לחם במכונת לחם

noosh 19

New member
לחם במכונת לחם

יש כאן מישהו מאזור מרכז תל אביב, שעושה לו קבוע לחם במכונת לחם?|: ההורים שלי לא מסכימים לקנות, לא משנה שאין לנו מקום לזה, ודווקא אני מסתדרת יפה מאוד עם הלחמניות הסויה (שאני דווקא מאוד אוהבת אותם) אבל הם עוד איכשהוא יסכימו, עם קודם כל אני הטעם ממשהו שעשה, חשבתי עם יש כאן מישהו\מישהי מאזור תל אביב, אפילו מרכז תל אביב עדיף, שעושה לו קבוע, הייתי מוכנה לקנות פעם אחת בשביל לראות איך זה.

אני גרה במרכז, ואם אני זוכרת נכון

אפילו לא רחוקה ממך כל כך (איזור באזל). לא מכינה בעצמי כי אני בישולופובית, אבל אמא מכינה לי ושולחת והם יושבים לי בנחת במקפיא עד לתחנתם הסופית בקיבה. אפשר אני מניחה לבקש שתשלח בפעם הבאה עוד כיכר או חצי כיכר אקסטרה בשבילך להתרשמות. (אמא, את קוראת פה, אז הנה את יודעת שאת צריכה להכין עוד כיכר
)

noosh 19

New member
אלפקה מקסימה אחת!

אני ממש מתה לנסות לחם ממכונת לחם, לפחות כל יום יש שתיים שלוש אנשים שנותנים מרשמים, ולי נמאס לדבר על זה עם ההורים שלי , אז פניתי לאחותי הגדולה שכבר לא גרה בבית, והיא דיברה איתם. הם אמרו לי קודם כל לנסות לראות איך זה, וגם אני רוצה אמא כזאת [; איזור באזל באמת לא רחוק, מאזור דיזנגוף :]

fkzl

New member
אני מכינה לבת שלי פיתות

והן יוצאות ממש כמו פיתות רגילות. את מוזמנת...

noosh 19

New member
ואו! תודה לכולם:]

אני אשמח לטעום את של כולם מאוד מאוד. אני מתה כבר להרגיש לאכול לחם נוורמלי,

fkzl

New member
אשמח לתת את המתכון לפיתות

אלא שצריך "לדבר אותו". וכן, הפיתות יוצאות ממש כמו פיתות רגילות והקץ לאכילת הגומי...מי שמעוניין ישאיר לי פה כתובת מייל ואני אשלח את מספר הטלפון שלי בשמחה.

נצר1

New member
אולי תנסי בכל זאת לכתוב אותו?

לטובת אלה מאיתנו שגרים בחו"ל

noosh 19

New member
אתם מוזמנים כולכם להביא לי ../images/Emo6.gif

לחם פיתות, אולי נעשה תחרות איזה מתכון מנצח, ואז הבטן שלי תראה כמו גלגלה
חח.. סתם!

למעלה