לחם שיפון עזרה

לחם שיפון עזרה

לחם שיפון ממחצת.חצי קילו קמח .כוס מחמצת שמן מלח סוכר .התפחה 8שעות שניה 3 שעות.אפיה 230מעלות 20דקות ו50דקות ב190.השאלה הלחם יוצא לך וגם הלחם בתנור לא תופח .מה אפשר לעשות שהלחם לא יצא ביצקי.תודה רבה

תודה

תודה.יש לי מתכוונים להכנת מחמצת.וגם ללחם.רק זה שהוא יוצא ביצקי .לא הצלחתי לפתור את הבעיה .אמרו שכדאי להוסיף קמח מלא.מה את אומרת.תודה

נצל"ש - שאלה על לחם

באופן גורף אני נמנע מלאכול חומרים משמרים, מתחלבים, מייצבים וכל מיני רעות וחולות ודברים מוזרים שמכניסים לנו למזון. משמע אני מכין את כל האוכל שלי בעצמי. מלבד הלחם. לחם אני נאלץ לקנות. כל הלחמים משיפון שראיתי שקיימים בשוק מכילים אינספור חומרים הזויים, שגם אם אינם מזיקים, הייתי מעדיף להמנע מצריכה שלהם. מה עושים עם הלחם שלנו...

J0hnny

New member
אני כמוך

לחם זה בין הדברים הבודדים שאני אוכל ועדיין יש בהם חומרים תעשייתיים כלשהם. אישית ניסיתי כל מיני חיטה מלאה, שיפון מלא ועוד. אם רוצים לחם נקי לגמרי מחומרי תעשייה צריך להכין לבד. אני אישית בתקופה האחרונה עברתי ללחם אורגני. אני לא יודע עד כמה זה נכון, אבל על גבי האריזה כתוב שהוא נקי משאריות חומרי הדברה, הורמונים, הנדסה גנטית, חומרים משמרים וצבעי מאכל. ברשימת הרכיבים לא מופיע E וחבריו.

אני מכין לבד

אני מכין לבד לחם שיפון מחמצת .אבל לא הצלחתי ללחם ברמה של לחם ארז .הוא יוצא לי לח וצפוף מאוד.אני מחפש עזרה

זה ממש מתסכל כל העסק

כל הלחמים "הבריאותיים" הם גם משמעותית יקרים, יחסית לשאר המזונות שאני צורך... תודה רבה :)

בין הניסיון לעשות תואר, בעיקר עכשיו במבחנים

לאימונים הארוכים שאני עושה כל יום, לכמות הזמן היחסית הארוכה שאני גם ככה משקיע בהכנת האוכל שלי...רק חסר לי גם להכין לחם להכין לחם בעיני זה מדהים ומקסים, הלוואי שהיה לי את הזמן, הידע והכלים אולי יום אחד

אני לא

אני לא לבד במערכה.אני ובת זוג שלי.מכינים ביחד .עד שנגיע לרמה גבוהה

choo

Active member
אתה צריך למצוא את המאפיה המקומית המתאימה

לפני כמה זמן חיפשתי מידע בנושא - וגיליתי שלחמים ללא החומרים התעשיתיים קיימים במאפיות יחסית קטנות, שמוכרות בצורה מקומית בלבד. אני מניח שאם תכתוב פה באיזה איזור בארץ אתה גר - יוכלו להמליץ לך על מאפיה מקומית שאופה לחם ללא חומרים מיותרים (וברוב המקרים גם ללא שמרים).

קמח שיפון וזהו ???

קמח שיפון הוא דל גלוטן הוא לא יכול לתפוח ! רק מעט שבמעט.

למעלה