לחם שום

שמעון70

New member
לחם שום

שלום לכולם למישהו יש מתכון ללחם שום כמו במסעדת "סברו" או לחם שום אחר תודה שמעון

רוני471

New member
יש מתכון מדוייק ומעולה של זושי../images/Emo140.gif

חפשי בחיפוש , מומלץ בחום רוני

שמעון70

New member
לא מוצא

אני לא מצליח עם מנוע החיפוש החדש אשמח לקבל קישור לעמוד תודה שמעון

רוני471

New member
בבקשה שמעון מתכון../images/Emo140.gif

| ברוך הבא, הרשם עוד היום דף הבית >> מתכוני הרזיה שפויה >> לחמים ובצקים >> אצבעות שום כמו בסבארו אצבעות שום כמו בסבארו חפש אני ממליצה להכין כאצבעות, אבל אם אתם רוצים תכינו אותן עגולות כמו לחמניות רגילות: בצק שמרים התחלתי: כף שמרים יבשים או 3 כפות שמרית כוס מים חמימים כף סוכר. לתת לתערובת לבעבע ואז: מצרכים נוספים: 1 קג' קמח לבן רגיל 4 כפות שמן זית 2 כפיות מלח כוס מים חמימים ועוד כוס בפינה ליתר בטחון.... אופןההכנה: לשים את השמרים והבצק ליצירת בצק חלק ולא נדבק כ 7 דקות לישה אם יש צורך להוסיף לבצק מעט מים, משתמשים ב"שלוקים" מהכוס ליתר בטחון עד שמקבלים מרקם של מסטיק לעוס .עד שהוא גמיש כמו מסטיק, מכסים במגבת ונותנים לו להכפיל את עצמו. לאחר מכן מחלקים את הבצק ל4 חלקים ומרדדים. ואז עם סכין חדה חותכים פסי אצבעות ומניחים על מגש של תנור עם נייר אפייה. הכנת חמאת שום לכמות זו: 100 גר' חמאה כפית מלח 2 כפיות שום 2 כפיות עשבי תיבול כמו פטרוזיליה או כוסברה יבשה. נגיעות אחרונות: על האצבעות מורחים כמויות של חמאת שום , עם מכחול למריחה או עם כפית..חמאת השום צ"ל בערך כפית לכל אצבע. וכן, זה ממש עומד בתקן © אם מורחים כמות סמלית בלבד..של חצי כפית על האצבע.. אופים בחום גבוה כמה דקות (לדעתי 7-8 דקות) הלחמניות מוכנות כשהן משחימות ואז כשהן מתקררות הן דומות ומזכירות את אצבעות השום של סבארו מתכון מאת: זושי האתר מכיל תכנים המוגנים בזכות יוצרים © כל הזכויות שמורות לתמונה מוגדלת - לחץ כאן הוסף תגובה חדשה תגובות: (יש 0 תגובות למאמר זה) -------------------------------------------------------------------------------- לא נמצאו תגובות --------------------------------------------------------------------------------

סנאית 12

New member
מה זה מדוייק,כתוב שם 2 כוסות אחת

בסטנדביי,אז כמה בדיוק, מישהו יודע ,כי המתכון נשמע מעולה.

רוני471

New member
תתחילי ללוש ואז תשתשמשי בכוס מים

הנוספת זכור לי שאני משתמשת כמעט בכולה, רוני

רוני471

New member
במתכון שצירפתי זושי ממליצה לשים כל

פעם שלוקים עד למירקם, אכן ממולצות וטעימות אפילו יותר מהסברו , יוצא כמות מכובדת ניתן להקפיא רוני

סנאית 12

New member
../images/Emo179.gifמקפיצה../images/Emo179.gif

למעלה