לחץ חברתי בתיכון

לחץ חברתי בתיכון

תגידו מישו פה יכול להודות שהוא מושפע מהחברה בתיכון? כאילו ....כל אחד שמגיע לתיכון פתאום מת לעשן ומת לעשות את זה ואת זה למרות שהוא יודשע שזה חרא...למשל סיגריות..... זה דפוק זה מזיק זה חרא אבל בכל זאת אנחנו ממשיכים עם זה ....למה?

לא אני!

אני לא סובלת סיגיריות ואני מנסה להתרחק מאלה שמעשנים! לחץ חברתי אף פעם לא משפיע או השפיע עליי.... להפך בדרך כלל אני המשפיעה... כמו שבגללי עוד ידידים שלי לא צמים!!!! חחח... חקיינים!

ממש לא!

אני מתקרבת לסיגריות ולסמים ולא אכפת לי זה כל כך מגעיל אותי ולמה אנשים מעשנים? לא יודעת, אולי הם חושבים שזה עושה להם טוב, אולי בגלל לחץ חברתי, להיות מקובלים... -מיכל-

black_magic

New member
בואי נגיד ככה

שאני נחשבת ל"עוף מוזר" בשכבה שלי.. ככה שלא מזיז לי מהשכבה מעפנת שלי וממה שהם עושים.. לי יש את החברים שלי והם אחלה ולא מלחיצים.. ובקשר לעישון, זה באמת חרא, הפסקתי עם זה לפני שנה..

שירי....

New member
ממש לא!

איכסה סיגריות! בעעעעעעע אני ישר מקבלת קשיי נשימה אם אני ליד מישהו שמעשן. מה מוצאים בזה לעזעזל??

anat113

New member
אני באמת לא מבינה את הקטע.

זה אשקרא ככה, מי שמתחיל לעשן "מתקבל" לחברה זה דפוק לגמרה, למה מי מתשאני יהרוס את הבריאות שלי בשביל להיחשב למקובלת בעייני כמה מסוממים? אני מעדיפה את החברים שלי....

charmingirl

New member
אני מסתובבת עם קבוצה שלא מעשנים.

אז אין את הלחץ. אבל בכיתה ז´ הסתובבתי עם קבוצה של מעשנים, ולקחתי שחטות. אבל עכשיו אני נקייה מכל הדברים האלה.. ואני רק יודעת על מישהי שהיא לוקחת באז.. כאילו אני בכאסח אית כבר חודש ומשהו, אבל היא בקבוצה שאני יוצאת איתם, והיא כל כך מאושרת על זה.. שתהנה. ד"א נרגילה זה עוד יותר מגעיל! love youuuuu עדי.

למעלה