לחמניות של בר-אל?

מית צאן

New member
עניין של טעם

אצלינו לא אוהבים את הטעם שלהן, מה גם שיש בהן סויה והיום אומרים שלא מומלץ לילדים לאכול הרבה סויה.

ZINGER777

New member
כן נכון...

לא חששבתי על זה, אני אוהב את זה... זה טעים לי... היא שאלה עם זה טעים, אז לי כן, לך לא, ובאמת הטעם הוא הקובע.

נילוס11

New member
יש בהם סויה

נכון,לא צריך לצרוך הרבה סויה,לחמניה או בייגלה אחד ביום זה לא הרבה סויה. אני מחמם אותם במיקרוגל או בטוסטר,הן פריכות משביעות וטעימות מאוד לטעמי שלי.

vrlaw

New member
סויה???

איפה אני יכול לקרוא מאמר על הבעיה של עודף סויה? וכאשר אומרים הרבה סויה כמה זה בכמויות ליום. דרך אגב אני אב לילד בן 4 אשר הוכר רשמית כחולה צליאק לפני חודש.

ריבקה34

New member
לדעתי, טעימות, מחזיקות יפה

לאחר הקפאה, אני גם קניתי בייגל של בר-אל וממש ממש טעים

בייגל?

הוא גם עשוי מסויה? איך הטעם שלו ביחס ללחמניות? (גילוי נאות - אני לא אוהבת את הלחמניות, מתוקות מדי לטעמי + טעם לוואי של סויה).

shavririt

New member
הבייגאל''ך מאותו הרכב..

כפי שמסר לי בעל מאפיית "בראל" בשני ביקורי שם, אבל נדמה לי שפחות מתַקתַק בטעמו ופזורים עליו גרעיני סומסום.

אפשר להשיג את זה רק במאפיה?

או שמישהו מכיר חנויות טבע שמחזיקות את הבייגל?

shavririt

New member
יש בחנויות טבע רבות..אך המחיר..

מאד יקר.. שווה בהחלט לעשות נסיעה פעם בכמה זמן או לעבור בדרך מן הצפון, המאפייה ליד חדרה (א. תעשייה דרום, רח' צבי הנחל). בקנייה מרוכזת את בוחרת מה שבא לך ונותנים לך לטעום. היחס מאד חביב..סה"כ שלושה אנשים עובדים שם. וזה כשר, והמחיר זול יותר משמעותית. למי שיש במשפחה סוכרתיים - הם אופים גם עוגיות ללא סוכר וגם נ"ג. (כמובן, מלבד הלחם והלחמניות).

לצפון אני לא אגיע בקרוב...

תודה בכל זאת

נילוס11

New member
אז תנסי בחנות טבע ליד הבית

זה 5 בייגלה בחבילה והן יותר זולות מ4 לחמניות אולי נשווה מחירים ? אנחנו מעולם לא כותבים כמה עלה לנו משהו? ואם אדע באמת שזה הרבה יותר זול במפעל אז פעם בה....אני עובר שם ?

shavririt

New member
זהו שבמאפייה אני קונה חבילה של 12

לחמניות, בקניית "סוג ב'" שהן בסך הכל קצת מקומטות מלמעלה, תוצאה של ייצור פחות מושלם בצורתו. הלחמנייה אותה לחמנייה והמחיר נמוך משמעותית מאד מחבילה של 4 יחידות בלבד. לצערי איני זוכרת ולא שמרתי את החשבונית.

למעלה