לחימה נכונה

לחימה נכונה

לכל אחד פירוש משלו למלים. הפירוש כולל הגדרה, תחושות וזכרונות. המלה "לחימה" למשל מניבה פירוש שונה אצל כל קורא מבחינת תחושה, זכרונות ואפילו הגדרה. לצורך ניקוי המלה "לחימה" בהקשר של "דרך הלוחמים", יש סימן פשוט: אם זה לא כיף, זה לא לחימה (לחימה לא יכולה לגרום לסבל). אם זה לא כיף, יכול להיות שזאת התקפה או התגוננות אבל לא לחימה. לחימה זאת לא התקפה על משהו, או הגנה על משהו. לחימה זה להמשיך לנסות להיות בהרמוניה. להפסיק להילחם זה להפסיק לנסות להיות בהרמוניה. אנחנו נלחמים כל חיינו, עד שאנחנו מתים. "לוחם" הוא ישות שהפסיקה לנסות להיות בהרמוניה ואחר כך חידשה את נסיונותיה לכך. ברגע הלידה, אנחנו מנסים להיות בהרמוניה, בכל ישותנו. עקב המגע בינינו לבין שאר חלקי היקום, אנחנו סופגים חבטות ומכות ומוותרים בהדרגה על המון דברים בשביל לשרוד. כדי לפצוח בלחימה נכונה, תתחיל להתיידד עם הדבר שהחשבת לאוייב. תגלה בהדרגה שהוא בכלל לא אוייב. שהוא חלק אחר ביקום, בדיוק כמוך. מה שהפך אותו לאוייב, זה אתה. זה כמו שתבנה בובה מסוכר, תחליט שאתה הוא הסוכר - ותיכנס אל תוך הגשם. הגשם בכלל לא אכפת לו ממך, אבל אתה אילצת אותו באותו רגע להפוך להיות אוייב שלך. הפוך את האוייב לידיד. ספר כאן על אחד מ"אוייביך" (פנימיים או חיצוניים). ותתחיל לעבוד... אולי אנחנו נעזור, אם יהיה צורך.

בשמחה!

אני בוחר לספר על "אוייב" פנימי. אני מכנה אותו: "חוסר זכירה". לפעמים אני פשוט לא זוכר מי אני, לאן אני הולך, מה אני עושה. לפעמים? רוב הזמן. אני אתחיל לעבוד ואדווח...

למעלה