לחם ארז ראש פינה

לחם ארז ראש פינה

שוב אכזבה הגיע לבקר אותי חברה מאנגליה והחלטנו שנלך לאכול איזו ארוחת בוקר טובה בראש פינה או לפחות קפה ועוגה, היא התאכזבה שאין ארומה אז הלכנו ללחם ארז זו פעם רביעית שאני הולכת לשם ומתאכזבת וכל פעם אני אומרת לעצמי שהרי זה סניף של רשת כזו טובה ואיך יכול להיות רע ושוב זה גרוע הגענו בסביבות 8:30 בבוקר ועל חלק מהשולחנות היו מאוררים להרכבה , כאילו הם בכלל לא רוצים שאנשים יכנסו למסעדה, הזזנו מאורר אחד והתישבנו .. התפריט ביאס אותי כי לא ראיתי דברים כמו תה שקדים מפעם שעברה ואז המלצרית אמרה שהתפריט שונה עברנו על כל התפריט ולא מצאנו משהוא שיגרה אותנו והחברה שלי הזמינה קפה ועוגה והגיע עוגה יבשה והחברה שלי כירסמה ממנה רק חלק אני הזמנתי מרוב ייאוש רק תה צמחים אחר כך החברה שלי נכנסה לקנות אצלהם שני ספרים של לחם ארז וכמה כיכרות ואז הם התחילו בקופה להסתבך עם כרטיס האשראי במשך חצי שעה ואנחנו כבר איבדנו סבלנות הם אפילו לא חשבו להגיד מצטערים או סליחה כבר רציתי להגיד לה שתחזיר את כל הספרים והככרות לחם שקנתה ונשלם מזומן ונלך כבר משם בכל השעתיים שהינו שם היה ריק ושומם מלבד שלושה חברה שישבו ודיברו ולא אכלו ולא שתו לא מבינה איך מקום יכול להיות כזה גרוע לפני חודשיים הגיע חברה שלי מלוס אנגלס והלכנו עם הבת שלה ללחם ארז, 10 דקות קראנו את התפריט הלוך וחזור ולא מצאנו שום דבר שדיבר אלינו והלכנו משם משהוא שם לא בסדר

למעלה