לחמים למכונה

דנייאלה

New member
לחמים למכונה

הכנתי שלושה מהם, תודה לפירגה שהזכרת לי שיש לי כזה דבר שנקרא מכונת לחם
כל המתכונים מתאימים גם ללישה ביד, ולאפיה בתנור רגיל. הראשון- לחם חומוס המצרכים 3/4 כוס מים חמימים 4 כפיות אבקת חלב 3 שיני שום מעוכות לתוך רבע כוס שמן זית, לערבב היטב 1 ביצה גדולה כפית וחצי מלח 2 כפיות דבש שליש כוס זרעוני שומשום קלויים קלות במחבת 1 כוס של חומוס מוכן - מהקנויים, צבר אחלה וכו´ 1 כוס קמח מלא 2 כוסות קמח רגיל 1 כף מלאה שמרים יבשים אופן ההכנה מכניסים לאופה הלחם את כל החומרים לפי הסדר הרשום בוחרים בתוכנית לחם בסיסי (3 שעות) בוחרים דרגת השחמה בינונית לוחצים על ´התחל´ וזהו... בתום האפיה להוציא מיד מהתבנית ולקרר על רשת צינון מקור: חמדה ממתכונים נט. הביאו: פירגה ואפי

דנייאלה

New member
לחם מקסיקני

לחם תירס מקסיקני 1/3 כוס חלב טרי 2 ביצים 3 כפות חמאה מומסת 2 כוסות קמח לבן 1 כוס קמח תירס קמצוץ פלפלת חריפה 1 כף תבלין בייקון (אני השתמשתי בשבבי בייקון) 2 כפות פלפל חריף קצוץ 1 כפית מלח 6 כפות סוכר 3.5 כפיות אבקת אפיה להכניס למכונת הלחם את כל החומרים ע"פ הסדר הכתוב, להפעיל על מצב "לחם מהיר" . ניתן לערבב היטב את כל החומרים, לעצב לכיכר בתבנית אינגליש קייק ולאפות בחום בינוני בתנור כ 20 דק'.

דנייאלה

New member
ופרוס

הלחם הזה מצויין בשל הפיקנטיות החריפה שלו. אולי בגלל קמח התירס, הוא "כבד"- לא בטעם אלא במשקל.

דנייאלה

New member
לחם פסטו

לחם פסטו לכיכר של כ- 500 גר' 1/2 כוס חלב טרי 1 ביצה 1 כוס שמן זית 1 כף בזיליקום (אני קצצתי דק כ- 6 עלים טריים ) 2 כוסות קמח לבן 1.3 כף שימרית (אני השתמשתי בכף שמרים יבשים) 1 וחצי כפיות מלח 0.7 כף סוכר (אני שמתי 3/4 כף) 0.7 כפית אבקת שום (אני שמתי 1/2 כפית שום כתוש) להכניס את כל החומרים למכונת הלחם ע"פ הסדר הרשום, ולהפעיל על תכנית בסיסית. ** ניתן ללוש את כל החומרים ביד, להניח להפתחה, ליצור כיכר ולאפות כ- 20 דק' בחום בינוני בתנור.

דנייאלה יופי של לחמים../images/Emo3.gif

נראה לי שיש לכולם חוץ ממני אופה לחם
נקודה למחשבה

pirge

New member
תהני. אני רשמתי את המתכונים,ואכין

כיוון שאני נהנית להכין את הלחמים האלה, ולקחת איתי לחברות או למשפחה. זה מוכן בצ'יק ויוצא כל כך טעים,והעיקר,בלי פצ'קראייי. תודה ובקר נפלא. הלחמים נראים נהדרים.

מיכל63

New member
דניאלה הלחמים נראים יפייפים../images/Emo47.gif

בתיאבון ולבריאות שיהיה לכם

למעלה