לחם טיבטי מחפשת בנרות מתכון ללחם טיבטי (הפיתה המטוגנת הנפלאה)
ק קושוש New member 1/3/01 #2 מה שם הלחם בשמו המקורי בטיבט ? יכול להיות שיש לי, אך יעזור מאוד השם המקורי של הלחם הזה. H-)
Y y.n New member 2/3/01 #3 שם הלחם הטיבטי קושוש, תודה. אינני יודעת מה שמו המקורי של הלחם הטיבטי. בכל מקום בנפאל קוראים לו ``tibetian bread``. (אני מקווה שזה עוזר. תודה בכל מקרה.)
שם הלחם הטיבטי קושוש, תודה. אינני יודעת מה שמו המקורי של הלחם הטיבטי. בכל מקום בנפאל קוראים לו ``tibetian bread``. (אני מקווה שזה עוזר. תודה בכל מקרה.)
ק קושוש New member 4/3/01 #4 היה קשה, אבל אולי בכל זאת... באמת באמת שהיה קשה למצוא, אבל כנראה ששם הלחם הוא chapati (מתכון באנגלית בכתובת הנלוות), ואם לא אז אני מקוה שהכתובת הנלוות תעזור מאוד. H-)
היה קשה, אבל אולי בכל זאת... באמת באמת שהיה קשה למצוא, אבל כנראה ששם הלחם הוא chapati (מתכון באנגלית בכתובת הנלוות), ואם לא אז אני מקוה שהכתובת הנלוות תעזור מאוד. H-)
Y y.n New member 4/3/01 #5 תודה! קושוש- תודה רבה רבה. זה לא chapati אבל אני אבדוק את הכתובות שצרפת. נ.ב: נחמד לדעת שיש אנשים שאכפת להם.
תודה! קושוש- תודה רבה רבה. זה לא chapati אבל אני אבדוק את הכתובות שצרפת. נ.ב: נחמד לדעת שיש אנשים שאכפת להם.