לחיי הפורום!! שאלון!!

לחיי הפורום!! שאלון!!

האם ניסית אי פעם ליצור קשר רומנטי עם אדם אשר כבר היה מעורב במערכת יחסים רומנטית מתוך רצון לקשר מיני מזדמן או לקשר ארוך ורציני? אם כן, האם הצלחת?
האם מישהו ניסה אי פעם ליצור עימך קשר רומנטי כאשר כבר היית במערכת יחסים רומנטית, מתוך רצון לקשר מזדמן או לקשר ארוך ורציני? אם כן, האם הוא הצליח?
באיזה מערכת יחסים הייתם רוצים להיות כרגע?
כמה זמן בשבוע מוקדש ללימודים \ עבודה \ בית?
האם אתם משטלתים על רגשותכם?
כמה זמן לוקח לכם להתעצבן ועל מה?
השלימו כשאני עצבני אני....
מה מציק אותכם?
מה גורם לכם לבכות?
כמה זמן לוקח לכם להתאהב?
השלימו: במצבי חרום אני....
כיצד אתם מתערבים בבעיות של אחרים? שאלה חופשית
מהו סדר העדיפויות שלכם?

אני אתחיל:

1.רציתי להיות עם מישהי בקשר מחייב והיא לא רצתה.2.מישהי רצתה להיות איתי אך סירבתי וזה היה ממש מזמן ואני לא מתחרט.3.כרגע מעדיף בלי מערכת יחסים.4.הזמן מחולק ככה שחלק אני בבית וחלק לימודים וחלק סידורים.5.רוב הזמן,לפעמים אני סתם רגשן..6.זה לא עצבנות,זה קריזה.נגיד אם לקחו משו ממני בלי רשות.זה יכול לעצבן.7.כשאני עצבני אני מיואש.8.מה גורם לי לבכות?בעל חיים דרוס בכביש.9.תלוי.התאהבות היא דבר מיידי,השאלה אם יש ``קליק``...10.במצבי רוח אני קר רוח.11.בצורה שקולה ואחראית ורק אם מבקשים.12.סדר עדיפויות במה?אהבתי את השאלון,תמשיכי ככה...

מה יהיה איתך?

אני רוצה לדעת בדיוק מה אתה עושה כאשר אתה מתרגז ממש על משהו. שובר דברים צועק ...מה??? וסדר העדיפויות שלך הוא יהיה איך שאתה תבנה אותו מצידי שיארך כמה שיארך העיקר שיהיה.

מותר לי

New member
עונה! עונה! תרגיעי! ../images/Emo6.gif

האם ניסית אי פעם ליצור קשר רומנטי עם אדם אשר כבר היה מעורב במערכת יחסים רומנטית מתוך רצון לקשר מיני מזדמן או לקשר ארוך ורציני? אם כן, האם הצלחת?
לא ניסיתי, קשר ארוך לא יוצא מדברים כאלה, ומסטוצים אני מתרחקת...
האם מישהו ניסה אי פעם ליצור עימך קשר רומנטי כאשר כבר היית במערכת יחסים רומנטית, מתוך רצון לקשר מזדמן או לקשר ארוך ורציני? אם כן, האם הוא הצליח?
כל הזמן
אבל בינתיים אף אחד לא הצליח
באיזה מערכת יחסים הייתם רוצים להיות כרגע?
במערכת שאני נמצאת בה כרגע
כמה זמן בשבוע מוקדש ללימודים \ עבודה \ בית?
6 ימים לעבודה, 0 ללימודים, 0.000001 לבית
האם אתם משטלתים על רגשותכם?
משתלטים, אם לא איכפת לך, וברוב הפעמים אני מצליחה לעשות זאת
כמה זמן לוקח לכם להתעצבן ועל מה?
מאד קשה לעצבן אותי, צריך הרבה זמן בשביל זה, בעיקר מתעצבנת מויכוחים מטופשים שלשני הצדדים ברור מי צודק אבל צד אחד מתעקש על עמדתו כי לא לכבודו להודות בטעות
השלימו כשאני עצבני אני....
מקטרת על הדרך על כל הדברים הקטנים שלא התעצבנתי מהם
מה מצחיק אתכם?
מצחיק אותי ששואלים אותי בעבודה "איפה אמר" (amr), ומתים מצחוק כשאני אומרת שהוא לא בכיס שלי, לא בכיס השני וגם לא בתיק, למרות שאני זוכרת שבבוקר הוא היה שם
(אמר בלי קשר הוא מצחיק ושרוט)
מה גורם לכם לבכות?
כשמבקשים ממני להקריב משהו מאד יקר לי שאני לא מוכנה לאבד
(וזה קרה, והייתי בוכה ימים שלמים בגלל זה
)
כמה זמן לוקח לכם להתאהב?
להתאהב זאת שניה של הארה, השאלה כמה זמן לוקח לשניה הזאת להגיע
השלימו: במצבי חרום אני....
פועלת כמו רובוט
כיצד אתם מתערבים בבעיות של אחרים?
לא מתערבת אם לא מבקשים! אני יכולה לחשוב מה אני הייתי עושה, אני יכולה לשוחח עם מישהו לא קשור ולהגיד לו מה דעתי, אבל בשום אופן לא להתערב! (וגם כשמבקשים לא תמיד אני נענת...)
שאלה חופשית
מהו סדר העדיפויות שלכם?
שמחה
, אהבה
, עבודה
, ביסוס
, לימודים
, אחר כך כל השאר
...

מותר לי

New member
בריאות היא מעל הכל זה כן...

אבל לא תמיד היא תלויה בי, ולכן אני לא מכניסה אותה לסולם עדיפויות. הדברים הקטנים מטופלים עם "תרופות סבתא", כל השאר מופנה לרופא. אז נכון שלא אזיק לעצמי, אבל הבחירה אם להיות בריאה או לא- לא תלויה בי, אני יכולה רק לעשות השתדלות בנושא. יש מבין?

העכביש2

New member
ולכן בצער רב וביגון קודר ההני מודיע

כי אני עוזב את הפורום אם אי אפשר לתת נשיקות כאן בגלל איזה מישהו (או מישהי) אז זה לא מקובל ולא יכול להמשך ככה... תרגישו חופשי לתת נשיקות, ושאף אחד לא יעצור אתכם...

ספידייייייייייייייי

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא אכפת לי לא לנשק אף אחד כל עוד תשאר פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה