לחלוק איתכם מידע...

nonik28

New member
לחלוק איתכם מידע...

אהלן פעם ראשונה בכלל שנכנסת לפורום כלשהו... וישר פניתי לרייקי. ברצוני לשתף אתכם בחוויותי עם ה"רייקי". לפני שנה עברתי חניכה בעקבות המלצה של מישהו שטען שאני צריכה לעסוק בזה על בסיס קבוע. לא כ"כ הבנתי מה זה (זו היתה פעם ראשונה שבכלל שמעתי את המילה הזו), ומסר לי טלפון של איזה מאסטר מאוד מפורסמת. יצרתי קשר איתה ו"איכשהו" דחיתי את הנ"ל. לאחר חודשיים עברתי איזשהו ארוע דרמתי במיוחד והרגשתי שהנה הרגע לפנות למשהו שייתן מרגוע לנפשי הייגעה... "איכשהו" הגעתי למטפלת שכבר בשיחה הראשונה ידעתי שאליה אני הולכת. באתו סופ"ש שעברתי את טכס ה"חניכה", חברה קרובה גם עברה במקום אחר, ויצויין שהיא עברה תוך שבועיים חניכה של רייקי 1 +2. כיום שנה לאחר מכן ועדיין לא עברתי את החניכה של רייקי 2. מצאתי מאסטר שהיא הוגנת ומדהימה שחושבת שאין כרגע צורך והיא לא תאוות בצע כמו הרבה אחרים. שני דברים: 1. בעקבות הרייקי נפתחו בפני שעריי שמיים ועברתי ממש תהליך של חזרה בתשובה (אין לי דרך יותר מדוייקת להגדיר זאת...). לא תאולוגי חלילה!!! 2. מאחלת לכם שתדעו למצוא את המטפל הנכון לכם. אני בכל אופן ממליצה על גליה תדהר שבקרית אונו, 03-6353872, 053-611836. בברכת, "יגעת ומצאת - תאמין".

למעלה