לחמדנים שביניכם,

tea spoon

New member
לחמדנים שביניכם,

או סתם לאלו שמתקשים לעמוד בפיתויי השופינג והבזבוזים למיניהם, או שרוצים לחסוך הרבה ומהר, ולא בוחלים בעבודה קשה - מה הרשמים שאתם הספקתם לצבור (או לשמוע) על ריבוי משרות? כמובן שבגדול אני מדברת על לעבוד במקביל ב-2 מקומות, יודעת שיש כאלה שמצליחים ללהטט אפילו יותר מזה. אני ממש רוצה לשלב עוד עבודה עם מלצרות, אבל עדיין לתת כמה שיותר משמרות במלצרות, כלומר, מבחינתי לעבוד 6,7 משמרות בשבוע, ואת שאר הזמן להעביר (חלקית, חלקית) בעבודה גמישה ואינטנסיבית הרבה פחות. בינתיים האופציה היחידה שהצלחתי להעלות בחכתי היא שיעורים פרטיים, אבל כרגע זאת לא בדיוק "העונה". :) יהיה יותר רלוונטי, אני חושבת, כשתתחיל שנה"ל, בטח אחרי המבחן הראשון כשההורים יחליטו שלילד שלהם לא יזיק תגבור מהצד. אני מאוד אשמח לשמוע בכלליות אם מישהו סתם מעביר שיעורים פרטיים לתלמידי תיכון ורוצה להרחיב מעט על הנושא. :) ומלבד זאת - יש מישהו שאכן משלב מלצרות עם תעסוקה רווחית אחרת? רעיונות שלא יישמתם? שלשלו בהמוניכם את המחשבות לתיבת ההצעות של כפית! :)

get well

New member
יש מלא עבודות

את יכולה לעבוד בקידום מכירות שכל פעם שולחים אותך לפרויקטים אחרים ובד"כ זה ברביעי-שישי. את יכולה לעבוד בטלמרקטינג למרות שאישית זה סיוט ואולי פשוט תעבדי ב2 מסעדות (אני עשיתי את זה פעם)

tea spoon

New member
זהו,

שתי מסעדות זה מה שחשבתי עליו, אבל איך מתמרנים את סידור העבודה...? פשוט נותנים במקום אחד רק בקרים ובשני רק ערבים? נראה לי שמהר מאוד מישהו שם למעלה יחליט שאני לא מקבלת לא את זה ולא את זה. :) ו<מסתכנת בלהפגין את בורותי>מה זה בדיוק קידום מכירות?

get well

New member
תשובות

כל מקום עבודה מגישים סידור ביום אחר ומקבלים באחר אני למשל עבדתי במקום שאת מגישה ברביעי ומקבלת בחמישי ובמקום אחר מגישי בשישי ומקבלת בשבת. איך את מגישה עכשיו את הסידור? תנסי למצוא מקום שיתאים לזה אם לא אז פשוט תחלקי בערך חצי חצי, משמרות שאת יודעת שעושים בהם יותר כסף במקום אחד תגישי שם ולהפך. קידום מכירות זה הדיילות שעובדות בסופר ונותנות לך טעימות או כל מיני ארועים שיש בגני יהושוע ואת רואה שבנות לובשות בגדים של איזה חברה שמפרסמת את עצמה..

מה עם ביקורת סמויות?

יש לך רכב? עוד מעט בנג'י תגיע ותוכל לספר לך על זה... ובקשר לשיעורים הפרטיים - לי אין נסיון בתחום אבל אח שלי העביר כאלו בכמויות כשהיה סטודנט, כשאת ההפניות קיבל מ... מורה מהתיכון שמאוד אהבה אותו והפנתה אליו תלמידים מתקשים ששאלו על מורה פרטי.

tea spoon

New member
אני אשמח לשמוע על ביקורות סמויות-

איך מגיעים לזה? האמת שבפורום זאת הפעם הראשונה שנתקלתי בעבודה שכזאת בכלל. תמיד נראה לי הגיוני מאוד הרעיון בבסיסו, אבל לא היה לי מושג שיש אנשים שמטיילים ומבקרים undercover עובדים. :) אני חושבת שבתת מודע פשוט הנחתי שהבוס לוקח איזו בת דודה או משהו ומבקש שתעשה לו טובה. :) ובקשר למורה מהתיכון... האמת שהזכרת לי שאני צריכה להתעניין בתוכנית הלימודים החדשה באמת. דברים השתנו מעט מימיי התיכון שלי. תודה! :)

Benjamin Turner

New member
למען האמת, אני לא חושבת שמחפשים

אצלנו כרגע (תלוי מאיפה את, בעצם), אולם באופן כללי מגיעים לזה כמו לכל עבודה, דרך מודעות דרושים
אחלה עבודה, אם כי קצת מתישה ובהחלט מצריכה לרוב רכב. קצת קשה לי לספר פרטים כי מטבע הדברים רובם חסויים, אבל זה פחות או יותר בדיוק מה שאת מדמיינת לעצמך, רק פחות מסעיר
ספרי מאיפה את בארץ ואם יש לך רכב, עין חדה וביקורתית ויכולת התנסחות טובה בכתב ואבדוק עם הבוסיות שלי אם זה רלוונטי.

