לחץ אויר בגלגלים

sloovi

New member
לחץ אויר בגלגלים

מישהו יודע מה הלחץ אויר לגלגלים הסטנדרטים של החיפושית, ניסיתי למצוא את זה בכמה מקורות וכל פעם התשובה שונה... תודה

k0biX1303

New member
ומאיפה הבאת את השטות הזו????35?????

לא לא לא בשום אופן לא 35 בכל גלגל .

assaf 1973

New member
קובי לילה טוב ידידי....

מחר אני קונה את החיפושית הצהובה של אמסרונג בתקווה שהכל יסתדר

jako1234

New member
אז כמה לדעתך מכניסים לגלגל.?

אחד אומר 18 השני 35 השלישי אומר מזיריקים לגלגל.. חבר'ה רשום על הגלגל לא? במקרה הגרוע..לשאול פנצ'ריה..אם אם זה לא מספיק יש את בני או אנטולי מאמין שהם יודעים בדיוק. דרך אגב קובי תחזיר לי בבקשה מסר בפרטי.. תודה

vq55205

New member
לחץ אויר בגלגלים

לא צריך ללכת לאנטולי ולא בטיח , בשביל זה יש פורום. בן עציון נתן לך את התשובה בהתאם להוראות היצרן , אם אני לא טועה ההנחיה מתייחסת לרכב לא עמוס / ללא נוסעים בנוסף לנהג. הבדלי הלחצים נובעים מהבדלי המשקל בחלק האחורי (גבוה יותר) בהשוואה לחלק הקידמי ,מהסיבה שהמנוע ממוקם בחלק האחורי. עכשיו אם הנסיעות ברוב הזמן מחוץ לעיר גם ללא נוסעים מומלץ להגדיל את הלחץ ב - 2 בכל הגלגלים כדי לחסוך בדלק. הגדלת הלחץ מעט תשפר את ההיגוי ותעניק למערכת ההיגוי שלך פחות בלאי ויותר אורך חיים. אני ואני מדגיש אני בלבד נוהג למלא קדימה 20 ואחורה 30. גם מהסיבות שציינתי וגם קל לזכור את הערכים האלה , לשיקול דעתך.

latino1302

New member
אני הייתי שם 40! אם כבר..

ככה כבר לא יהיה לך חיכוך על הכביש..

bug1973

New member
תיקון

אני שם לחץ של 35 כי מידת הצמיגים שלי היא 165/15, שכחתי שהמידה שלי היא לא המידה המקורית של האוטו, טעות שלי

baderm

New member
לחץ אוויר בגלגלים

זה רשום על מדבקה בחלק הפנימי של דלת תא כפפות (למי שיש ),

Fitch

New member
שלך דווקא הכי קרובה למקורית

ועליך למלא 18 ו27!

jako1234

New member
עם כל כך הרבה תשובות..

אני הולך למהנדס שהמציא את החיפושית אולי הוא ידע במדיוק כמה שמים.. לא ידעתי שיש על זה כל כך הרבה חילוקי דעות

Fitch

New member
אין חילוקי דעות

יש המלצות יצרן, ויש אנשים שממציאים מספרים מהתחת.

לחץ אויר תשובה ודאית!

מי שרוצה שיקשיב מי שלא שיקח בחשבון שהוא הולך לפרנס טוב פנצ'ריות, שלא נדבר על הצד הבטיחות, לחץ אויר גבוה מידי מסוכן מאוד! אז ככה: צמיגים 155 ו-165 קדמי - 17 אחורי - 27 צמיגים 185 ו-195 קדמי -25 אחורי - 30 מי שמנפח יותר מזה הורג את הצמיג ואת האוטו. הנסיעה תהיה מאוווד קופצנית ולא נוחה, מה גם שהצמיגים ישחקו נורא מהר ויאבדו מהגמישות לשהם מה שיגרום להם להתפנצ'ר ולהתפוץ בקלות. תנפחו פחות מזה? המון רעש בנסיעה, התחממות של הצמיג, בלאי מוגבר, הסחיבה של האוטו תרד והצריכת דלק תעלה. בשני המקרים אם יש חות מידי או יותר מידי אויר האחיזה נפגעת בצורה משמעותית. מקווה שהפנמתם.

vq55205

New member
עוד דבר

למי שבאמת רוצה לדייק , סקרים רבים שנערכו על המדחסים שממוקמים בתחנות הדלק מראים ששעוני הלחץ שלהם מזייפים בצורה מהותית. לכן כדאי להצטייד במודד לחץ ידני מדוייק יותר.

vq55205

New member
צמיג מתפוצץ

בגלל התחממות שמקורה בחיכוך גדול עם בין הצמיג לבין הכביש כאשר מנפחים את הצמיג מתחת לערכים הנדרשים.

למעלה