פשוט מאסיביות יותר מהרבה גברים שצריכים להרגיש חזקים ...

Blue Rose

New member
לבוא לפורום שנקרא שמנות ויפות...

ולהגיד שהשמנת יתר זה מצב חולני של חולשה...המממ...חשבתי לענות "כמו שצריך" אבל לא נראה לי שאתה ראוי לזה...

רוזי! בבית עם ילד חולה... (לא לדאוג... הוא לא במצב חולני של חולשה...פשוט יש לו קצת נזלת וטיפלה חום)

neophile

New member
יש ויש

בהשמנת יתר אני מתכוון לאוביסיטי וזה אכן מוגדר בתור מחלה .
אני חושב שנשים יכולות להיות שמנות ויפות אבל זה רק כל עוד הן בריאות .

חולי מאוד לא מושך ..

Blue Rose

New member
אתה באמת מתכוון לזה?

אני 140 ק"ג, ובריאה.
השמנת יתר או אוביסיטי אינה מחלה אלא הגדרת מצב שאמור להוות סיכוי מוגבר למחלות מסויימות.
לא כל השמנים חולים.

האם אתה באמת חושב שבריאות = יופי? אם כן- האם אתה רופא? האם אתה יודע מי אדם בריא בלי להיות הרופא שלו (אפילו לא "סתם" רופא)? האם בחורה רזה גם מקוטלגת לפי הבריאות שלה?

רוזי! לוקחת אויר ונכנסת פול כח לעבודה....

יש במשוואה הזו של "השמנה = מחלה"

המון סתירות. למשל העובדה שאנשים שמנים יכולים להיות בריאים, ואנשים רזים יכולים לחלות במחלות שקשורות אוטומאטית להשמנה (כמו סוכרת או מחלות לב). או שאנשים שמנים מבריאים מהר יותר מהתקפי לב.

ובכלל - מסתבר שיש נשים שנראות רזות אבל הן בעצם שמנות כי יש להן עצמות קלות ומעט שרירים - וכך המשקל התקין בעצם מכסה על השמנה סמויה...

neophile

New member
בריאות זה משהו שבן אדם מקרין .

יש אנשים שהם לא בריאים בגופם ויש כאלה שהם לא בריאים בנפשם.

יש נשים יפות ושמנות יש נשים לא יפות ושמנות יש נשים לא יפות ולא שמנות ונשים יפות ולא שמנות ..

האחד לא מחייב את השני בהכרח אם כי ישנם יותר סיכויים שאותה אישה תהיה יפה יותר כשהיא לא שמנה ..למה זה ככה ? לא יודע ..
כמובן שמה הדעה שלי משנה בכלל ? מי שמקבל ומעריך את עצמו לא צרך לתת חשיבות גדולה מדי לדעות של אחרים ..

באירופה של ימי הביניים ככל שאישה היתה שמנה יותר ככה היא גם היתה עשירה יותר בעוד שהרזות היו אלו שעבדו קשה ובקושי אכלו ... זמנים אחרים.

MrRotten

New member
למרות ההכללות...

אני רואה הרבה תגובות באינטרנט על זה שגברים מעדיפים מלאות ושאישה מלאה זה היופי האמיתי...דברים בסגנון הזה, זה מעצבן מסיבה אחת, זה מכליל מאוד. גברים ימשכו למי שהם נמשכים, קודם כל אדם (גבר או אישה) צריכים להיות מרוצים מעצמם ואז זה מוקרן כלפי חוץ

kate1991

New member
זה ממש לא עניין של גנים

זה עניין של בחירה, אין אדם שנולד 120 קילו ואין אדם שמן שיכול להגיד עם יד על הלב שהגיע למצב שהגיע בגלל שניהל אורח חיים בריא.

Maldini Girl

New member
קבלי
של הזדהות והבנה

הסיבה שאני נכנסתי מראש להפרעות האכילה ולהרעבה העצמית הייתה שהחבר הכי טוב של האקס שלי, בזמנו, אמר לי "את ילדה יפה סה"כ אבל כדאי שתרדי קצת במשקל כל הבנים אוהבים בנות רזות, גם X".
אמרתי לו אז שאני אוהבת את עצמי כמו שאני אבל בינינו? אם זה היה נכון כנראה לא הייתי נכנסת להפרעות אכילה מראש.

הסביבה, הסביבה. הרי זה כל העניין. שכמה שאת משלימה עם עצמך, תמיד יהיה את אלו שטורחים להזכיר לך כמה את לא בסדר מבחינתם.
איו לי עצה אמיתית חוץ מלהגיד לך לא לקחת ללב, למרות שברור שלוקחים ללב, כי העיקר שטוב לך עם מי שאת. תזכרי תמיד שיש כל כך הרבה בנות רזות שלא אוהבות את עצמן מאלף ואחת סיבות (ואחת מהן היא אגב שאיכשהו גם הרבה בנות רזות לא חושבות שהן רזות) אז לך יש יתרון גדול- את חיה בשלום עם מי שאת. שזה משהו שאפשר רק לאחל להן (אם כבר ראש השנה וזה...) שיהיה להן אי פעם.

שנה טובה!

supersonic777

New member
שמי קצוץ על כל העולם ואישתו!תגידי,"אני אוהבת

לאכול,זה פשע"?

alona 27

New member
זה מאוד פוגע

זאת עבודה כל כך קשה לרדת 60 קילו ואת מצפה להערכה על זה ומה שאת מקבלת זה שאומרים לך שאת רחבה מידי?
זה בדיוק מה שהורס את כל המוטיבציה וגורם לאנשים לעלות במשקל בלי הגבלה.
אני אומרת תגיד לתלמיד שהוא לוזר ותגרום לו לחוסר ביטחון שיגרום לו להיכשל בכל המבחנים. תגיד לו שהוא חכם וחרוץ והוא יוציא מאיות.

בשביל מה אנחנו צריכים לתת את כולנו לסבול מרעב קיצוני מעצבים ומדיכאון רק בשביל להיות "פחות שמנים" או "בשביל לא לשנוא את הגוף שלנו יותר".
אם אני ארצה לגרום למישהו לרזות אני רק אגיד לו כמה הוא יפה, ברגע שהוא מאמין בזה הוא יהנה לעשות עוד ועוד דברים שיהפכו אותו ליותר יפה, כולל להתחטב.

אממממ

אם את רוצה לבקש מאחרים רשות להתקיים- אז לא יודעת....תקבלי מה שהם אומרים לך וזהו.
אם את רוצה לחיות בזכות עצמך ולא לבקש מאף אחד "רשות" לחיות, או למצוא חן בעיני אחרים - אז אין מה לעשות, צריך לפתח קצת נוקשות ועור עבה וביטחון עצמי ויכולת לעמוד מול הערות של אחרים בחוזק ולהרגיש בסדר עם עצמך למרות שאחרים לא מאשרים אותך. זה נורא קשה, אני לא אומרת שזה קל. אבל איזה אפשרויות יש?

kerenhen

New member
תודה רבה לכולם

מאוד מחמם את הלב שיש עוד אנשים שפויים בעולם בכל זאת

חג שמח

למעלה