JaneLame

New member
זה בחיפה, נכון?

אני חושבת שבאוקטובר אני אנסה גם להצטרף לשורותיכם.

Benjamin Turner

New member
בעיקרון זה בכל הארץ

אולם יש איזורים רוויים ואיזורים שלא כל כך. במידה שיש לך רכב, לדעתי בחיפה דווקא יש דרישה לבקרים (רק יש לקחת בחשבון שמדובר בהיקף משרה מצומצם מאוד, בגדר דמי כיס ולא יותר).

kkarinn

New member
אז ככה...

אני עבדתי בכמה דברים בו זמנית: עבדתי במשרה מלאה בשירות לקוחות (כלומר 8 שעות כל יום). בנוסף, הייתי עובדת כל יום שישי (מתוך בחירה - עוד 4 שעות), ובאמצע שבוע, כשהיה צורך, הייתי גם עובדת שעות נוספות. בנוסף, עבדתי בסקרים (שאפשר לקרוא לזה חצי משרה - 5 שעות כל משמרת, 1-3 פעמים בשבוע) וגם, מידי פעם, הייתי נותנת שיעורים פרטיים, אבל לא משהו קבוע... האמת, שטחנתי לעצמי את הצורה בתקופה הזו (שנה שלמה), אבל עשיתי את זה כדי לממן לימודים באונ' (אני עדיין סטודנטית)...

tea spoon

New member
!I have no words

וואו! נשמע מטורף ממש ממש. אבל זה בטח מאוד מספק - אני מניחה שמי שמעמיס על עצמו כל כך ועומד בזה למשך תקופה ארוכה עושה זאת לשם מטרה נעלה :), וזה חייב להיות מתגמל מאוד לשרוד ממשמרת למשמרת. :) וסקרים...? את מדברת על להתקשר לאנשים ולבקש מהם לענות על כמה שאלות וכאלה? אם תוכלי לכוון אותי למשהו כזה - נשמע די קל-לתמרון עם עבודה עיקרית - אני אעריך זאת מאוד! תודה, וכנראה שבסוף היו לי כמה מילים, למרות הכותרת. :)

kkarinn

New member
אכן, עבדתי קשה... ../images/Emo24.gif

זה היה מטורף, חברים שלי ממש העריצו אותי על איך אני מסוגלת לעשות את זה, אבל הייתי חייבת, כדי לממן את הלימודים. הכסף שחסכתי החזיק אותי עכשיו שנתיים (עבדתי גם בחופש), כולל שכר לימוד, שכר דירה וכל ההוצאות של הדירה, כלומר חשבונות ואוכל), אז זה היה שווה את המאמץ. לשנה הבאה כבר לא יהיה לי מספיק כסף, אני אצטרך לקחת הלוואה או משהו, אבל שנתיים למדתי בראש שקט. לגבי הסקרים, פשוט לפתוח דפי זהב, ולהתחיל להתקשר לחברות ולשאול אם צריכים. אם את מהמרכז, יש שני מקומות שאני יכולה לתת לך את המספרי טלפון שלהם (אחד בת"א ואחד ביפו), אז אם את צריכה תשלחי לי מסר...

JaneLame

New member
מה הטעם ב-3 משרות?

החל מהמשרה השנייה מס הכנסה "אוכל" כ-30% מס. אני לא יודעת כמה הקלה מקבלים אם עושים תיאום מס אמנם. עדיף לעבוד יותר שעות באותו מקום. במקום העבודה שלי אני מקבלח תמריץ חודשי בגובה 5-25% משכר הבסיס, אז יש לי אינטרס כזה.

kkarinn

New member
לא ירד לי שום מס

קודם כל, שיעורים פרטיים זה לא משרה שמדווחת למס הכנסה... חוץ מזה, לא הורידו לי מס (עשיתי תיאום מס, זה מאוד חשוב למי שעובד ב-2 משרות!) כי הייתי חיילת משוחררת, אז באותה תקופה היו לי יותר נקודות זכות, וגם, לא עבדתי באותה שנה למשך חודשיים כי התחלתי ללמוד, ככה שגם אם היה יורד לי מס, הוא היה מוחזר לי, כי המס בארץ מחושב באופן שנתי ולא חודשי. אם זה לא היה מסתדר לי ככה, זה באמת לא היה שווה את המאמץ...

kkarinn

New member
אגב, לגבי שעות נוספות

על שעות נוספות יש חוקים, על השעתיים הראשונות שאת עובדת מעבר לשעות העבודה הרגילות את אמורה להרוויח 125%, וכל שעה נוספת לאחר מכן 150%, אז תבדקי את זה, כי כתבת שאת מקבלת תמריץ, אז תבדקי מה משתלם לך יותר (בד"כ מקומות עבודה יעברו על החוק ויעשו מה שמשתלם להם יותר, ולא לעובד...)

asafasa

New member
תן לאצבעות ללכת

יש לא מעט משרות קלדנות שיכולות להתאים לשעות גמישות ולפעמים גם לעבודה מהבית. בעיתונים הגדולים (מעריב ידעיות הארץ והמקור ראשון ) למיטב ידיעתי משלמים לא רע (בין 25-30 לשעה). קצת גומר את הפרקים (תרתי משמע) - אבל נחמד מהצד

למעלה