לחיי האהבה

יניבניב

New member
לחיי האהבה

שני עולמות נפרדים הפוכים, מנוגדים ואין ביניהם שום דמיון שני חלומות אבודים ואנחנו לכודים סיכוי של אחד ומיליון. אז בואי ונשתה לחיי האהבה הסוערת והאכזרית בואי ונשתה לחיי האהבה האחת, הבלתי אפשרית. שמך מלטף את שפתי ואלייך מבטי יש בי סופת מחשבות אתה מעלי, מתחתי בתוכי, בנשימותי אבל המילים מתעכבות. כמה שהיא מכשפת כמה שהיא מטרפת ותמיד על סף תהום עמוקה אבל כמה שהיא מתוקה. יין מעיר באדם את קולו שכבר נדם הוא שוב שואל אם בכלל יין מעיר באדם את כל מה שבו נרדם את מה שנסגר וננעל.

r66

New member
האהבה מתה ../images/Emo39.gif ז"ל../images/Emo16.gif

שנינו ישבנו לצידה ובלי מילים החזקנו בידה כמה שנים היא רעדה והאהבה מתה מה שניסינו לא הלך בסוף היא היתה חיוורת כל כך הוצאנו אותה לאוויר הצח אבל האהבה מתה רוח קרה חדרה אל החדר ואל העצמות כלום לא קרה, נלך עם העדר של כל הנשמות שממלמלות האהבה מתה אין בעיתון שום הודעה כי בכל יום, כל שעה איפה שהוא בעולם האהבה מתה וברדיו לשדרן יש גם היום מצב רוח מצוין הוא לא שמע שאצל כולם האהבה מתה

sjarjar

New member
איך

שאני אוהב את השיר הזה. גם המילים וגם הביצוע...

sjarjar

New member
לילה

לילה מסביב כוכבים זרועים בתוך שמיים בהירים כאן, אצלך על המרפסת האור דולק למטה הרחוב שקט שנינו יושבים על המזרון עם הקפיצים עוד כוס קפה ועוד סיגריה מדליקים ואז אני אומר: "זה כל כך נחמד" ואת אומרת: "מה כל כך פה מיוחד" דו קרב בין גבר לאישה תני לי את הים וקחי לך את היבשה הנה, הערב כבר עובר לא יודע אם ללכת או להשאר ואת יפה מאד, לך זה לא חשוב צבע עורך עובד עלי כמו כישוף ואת רכה מאד, ואני קצת גס מי כאן יוצא מרווח, מי יוצא מובס די לך די לך משחק אם ליבך הוא ריק אז תני לי להבין כעת אל תמשיכי לשחק פעם כן ופעם לא, אני כבר מתפוצץ ואז אני אומר: "מתי יבוא שלום" ואת אומרת: "מה, התחלת לחלום?" ואז אני אומר: "הבוקר כבר עלה" ואת אומרת: "אז נתחיל מהתחלה"

nani nani

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה..!!!

מה עובר עליך? קודם משחק החיים, עכשיו לחיי האהבה.. אתה צריך כדור...
ששקקקקקקקקקקקק, כדורים לבחור שם מצד ימין, זה עניין של חיים ומוות... תראי מה עובר עליו.. אמנם אין אהבה שאין לה סוף, אבל הסוף הזה נראה לי מקולל, הולך בין האנשים ברחוב, צועק או או או או או או, תגידו לה.

beagle

New member
תקראי את זה, ממיטב השמאלץ:

בוקר טללים הירווני ולפני דרך מלך נבל וכתר חיברוני לשיר מעלות עוד הגיגי הומים בי ולטיפת קרן שמש חוט סרפיי גדע באחת אני מביט, סוסי יפה, הוא על גבו אותי נושא אל דרך המלך דרך המלך היא לי דרכי היחידה נבל המלך הוא שירתי דרך המלך היא לי חלום, היא לי חידה נבל המלך, אהבתי היחידה יום שנולד עם שחר, כמו מחזור שבטבע בא וצומח ולפתע גווע בלאט ובתוכי נוצרת שירת זהב נהדרת אל היקום אשא אז תפילה אני מביט, סוסי יפה, הוא על גבו אותי נושא אל דרך המלך דרך המלך היא לי דרכי היחידה נבל המלך הוא שירתי דרך המלך היא לי חלום, היא לי חידה נבל המלך, אהבתי היחידה

nani nani

New member
גם את צריכה כדור?

בוא'נה אנשים מה עובר עליכם? עוד שניה תשימו לי את "בחלום" של ענת עצמון... "בחלום היה חלון שטוף אור ואני עומדת מנסה לזכור לא נותנת לעצמי לעצום את העיניים"

beagle

New member
רוצה עוד שמאלץ?

