לחץ חברתי על עודד...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
לחץ חברתי על עודד...

עודד, הבחור החביב שנמצא היום במקום השני בליגה האידיאולוגית, ברוב טיפשותו הרבה החליט שהוא לא רוצה לעשות ש"ש בכל מחיר. כשהוא עומד בפני תירוצים הגיונים שיכולים לשכנע אותו הוא עונה בתירוץ המלומד "לא כבר החלטתי כבר, וזהו, החלטתי וגמרנו". האם נסתפק בתשובה הזאת? כמובן שלא... האם ניתן לו להתחמק מהעניין בקלות אחרי שבכל הודעה הוא מרביץ בנו ציונות כאילו אין מחר? שלילי בזנ"טי. אז מה עושים? עושים לחץ חברתי.

עודדדדד

תחתום שנת שירות!! אם לא תחתום אני אגיד לניסים סוויסה שלא יהיה חבר שלך יותר.. חחחח סתם.. אם לא תחתום אני יותר לא יענה לטלפונים של ב-4 בבוקר, ולא אבוא אליך יותר, ואגרש אותך אם תבוא אלי, ואני יגיד לנדב שאמרת "ואללה" ו"ואללק" ואז תקבל כאפות והכי חשוב... אני אגיד לסתיו שתבוא לישון אצל ענבר כל יום ואז אתה תצטרך לסבול
!! ותנסה אותי (חח איזה משפט של מורים זה)... בקיצור.. אם תחתום אז גם תצא פחות טיפש ממה שאתה וגם לא תסבול כ"כ הרבה (ושנינו יודעים שאין לך חיים בלי ניסים סוויסה)

who is this1

New member
משה..

קצת בעיה לשכנע אנשים לעשות משהו בלי לעשות אותו.. כמו שז'בוטינסקי היה אומר לכולם לעלות אבל נשאר בחו"ל.. אבל נוותר לך.. כל אחד מקבל את ההחלטות שלו וכהגרעין יקים מעו"ז מפואר בירושלים הוא יהיה תקוע בצבא ולא יוכל לראות איך התנועה צומחת.. יש כאלה שהם חלק מהזם ויש כאלה שמובילים שינוי כל אחד בדרכו שלו..

עומר ../images/Emo140.gif...

לפעמים צריך פשוט לסתום ת'פה ולעשות את מה שמבקשים ממך בהודעה (וזו אחת הפעמים האלה)...

עודד

תשקול טוב אם אתה רוצה כי זה יכול להיות כיף וסבבה לך וזה יכול להיות בזבוז של שנה,זו החלטה שלך,אני אישית יכבד כל החלטה.

משה,עומר צודק...

אתה צריך לפסול את עצמך מלהפעיל לחץ חברתי על עודד מכיוון שאין זה ראוי שאדם שלא עשה ש"ש יגיד למישהו אחר לעשות ש"ש. (ומשה,אל תחרטט שאתה עשית 3 שנות ש"ש כעתודאי...אני עושה ש"ש וגם עושה עתודה...) אבל היות ואני הש"ש התנועתי בה' הידוע אני אומר לעודד: אתה זה שאומר השכם וערב שגרעין הש"ש זה דבר חשוב שיציל את התנועה ויתחיל מסורת שבסופה תהפוך בית"ר לתנועה חזקה טובה ואיכותית. אתה זה שבית"ר חשובה לו יותר מהרבה אנשים פה. אתה זה שרוצה לראות את בית"ר פורחת. אתה צריך לעשות שנת שירות. אל תגיד כל פעם שגרעין ש"ש זה דבר חשוב אם אתה לא חלק מזה. בכל מקרה, גרעין עול"ם-סומכים עליכם.

../images/Emo45.gif

חזי צודק בלכ מילה שהוא אומר... אגב, יוני תאה חייב להגיע לקורסים!!! אני מפעיל עליך לחץ עכשיו!!

דרור...

אתה מודע לזה שאתה די סותר את עצמך?! אתה אומר שמשה לא יכול להגיד לעודד לחתום ש"ש כי הוא עצמו לא חותם, אבל אתה אומר ליוני לצאת לקורסים למרות שאתה לא יוצא...

ren12

New member
מה יש להם כבר שם? איזה יופי? ככה

זה שמבקרים כאן פעם ביובל,מצטערת אבל יש אילוצים... מה זה עול"ם? עודד לא מגשים? עושים ולומדים מתול"ע? בבקשה ,תספרו לי גם...

MS6

New member
אוקי...

עודד לא רוצה לחתום שנת שירות ואנחנו לוחצים עליו, והסיפור הכי מצחיק שגם ככה הוא גיוס מרץ.

ren12

New member
משה ,את זה הבנתי כבר לאור הדיון

הנוקב שהתרחש כאן. אבל אני בכלל שאלתי לגבי הר"ת של גרעין עול"ם האם אלו ר"ת של עודד לא מגשים? או של עושים ולומדים מתול"ע? עכשיו גרמת לי לחזור על הבדיחה פעם שנייה ועכשיו היא כבר לא מצחיקה. ובכל זאת אשתוקק לדעת מהן ר"ת של גרעין עול"ם ?

who is this1

New member
רשאי התיבות של הגרעין הם

עול"ם -עושים ולא מדברים.. אבל גם עודד לא מגשים זה נחמד..חחח

ren12

New member
תודה עומר, ח"ח על השם -אני גאה

אבל כדי לשחק לעודד על המצפון ,תשקלו להחליף את השם. .. סתם, הוא באמת ילד גדול ואם הוא שלם עם זה אז זבש"ו .

MS6

New member
לא מסכים...

מהסיבה הפשוטה, אני לא חתמתי בגלל סיבה אחרת לגמרי. אני פשוט לא התחברתי לחבר'ה בגרעין.. מה אני יעשה? היינו מעו"ז יחסית צעיר, לא מצאתי הרבה מחנה משותף ביני לבין שאר האנשים בגרעין (הייתי ב2 שבתות ש"ש אגב...) אם עודד לא היה מוצא מחנה משותף אז הייתי מסכים עם עודד. אבל עודד מכיר כל אחד בגרעין ואני חושב שהוא די מסתדר איתם... כך שאצלו המצב קצת שונה.

זה ממש לא נכון...

עובדה שאני יצאתי לש"ש בתנועה למרות שלא התחברתי לאף אחד בגרעין שלי.

למעלה