לחלוטין

yogniz

New member
לחלוטין../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif

דבר ראשון התנצלות על חוסר ההשתתפות בדיונים שלי פה..לימודים יו נו..אבל אני קורא הכל
לעניין...והזהרתי שזה אוף טופיק.. לעבודת גמר שלי בתקשורת בבצפר הכנתי קליפ (עם עוד מישהי..אבל בעיקר אני*צנוע*)..לשיר Imaginary של אוונסנס.. התיכנון המקורי היה סרט גאה...התסריט היה מוכן אבל הרעיון ירד מהפרק בגלל בעיות הפקה...האמת חבל \: אקיצר רציתי לשתף אתכם (הרי בשביל זה מכינים סרטים..כדי שיראו אותם) ולשמוע את תגובתכם על הקליפ (תגובה כנה..אני לא יעלב)..האיכות ירודה כי לא הייתה לי ברירה..זה לא עלה לאינטרנט באיכות הטובה. לחצו כאן
כדי להוריד\לראות את הקליפ
ולחצו כאן
לבונוס..קטעים שירדו בעריכה ופיספוסים. ואגב יש מסר מאחורי הקליפ..אבל רשו את זה איך שאתם רוצים... תודה

מיצוי הדין עם עברייני המין-העצומה

עונש המינימום על עבירות מין ואלימות במשפחה הוא ארבע שנות מאסר כולל חובת מאסר בפועל. כיום, העונש הממוצע הנגזר בגין עבירת אונס חמורה הינו 4 שנים - חמישית בלבד מן העונש המירבי. עסקאות הטיעון והעונשים המגוחכים הניתנים לעברייני מין מוכיחים לנו כי בתי המשפט מתעלמים הן מהחוק והן מהחומרה שבאלימות מינית. לא ייתכן שבמציאות בה אחת מתוך שתי נשים עוברת תקיפה מינית, אחת מתוך חמש נשים נאנסת ואחד מתוך שבעה גברים נאנס, כאשר המצב הולך ומחריף מיום ליום, בתי המשפט, האחראים על הדין, שותקים, מקלים את הענישה, ויוצרים בסיס לגיטימציה לאלימות המינית. די לשתיקה! חתמו על העצומה והצטרפו לקריאה: ימוצה הדין עם עברייני המין! *אנא הפיצו עצומה זו הלאה ככל הניתן .

האורחים של היום בתפוז ../images/Emo25.gif

היום נפתחים רשמית חגיגות הספר העברי של תפוז. עירית לינור מגיעה לפורום ספרות וסופרים ותענה על שאלותיכם הערב ב-21:00. הכניסו כבר עכשיו שאלות בפורום!
תומר טל, המשחק את צוף בטלנובלה "מיכאלה" יתארח Live הערב באותה שעה ב-blogtv. השידור יועבר בהנחיית עודד אברהם, ואתם מוזמנים להכנס לפורום מיכאלה ולהשאיר שאלות לתומר.

לירונדה

New member
למה שונה הלוגו???

למה הלוגו של התנועה שונה לחלוטין ולא רק שונה לוגו המפלגה בצד? לדעתי הוא נראה קצת מגוחך וילדותי מדי ככה.. ו.....שוב יש בעיות בהעלאת האתר :(

[אורן]

New member
הלוגו

הוא הלוגו החדש של התנועה עליו החליטה המועצה הקודמת... בקשר לאתר- ידוע... יטופל

MichelleS

New member
הפגנה בעקבות ההתבטאויות של ליברמן

ביום שני הקרוב (7/6), בשעה 16:30 תתקיים צעדת מחאה שקטה בעקבות ההתבטאות האחרונה של ליברמן והתבטאויות דומות לזו. לא יתכן ששר (כבר לא) או חבר כנסת בישראל, יתבטא בצורה כזו ועדיין ישאר בתפקידו. ההפגנה מאורגנת ע"י הלווינים היהודים-ערביים של עיריית תל אביב. הצעדה תצא ממלון הילטון בת"א, ליד כיכר אתרים, ותגיע עד ליפו. נא לבוא עם חולצות שחורות. לפרטים אתם מוזמנים לפנות אליי במסר אישי או להציק לי בטלפונים.

למעלה