לחנה בית הלחמי!

לחנה בית הלחמי!

ברצוני לדעת עם את מתכוננת לרוץ לראשות העירייה? ואם ברצונך לעשות זאת מה את הולכת לשנות בעיר? מחכה לתשובה תודה חנניה שלום!

אני???? תודה על המחמאה

אתה רואה, אני מסתפקת במועט: מספיק לי שחשבת שאני ראוייה, אני כבר לא צריכה לעשות שום דבר נוסף (וודאי וודאי שלא להתמודד
). איזה פרגון....אהבתי

תשובה

חשבתי כעיקרון שאם את נגד דברים בעיר כגון ל"ג בעומר ומנגלים וכדומה ואת בעיניין העייריה אולי את הולכת להתמודד לראשות העיר... אם כל הדברים שאתם כותבים פה אולי בכלל כולכם תתמודדו לראשות העיר...

חנניה, כדאי שגם אתה תתחיל להיות מעורב

זה משתלם, להיות מעורב בסביבה שאתה חי בה. זה הופך את העולם לטוב יותר. אלו המסתתרים כעלה נידף ונטול-מעש מאחורי מסך של ציניות קלישאית, ליבי ליבי עליהם. אני לא רואה חיים בחיים נטולי מעורבות בסביבה. זה הזמן להתחיל לחיות, חנניה
תצטרף אלינו, תרוויח.

וואלק...?! - איזו ראייה מרחבית...../images/Emo132.gif

אני חושבת שאם כמו שנקראת - אכן חננ אותך האל ואתה איש שלום - מדוע שלא תרוץ אתה לראשות העיר...?! אני בוחרת אותך על עיוור...!!! לחשוב שאם מישהו נגד דברים בעיר, כמו ל"ג בעומר ומנגלים בפארק אז אולי הוא הולך להתמודד לראשות העיר...?! אח"כ המסקנה שכל מי שכותב באתר, ראוי לו להתמודד לראשות העיר...?! אח"כ לסכם שיש לנו רעיונות משוגעים...?! - חנה בית הלחמי, ראויה כן ראויה להיות ראש העיר... יש לה את זה, ולא משום שהיא נגד...אלא משום שהיא בעד...והאל חנן אותה בכשרונות רבים שלא זה המקום לפרטם... אך צר לי לאכזב אותך, חנניה המחונן, שכן שתינו מסכימות שאין על ראש העיר הנוכחי...!!! חנניה...- לך תתמודד...!!! - ומבטיחה לך, שאנו נספק לך את הרעיונות המשוגעים ואל נא תשכח לאבחן אותנו בחן ובמחוננות האל...

למעלה