לחלחל איירון למוח :)

לחלחל איירון למוח :)

אני לא יודע אם היה לנו שרשור כזה ואין לי כוח להסתכל בארכיון (הקטן
) שלנו. נגיד ואני רוצה לחלחל איירון לראש של מישהו דרך איזה שירים ובאיזה סדר אתם חושבים צריך לעשות את זה?

אנ די וי

New member
אגוז קשה ../images/Emo70.gif

אמממ ... בתור אחד שהדביק כמה וכמה אנשים לאיירון (כולל אותך אוהד) אני יודע בידיוק איזה שירים מושכים את האוזן .. אבל זה גם הרבה תלוי בבן אדם שמאזין .. אבל הנה מיתוך נסיון : Can I play with madness Only the good die young ghost of the navigator wasted years fear of the dark 2 minuets to midnight aces high prowler infinit dreams afraid to shoot strangers bring your daughter to the slaughter revelations flight of Icarus ויש עוד... אבל אלה הבולטים נראה לי

חחח אלה השירים שהדבקתה אותי

ואת אור :) (אני לא יודע אם מה את גלעד) הייתי מוסיף גם את Run to the hills ואת The trooper

טוב

לתת לו דיסק של איירגון מיידן ולאיים עליו עם אקדח שייסים לשמוע את כל הדיסק, ואז הוא יהיה חייב לאהוב את מיידן

MetalSlider

New member
../images/Emo26.gif

מתחילים בthe wicker man עוברים לaces high\trooper run to the hills משם זה כבר קל

Fear Of The Dark אחי!!

רוצה לדעת למה? טוב... זה סיפור על שני חברים: גל ו... גל2. אז גל הוא מטאליסט אבל הוא שונא איירון מיידן וכמה שהוא שונא אותם, הוא אומר שזה שיר טוב. גל2 שונא מטאל, רוק, פאנק וכל מה שקשור לדיסטורשן... הוא אוהב סאבלימינעל ועצל, מזרחית, ראפ ודברים דומים... טעם של ערס במוזיקה. פעם הוא בא אליי וניגנתי את פיר אוף דה דארק... והוא די אהב את זה.

Awaken

New member
כולם פה לא יסכימו איתי אבל....

The Wicker Man... ת'אמת שזה תלוי בבן אדם... יש אנשים שיותר יטפסו על החומר הישן שלהם, ויש כאלו שיותר על הישן שלהם...

MetalSlider

New member
LOL

יש אנשים שיותר יטפסו על החומר הישן שלהם, ויש כאלו שיותר על הישן שלהם...

למעלה