לחם בננה

פנומן 72

New member
לחם בננה

קניתי איזה חמש בננות ירוקות ושמתי לב שעבר כמעט שבוע והן לא הצהיבו אבל התרככו מאוד. פתחתי אותן והן היו רכות מדי שלא ניתן להחזיק ולאכול אבל גם לא רקובות בכלל. מאוד מוזר. אז החלטתי לעשות נסיון: לקחתי את כל הבננות וטחנתי בבלנדר (מג'ימיקס). בקערה גדולה שמתי כוס קמח, שמרים, שני ביצים, שקית סוכר וניל, קצת אבקת אפיה וסוכר. הכל לפי העין כי אין פאקינג מושג מה אני עושה. הוספתי קצת מים ועירבבתי הכל. אחרי שהכל עורבב הוספתי את עיסת הבננות וערבבתי טוב טוב ונתתי לו לנוח בקערה מתחת למגבת. באתי אחרי איזה 40 דקות כשהכל עלה למעלה. יצקתי לתוך תבנית ואפיתי כחצי שעה ב-200 מעלות. יצא לי לחם בננות ... שזה כמעט כמו עוגה אבל אפשר לאכול את זה כמו לחם...

זיקן

New member
מנהל
../images/Emo45.gif ואי אפשר בלי למה ?

למה לא השארת בננה אחת לרפואה כשהיא עוד היתה קשה לוויש?

goldy

New member
יופי יופי!

יש לי קמח-חומוס מלפני כמה שנים, שאני שומר בתוך קופסת פלסטיק אטומה לאוויר ואור, והוא עדיין מריח כמו חומוס, ובא לי להכין ממנו לחם-חומוס. אולי פעם...

Martin Rawls

New member
פפששש.....מגניב......

ואשכרה יצא טעים ? אני אוהב מתכונים יצירתיים... ובכלל רעיונות יצירתיים... פעם לא נשארה לי קססה בכלל, אז אחרי כמה זמן שהפינוק עבר ונכנסתי למצב רוח הזה של חוסר שיוצר תושיה, פתאום הבטתי במגירה שבה הייתי מחזיק את הבאנג את הקססה בדרך כלל, ושמתי לב לפירורים שיש בכל הפינות, אז העפתי כל מה שהיה בה, וניקיתי אותה לגמרי מכל הפירורים ושמתי אותם על נייר.... היה שם מספיק בדיוק לראש....
אחד הראשים הטובים שאני זוכר....לא מעט בזכות זה שהייתי צריך לעמול בשבילו.... אחר-כך, תוך כדי הסטלה, חשבתי איך זה יהיה לאסוף את כל האבק מהפינות של הבית ולהכין מזה שוקו.....חחחח

Martin Rawls

New member
וויש....יש לי וידוי....

פתאום נתקפתי משיכה מינית מאוד חזקה אלייך.....אין לי מושג למה..... זה נורא מוזר.... אני חייב לציין שמאז ומתמיד הייתי בעל יכולות על טבעיות מסוימות.... מי שמכיר אותי, מודע וראה את היכולת הזאת.... את יכולה שניה לתאר את עצמך בקוים כלליים ? אני ממש מעוניין לבדוק את התחושה הזאת שצפה בי....

wish2

New member
עזוב..

אני רק זונה קטנה ומטומטמת ואתה סטלן צעצוע.תן עוד שני ראשים אל תכניס מתוקים באמצע,תשתדל גם לא לשתות והחרמנות תעבור לגולדי .

wish2

New member
יש לך חושים מיוחדים לא?

בוא נגיד שאני נראית ילדה טובה וזה רק הבלונד שסיפחתי לעצמי לפני שנים והגופיה שצמודה לי מידי הם אלה שמקלקלים לי קצת.עכשיו לי יש בעיה עשית לי חשק לעשן ואני לא יכולה.יש מצב שתארגן לי את הראש עם הכוחות שלך?

