לחימה אומנותית ?

torashi

New member
לחימה אומנותית ?

בס"ד בוקר טוב ושבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםם! רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם לחימה אומנותית כדרך טיפול לילד עם ADHD , האם זה עוזר, כיצד. אשמח לדעת על מקום שאפשר לרשום את הילד באיזור פ"ת. בתודה מראש על כל עזרה שהיא.

zivadina

New member
אומנות לחימה

שמעתי הרצאה מעניינת מאוד של איריס שני, M.A, אשר מתמחה בטיפול התנהגותי בילדים ADHD במערכת החינוך. היא ספרה על מחקר שעשתה בהוראת ג'ודו במסגרת בית ספר לילדים עם בעיות התנהגות. הסיכום שלה היה, שהטקסיות וכללי ההתנהגות הנוקשים של אמנות הלחימה, (ג'ודו או קראטה), וכמובן הפעילות הגופנית, עוזרים מאוד לילדים ADHD לרסן את התנהגותם. איריס שני תתארח אצלנו בתאריך 25/5/05.

I am ADiDi

New member
הבן שלי בג'ודו (לא טיפולי, רגיל)

ובקבוצה שלו בערך 10 מתוך 15 הם ADHD. מעבר להקניית בטחון עצמי ומשמעת עצמית הם לומדים גם איך לא להרביץ ורמת האלימות אצלנו ירדה פלאים. נראה לי שזה גם עזר המון להגדלת הבטחון העצמי שלו ועזר לו "לתפוס" מקום בגן - בשנה שעברה הוא היה ילד דחוי והשנה הוא אהוב מאד. בקיצור - מומלץ...

ג'ודו

אני אמא לילד בן 9.5 שמוגדר PDD ו ADHD הוא מתעמל בקבוצת ג'ודו רגילה. בג'ודו יש הרבה תרגילים שמתבצעים אחרי הוראות קצרות. מה שלא נותן לילד מקום להתפרק. הוא תמיד צריך להקשיב כדי להיות בעניינים. הבעיה שלו היא אחרת, הוא לא מפסיק לפטפט. יש לנו מזל עם מורה סבלני. בהחלט ממליצה על ג'ודו (אפילו קצת מניסיון אישי שלי)

דליה.ד

New member
../images/Emo45.gifבהחלט בעד!

כל חוג שבו יש כללי התנהגות ברורים, הקפדה על משמעת (סבירה כמובן) והכי חשוב - כייף לילד....מומלצים, אפילו מחול יפני אם הוא רק ירצה...

למעלה