לחץ בעבודה ותרומה
היי בנות, אני מעונינת לשמוע את דעתכן או אם אתן מכירות מחקרים בנושא הקשר בין לחץ בעבודה וסיכויי קליטת הריון
אני עוברת תקופה מאד לחוצה ואינטנסיבית בעבודה וזה צפוי עוד להתגבר בחודשים הקרובים
מאד חוששת שהלחץ עלול לפגוע בסיכוי הקליטה שלי להריון
עם זאת, לא יכולה להמתין יותר מדי ולדחות את התרומה
מצד שני, גם מחויבת מאד לעבודה
בטוחה שישנן נשים שנקלטת להריון גם במצבי לחץ ומצוקה אבל לאלה אולי אין בעיות פוריות
מה דעתכן?
מה אתן הייתן עושות?
אגב, הלחץ מגיע לרמה של הזעה בכפות ידיים, מדי פעם העבודה מגיעה גם לחלומות,מרגישה כיווץ בכל הגוף ובכלל אחריות גדולה מוטלת על כתפי ואני נדרשת להוביל מהלכים גדולים ופרויקטים משמעותיים
לא מדובר בלחץ של יום או יומיים אלא כזה שילווה אותי חודשים ארוכים
רמת הלחץ לא נשארת גבוהה מאד לאורך זמן אבל מגיעה בגלים. לחץ גבוה ואז קצת מתון ושוב חוזר ועולה
כמעט ולא נמצאת במצב של רגיעה מוחלטת
היי בנות, אני מעונינת לשמוע את דעתכן או אם אתן מכירות מחקרים בנושא הקשר בין לחץ בעבודה וסיכויי קליטת הריון
אני עוברת תקופה מאד לחוצה ואינטנסיבית בעבודה וזה צפוי עוד להתגבר בחודשים הקרובים
מאד חוששת שהלחץ עלול לפגוע בסיכוי הקליטה שלי להריון
עם זאת, לא יכולה להמתין יותר מדי ולדחות את התרומה
מצד שני, גם מחויבת מאד לעבודה
בטוחה שישנן נשים שנקלטת להריון גם במצבי לחץ ומצוקה אבל לאלה אולי אין בעיות פוריות
מה דעתכן?
מה אתן הייתן עושות?
אגב, הלחץ מגיע לרמה של הזעה בכפות ידיים, מדי פעם העבודה מגיעה גם לחלומות,מרגישה כיווץ בכל הגוף ובכלל אחריות גדולה מוטלת על כתפי ואני נדרשת להוביל מהלכים גדולים ופרויקטים משמעותיים
לא מדובר בלחץ של יום או יומיים אלא כזה שילווה אותי חודשים ארוכים
רמת הלחץ לא נשארת גבוהה מאד לאורך זמן אבל מגיעה בגלים. לחץ גבוה ואז קצת מתון ושוב חוזר ועולה
כמעט ולא נמצאת במצב של רגיעה מוחלטת