Martin Rawls

New member
גם בלונד וגם גופיה צמודה ???

טוב, תשמעי... אני אסדר לך ראש...בזמן שאני מסדר לעצמי אויר.... אוירררר...... טוב, נשמתי.... המממ...כמה צמודה ? לא, לא, אל תעני לי על זה.... אין לי פה מטלית בשביל המסך... טוב, שיזדיין המסך... כמה צמודה ?

wish2

New member
טוב תשמע

אני לא צוחקת איתך , קמתי עכשיו מהשינה עם חלום הכי הזוי ואני חייבת להיות בפוקוס מחר , תאמין לי שאין לי בעיה של איך לסדר את הראש. חלמתי שמשכנעים אותי לעבור לצפון למעלות אחרי שאני רבה עם ההורים שלי כשאני בהריון . אני מוכנה לעבור לשם ומצליחה להשתכנע רק באמצעות כדור שדודה שלי שהיא בת 70 מביאה לי , אני בולעת אותו ואז מתחילה לצחוק ופה התעוררתי .

Martin Rawls

New member
זה משהו בכוכבים, אני אומר לך

אולי יש איזה מהלך של נפטון שמטריף לנו ככה את החושים ויוצר חלומות אצלך, ופנטזיות אצלי.... נשמע כמו חתיכת כדור מה שהיא הביאה לך ... כמו הפרפר של צ'ואנג צה.... או כמו הטורקי ההוא בשיר של חנוך לוין (יואו, נהייתי יותר הזוי ממור)

wish2

New member
או

שהחרמנות הכללית , אני לא לוקחת לעצמי את כל הקרדיט , פיתחה אצלך את הצד היצירתי . בכלל תמיד אני אומרת שסטלות הופכות אותנו ליצירתיים וממצים כל ניצוץ של כישרון שיש . החלומות שלי ... יום אחד יעשו עליהם סרט . החלום הזה עשה לי מוזר , אני שונאת תחושות לא מוגדרות ולהכריח אותי לעבור למעלות??? הסמים דופקים אותנו גם אם הם קלים זה המקום להודות . והנה הסטלן האהוב עלי http://www.youtube.com/watch?v=HEzBa0ohoMU

wish2

New member
רק להבהרה

הבלונד לא טיבעי והגופיה עברה לחולצה ארוכה דקה בגלל המזגן. ואני חייבת לישון יש לי מחבר ריאיון עם מבחן אמינות בבוקר . האם ראית פעם מישהו שעושה סמים?? לא מה פתאום.. האם פעם עישנת סיגריה מגולגלת?? לא מה פתאום ... האם היית באיזה מועדון וראית מישהו מסטול??? לא .אני??? בחיים לא . האם מישהו שאת מכירה עישן פעם סמים מצמח הקנאביס??? ממש לא !!!

Martin Rawls

New member
הזכרת לי כמה חקירות נוסטלגיות במשטרה ../images/Emo13.gif

שיהיה לך לילה טוב, מותק... וחלומות הזויים, מוטרפים ונעימים... את עושה לי נעים בגוף, שחורדינית שכמוך, בדרך שאני לא כל כך מבין איך... אבל לא אכפת לי... ובהצלחה מחר

wish2

New member
חחח תודה זה באמת ריאיון חשוב

ואני לא שחורה אז אל תדמיין לך כושית .

Martin Rawls

New member
מעולה, כושיות זה מגעיל

פתאום עולה בי החשק לפרסם פה תמונות עירום שלי, כמו מור, בשביל לחרמן גם אותך, אוי, איזו דילמה, מצד אחד האופי הסופר מחתרתי שלי אומר לי "שלא תעז לחשוב על זה אפילו !!!" מצד שני החרמנות שמבעבעת בי כמו לבה רותחת בבטנו של הר געש... מה עושים ? נ.ב. איך הלך בראיון ?

למעלה