לחישה............... האדם לוחש לאלוהים
י ישRאל New member 28/9/02 #4 מקסימה,,,,, כמה שזה נכון,,,,לא לקבל את הדברים כמובנים מאליהם,,, כל יום שאני קם בבוקר שומע את ציוץ הציפורים רואה את הזריחה אני מודה לאלוהים,,,, יפה מקסימה ,,,,
מקסימה,,,,, כמה שזה נכון,,,,לא לקבל את הדברים כמובנים מאליהם,,, כל יום שאני קם בבוקר שומע את ציוץ הציפורים רואה את הזריחה אני מודה לאלוהים,,,, יפה מקסימה ,,,,
נ נערת הגלגל New member 28/9/02 #5 מה, בשבילי?. וואוו איזו קבלת פנים... את השיר אשמע ברגע שיתקנו לי את הרמקולים בכל אופן תודה לך ישRאל
נ נערת הגלגל New member 28/9/02 #7 במה זכיתי?. בהחלט תמונה יפה, האפשרויות היום ל"צייר" בעזרת מחשבים הן מדהימות תודה לך, אחפש משהו חביב גם בשבילך..
במה זכיתי?. בהחלט תמונה יפה, האפשרויות היום ל"צייר" בעזרת מחשבים הן מדהימות תודה לך, אחפש משהו חביב גם בשבילך..
י ישRאל New member 28/9/02 #8 או אולי,,, כאלה,,,,ואם לא,,אז אולי,, כזו,,,,לא??? תגידי תכווני אותי,,,,רגע אולי,, זה מה שאת אוהבת??
נ נערת הגלגל New member 28/9/02 #12 ישRאל אם אתה כבר מתבונן לי על השיער מקרוב - אתה חושב שאני צריכה להסתפר?.. או לגדל?... מה אתה אומר?..
נ נערת הגלגל New member 28/9/02 #11 בעייני המתבוננת היתה אהובה תמונת הנוף הימי לאורה של שקיעה ה"עגילים" נראו בעייני יותר כמו.. טוב, שהדמיון יעבוד גם אצל אחרים חיפשתי עבורך תמונות אבל אין לי יש לי קבצי מילים מעניינים - מקובל?
בעייני המתבוננת היתה אהובה תמונת הנוף הימי לאורה של שקיעה ה"עגילים" נראו בעייני יותר כמו.. טוב, שהדמיון יעבוד גם אצל אחרים חיפשתי עבורך תמונות אבל אין לי יש לי קבצי מילים מעניינים - מקובל?
י ישRאל New member 28/9/02 #13 אל תיתאמצי תיזרמי,,, ספונטנית,,,,תשלחי כל מה שאת אוהבת ע"פ תחושת הבטן שלך,,,הכל יתקבל בברכה
נ נערת הגלגל New member 28/9/02 #17 אהבתי את השלישית של דאלי וטרם קיבלתי תשובה בעניין הספָר - להזמין או לא להזמין תור?