בא חצי הלילה ואני ערה חלומות באים לסף זה השקט שלפני הסערה בוא נלך עכשיו שם, שם ראיתי קשת בענן שם, שם עולה הבוקר בלבן אי שם, שם נמצא ביחד את הגן את גן האהבה שם, שם שמעתי שיר ישן נושן שם, שם ירח לילה לילה שם נמצא ביחד את הגן את גן האהבה את ביתי הלילה הרוחות עוטפים אוחזים בו מכל צד אל מעבר לעבים אנו עפים יד אוחזת יד יום חדש הלילה בליבי נוקש ואתה קרב עימו את גלי התכלת יחד נבקש שערם נבוא שם, שם ראיתי קשת בענן שם, שם עולה הבוקר בלבן אי שם, שם נמצא ביחד את הגן את גן האהבה

יניבניב

New member
ואם כבר אז גם

אדם נולד שחקן, אמרו את זה מזמן הוא משחק ומעמיד פנים והעולם במה כאן לכולם אנו, אנו, אנו שחקנים יש אנשים עם צחוק על הפנים יש אנשים עם חיוך תמים ישנם כאלה, רוב הזמן בוכים כמו נמאס להם מהחיים ולא נדע אמת ומשחקים אז למה לא נהיה יותר כנים? ולא נדע אמת ומשחקים אז למה לא נהיה יותר כנים? אדם נולד שחקן, אמרו את זה מזמן הוא משחק ומעמיד פנים והעולם במה כאן לכולם אנו, אנו, אנו שחקנים יש אהבה שבדבר תלויה רק לפעמים טוב יהיה סופה יש מבקש טובה, אך מתעלמים מפנים לו עורף גם החברים אז איך נדע מתי להאמין? יש אשליות אפילו בשירים ואיך נדע מתי להאמין? יש אשליות אפילו בשירים אדם נולד שחקן, אמרו את זה מזמן הוא משחק ומעמיד פנים והעולם במה כאן לכולם אנו, אנו, אנו שחקנים

beagle

New member
ומה עם:

אור ותכלת בשמיים, ויורד לפתע יום, עננים הופכים למים, קשת עולה במרום. שלל גוונים ואור שמיים הצובעים את העולם, ויפה הוא שבעתיים ומחייך לכולם. עולה, עולה, השיר ביחד כשהשמחה בלב פורחת עולה, עולה, נשיר ביחד גדול וקטן, כמו קשת בענן. זה לזה רוצים לגשת יחד מבקשים לחלום, איש לאיש רוקמים פה קשת, אלף צבעים לשלום. כך באים לשיר הלילה מארבע קצווי עולם השמחה בלב לא די לה, רגע של אור לכולם. עולה, עולה, השיר ביחד כשהשמחה בלב פורחת עולה, עולה, נשיר ביחד גדול וקטן, כמו קשת בענן. והשיר גובר בינתיים, מקרב את הלבבות, מלאכים פורשים כנפיים ונדלקים הנרות. עולה, עולה, השיר ביחד כשהשמחה בלב פורחת עולה, עולה, נשיר ביחד גדול וקטן, כמו קשת בענן.

nani nani

New member
ואיך זה?

עוד מזהיב השדה שעזבנו אז, עוד הארץ נושאת יבולה. ועוד יפים הם הלילות בכנען, טרם השמש עולה. עוד רכבת חוצה שם פרדס ירוק, חסידה עוד רוגעת מעל. ועוד נישא הערפל בעמק, בין הזריחה והטל. וגם ההורה ההיא עם ה - היי קולה עוד עולה קולה לא נדם כן גם ההורה ההיא עם ה - היי שירה ממלא ליבי לעולם עוד שטים עננים על בתי העיר והים מלטף את החול ועוד נשמע איך בלבבות פועם לו זמר ישן ומחול. וגם ההורה...

bali

New member
מנהל
טוב, בוא שנייה לשיחה...

מילא שאני יודעת שיר אחד מטלנובלה, אני בחורה, משועממת, רווקה ופנטזיונרית, אבל אתה?! איך א-ת-ה מכיר כל כך הרבה שירי שמאלץ ועוד את כל המילים?

bali

New member
מנהל
אז זהו שלא נראה לי שיש לו זמן

להשתעמם ולראות טלנובלות

יניבניב

New member
לפנטזיות תמיד יש לי זמן

וטלנובלות ישראליות זה, ממממממ, איך נאמר? אסקפיסטי לגבי חוסר הזמן - לצערי את די צודקת.....

bali

New member
מנהל
ובכל זאת אתה שולט בכל שירי השמאלץ

הכצעקתה?

למעלה