לחמניות גבינה

נירהמ1

New member
בבקשה - בואיקוס תורכי/נירהמ1../images/Emo39.gif

בואיקוס תורכי - לחמניות גבינה/נירהמ1
200 גר' חמאה 350 גר' קמח תופח (או קמח רגיל + א. אפיה) 2 ביצים מס' 1 (לא יודעת מה המשקל של כל ביצה) 250 גר' גבינה לבנה או קוטג' (מכל אחד) 200 מ"ל שמנת חמוצה (מכל אחד) 250 גב' בולגרית (או גבינה צפתית) 50 גר' גבינת קשקבל (או עמק, או טל העמק, או כל גבינה קשה אחרת) 50 גרם גבינת קשקבל או עמק מגוררת – (לפיזור מעל הלחמניות) הכנה: ללוש את כל החומרים, עם הבצק דביק להוסיף מעט קמח ליצור לחמניות קטנות שטוחות לסדר בתבנית (לא צפוף) לפזר מעל את הגבינה המגוררת לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ-45 דקות עד שמזהיב לשמור בכלי סגור (אצלי הן אף פעם לא מגיעות לכלי הסגור הן נגמרות עוד באותו יום – אולי נשארים כמה למחרת) מקור המתכון: אמי המנוחה

RUTHIE1

New member
בוקר טוב נירהל'ה, ראית איזו טלפתיה

ענינו ממש יחד...

RUTHIE1

New member
../images/Emo92.gifמתכון: לחמניות גבינה מהירות

בבקשה- מתכון מומלץ מאוד: מתכון: לחמניות גבינה מהירות עם עשבי תיבול-בני סיידא רכיבים: 3.5-4 כוסות קמח תופח 200 גרם חמאה 1 גביע יוגורט 250 גרם גבינה לבנה 9% 150 גרם גבינת פטה מפוררת (אני שמתי 250 גרם פטה כבשים) 200 גרם גבינת קשקבל מגוררת 1 כוס עשבי תיבול קצוצים (שמיר, פטרוזליה, עירית וכו') אני לא שמתי מלח ופלפל 1 ביצה טרופה להברשה מעט שומשום לבזיקה אופן הכנה: מערבבים את הכל צרים לחמניות מברשים בביצה ובוזקים שמשמום אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות עד להזהבה. הערות: מקור המתכון: ברגע האחרון - בני סיידא הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

satr

New member
איזה מתוקות בדיוק מה שחיפסתי תודה

לשתיכן על המתכונים .
ורד

לחמניות הפתעה../images/Emo91.gif

מתכון: לחמניות הפתעה מבצק גבינה רכיבים: המצרכים לבצק: 4 כוסות קמח 1/2 שקיק אב' אפיה 1 חב' מרגרינה 1 חב' גבינה לבנה(250ג') 1 שמנת חמוצה 50 ג' גבינה צהובה מגוררת עלי זעטר מיובשים ומרוסקים למילוי (ההפתעה): גבינה צפתית/בולגרית מגוררת זיתים שחורים פרוסים 20 ג' גבינה צהובה מגוררת אופן הכנה: ללוש את כל חומרי הבצק לבצק רך וחלק. להכניס למקרר לשעה. ליצור נקניק ולחתוך ממנו 20 חתיכות ומכל חתיכה ליצור כדור. לערבב את הגבינות לרדד כדור על משטח מקומח או להכניס את הבוהן ולסובב תוך יצירת חלל בתוך הכדור. למלא בגבינה וזיתים. להדק היטב ולהניח על תבנית משומנת היטב. למרוח ביצה ולפזר מעט שומשום. לאפות בחום בינוני כ- 20 דקות. הערות: מקור המתכון: r66 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

ובאותה הזדמנות-פוגאצ'ו גבינות

מתכון: פוגאצ'ו גבינות(עוגיות גבינה הונגריות) רכיבים: 200 גר' גבינות קשות מגוררות(אני אוהבת לערבב 150 גר' גבינת ברינזה ו50 גר' גבינת קשקוואל) 200 גר' מרגרינה 200 גר' קמח חלמון קשקוואל מגורר אופן הכנה: לשים את כל הרכיבים במעבד מזון וללוש לבצק אחיד. לקרר לפחות לחצי שעה. לרדד די עבה ולקרוץ עיגולים. (אני אוהבת לקרוץ עיגולים קטנים). למרוח את העיגולים בעזרת מברשת בחלמון ביצה ולפזר קשקוואל מגורר. לאפות בחום בינוני עד שהעוגיות מזהיבות-בערך 25 דקות. הערות: מקור המתכון: ד ר ו מ י ת 1 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

לחמניות גבינה

תודה לכל מי ששלח לי מתכון אבל זה נראה לי מאוד משמין אני אנסה משהו יותר קליל

pirge

New member
תעשי את השבלולים התפוחים האלה

בהמלצה חמה שלי 12:20 | 08/03/05 שבלולי גבינה מלוחים לאירוח או סתםו pirge ו המילוי כבר בפנים.. ניתן להכין עם גבינות שמנות ושמנת חמוצה למי שלא איכפט לו. חבילה מרגרינה רכה \ מזולה מיכל ביו יוגורט 3% קופסת קוטג' 2 חבילות גבינה "טוב טעם" (זו בניר.....גבינה לבנה קשה) מלח לטעם או אבקת מרק בצל \ פטריות 3 כוסות קמח רגיל שקית אבקת אפיה ללוש לבצק מעט דביק ולהכניס לשלוש שעות למקרר. לא חובה אפשר לשים יותר קמח ולהתחיל מיד להכין. ללוש עם מעט מאד קמח לבצק נוח ורך. לעשות שרוכים שמנים באורך 12 ס"מ וברוחב 2.5 ס"מ לגלגל לצורת שבלול. להדק מעט את השבלול לצורה כדורית. כל שבלול למרוח בביצה טרופה ולפזר שומשום.. אפשר למרוח במעט חלב במקום ביצה. אפשר רק לפזר שומשום בלי ביצה ובלי חלב. להניח על ניר אפיה לא משומן . השומשום למעלה כמובן. ולאפות בחום 175 בתנור שחומם מראש כ-30 דקות. לא לאפות שחום מדי-שהצבע יהיה זהוב חומי. כמות בערך 40 שבלולים די גדולים. או 30 בינוניים. ניתן להקפאה ולחימום באובן או בתנור חם . שידרגתי והכנתי עם תוספות: מרדדים עלה חצי ס"מ עובי. מפזרים גבינה צהובה מגוררת איזה שרוצים אפשר גם מלוחה מגוררת..... ומפזרים גם שומשום. מגלגלים לרולדה. פורסים למנות של 2\1 2 בעובי . ומניחים בשכיבה על ניר אפיה במרחקים. כי זה תופח פי 2. נפלא. במקור של פירגה.

pirge

New member
וכאן הגירסה המתוקה של אותם שבלולים

שבלולי גבינה וצימוקים---מאפה נפלא לקפה. חבילה מרגרינה רכה מיכל ביו יוגורט 3% קופסת קוטג' 5% 2 חבילות גבינה "טוב טעם" (זו בניר.....גבינה לבנה ) כוס סוכר 3 כוסות קמח רגיל שקית אבקת אפיה כפית קינמון כוס צימוקים לבנים. ללוש לבצק מעט דביק ולהכניס לשלוש שעות למקרר. אפשר להוסיף מעט יותר קמח ולהתחיל באפיה מיד. הבצק נשאר מעט דביק. להכין כ-20 כדורים גדולים. כל כדור לפתוח עם מעט קמח לשרוך ש מ ן באורך כ-12 ס"מ. לגלגל לשבלול. להניח על ניר אפיה. במרווחים. יוצא מכל כדור מנה אישית די גדולה. אופים 175 מעלות לצבע חום זהוב. לא לאפות יותר מדי. על המתוקים לפזר אחרי האפיה אבקת סוכר. ניתן להקפאה ולחימום מחודש ----בטוסטר או תנור. מקור:פירגה

למעלה